![]() |
Tokio Hotel |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 8> |
| Yazar | |
amy lee
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2007 Şehir: France Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 91 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Tokio HotelGönderim Zamanı: 10 Kasım 2007 Saat 11:16 |
|
kötü de olsa bu da var almanyada
Tokio Hotel 2001 yılında Magdeburg'dakurulmuş bir popüler ALMAN Pop-Rock grubudur. Bill Kaulitz Tokio Hotel'in baş vokalistidir. "Devilish" ismiyle Bill Kaulitz, Bill'in ikiz kardeşi Tom Kaulitz, Georg Listing ve Gustav Schäfer tarafından kuruldu. Grubun ismi daha sonra değiştirildi. Tokio grup her zaman Tokio'da konser vermek istediği için, Hotel de turneler sıraında hep otellerde kaldıkları için konuldu.
İlk albümü "Schrei” 2005 yılında çıkardı. İlk single'ları "Durch den Monsun", çıktıktan sonra hızlı bir şekilde adını duyurdu. 20 Ağustos'ta Alman müzik listelerinde 15. olarak kendini gösterdi ve 26 Ağustos'ta Avusturya müzik listelerinde 1. oldu. İkinci single'ları "Schrei", Alman listelerinde 5.liğe yükseldi. 2006'nın başlarında, üçüncü single'ları "Rette Mich" çıktı ve listelerde 1. oldu. Yeni single'ları "Übers Ende der Welt" 26 Şubat 2007'de çıktı ve o da listelerde 1. oldu. Yeni albümleri "Zimmer 483" turunun mart ayında başlatılması düşünülüyordu ancak iki hafta geciktirildi çünkü grup yeni bir sahne kullanmak istiyordu. |
|
|
Getadelt wird wer Schmerzen kennt
|
|
![]() |
|
Mein Rammstein
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2007 Şehir: France Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1177 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2007 Saat 17:49 |
|
güzel ve dinlenilmeye deger müzikleri var dermişimm
|
|
|
|
![]() |
|
Reßell
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2007 Saat 15:19 |
|
çocuk grubu bence |
|
![]() |
|
BuRaMMsTeiN
Üye
Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2007 Saat 17:11 |
|
Nefret ediyorum.Hiçbirini sevmiyorum.Bence suanki yerlerini haketmiyolar
|
|
|
''BrK'' ThE ReaL FaN Of RaMMsTeiN
|
|
![]() |
|
grausam
Üye
Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2007 Saat 19:53 |
|
|
![]() |
|
Dark Templar
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2007 Saat 23:12 |
|
Bence promosyon(MTV) Rockçıdır arkadaşlar,sadece Shrei adlı şarkının girişi güzeldir,zaten onu dinleyince kadın vokal sanmıştım meğer erkekmiş,rock dünyasının backstreet boys'u
|
|
|
Auf dem Lande, auf dem Meer lauert das Verderben
Die Kreatur muss Sterben STERBEEEEEEEEEENNNNN |
|
![]() |
|
außerordentlich
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2007 Saat 14:34 |
|
ben hıc sevmıorum bu grubu zaten populer seylere karsı antıpatım var bı anda patladı grup heryerde çantaları rozetlerı oldu ama bence aynı hızla unutulcak...
|
|
|
Das Feuer liebt mich...
|
|
![]() |
|
BuRaMMsTeiN
Üye
Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2007 Saat 23:39 |
|
ben hıc sevmıorum bu grubu zaten populer seylere karsı antıpatım var bı anda patladı grup heryerde çantaları rozetlerı oldu ama bence aynı hızla unutulcak
|
|
|
''BrK'' ThE ReaL FaN Of RaMMsTeiN
|
|
![]() |
|
zuzu
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2007 Şehir: (hell-heaven) Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2007 Saat 15:33 |
|
tokio hotel adını yanlış koymuşlar tokio taverna olmalıydı bence
|
|
![]() |
|
ananas
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 524 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2007 Saat 16:06 |
yav ne bebeği?? bebekler bile daha kaliteli müzik dinler bence.geçen gün bu tokio nun ich bin da şarkısı çıktı dream de.insan saçmalamaya utanır helede böle bir saçmalık yapmaya 2 kez utanır.Belli işte,birilerinin ofurtup şişirdiği,piyasa şarkısı yapan,niteliksiz insanlar ''top''luluğu.. 1-2 kullanımlık şarkıları var , bi zaman sonra unutulur bunlar. |
|
|
O amor é como um animal selvagem, te cheira e te acha..
|
|
![]() |
|
zuzu
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2007 Şehir: (hell-heaven) Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2007 Saat 16:34 |
|
unutulur umarım ama ben o konuda endişeliyim çünkü çok feci salak bi dinleyici kitlesi var , adı üstünde hafiften salak olduklarından ne müzik yapsalar dinlerler bence bu grup bu saftirikler yüzünden uzun süreli piyasada kalcak maaaaleeeseeef:X (tabi ben hepsini öldürmessem
|
|
![]() |
|
wo_bist_du
Üye
Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2007 Saat 21:15 |
|
seveni çok ama ben bir türlü ısınamadım hala çözmeye çalıştığı olay solistleri bayanmı yoksa erkekmi???
|
|
![]() |
|
ananas
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 524 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2007 Saat 15:00 |
erkek hahahha.....her ne kadar öle durmasalarda.
|
|
|
O amor é como um animal selvagem, te cheira e te acha..
|
|
![]() |
|
außerordentlich
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2007 Saat 18:21 |
|
penguende y ada uykusuz da sey dıodu ne garıp ımajı olan bı grup bırı gıdıp bunlara karı ımajı yapcas mı demıs falan yazıodu aynen katılorum :)
|
|
|
Das Feuer liebt mich...
|
|
![]() |
|
+!ll
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 30 Mart 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 224 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2007 Saat 01:19 |
|
allaan emoları diyorum başka da birşey demiyorum abicim
![]()
|
|
![]() |
|
Mein Rammstein
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2007 Şehir: France Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1177 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2007 Saat 02:51 |
DÜZELTME yaw ben tokio hotel deyince isim benzerliğinden dolayı japon tekno grubu war bide aynı isimli o zannettim.Tembellik yapıp yazıyıda okumayınca su bahtsız yorumu yapmısım..Ajdar bile daha iyidir bu veletlerden |
|
|
|
![]() |
|
Lust
Üye
Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 62 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2007 Saat 00:36 |
|
2 yıl önce çok az biliniyorlardı, keşke yine az bilinseler. Nereye baksam Tokyo Hotel. Yüxexes'e bile girdi.
|
|
![]() |
|
eşkenarüçgen
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2008 Saat 16:32 |
|
seviyesine uygun bir dinleyici kitlesine sahip grup..hayranları çok ama hayranları da grup kadar boş
|
|
![]() |
|
Mein Rammstein
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2008 Saat 17:58 |
|
hele o solisti evlere şenlik...benim böle kız arkadaşım olmadı uleyn
|
|
|
|
![]() |
|
eşkenarüçgen
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2008 Saat 18:07 |
sorma yaa..çok kıskanıyorum o solisti ben..bi onun kadar güzel olamadım ![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 8> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |