RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel > Medya, Sinema ve Edebiyat
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Dexter

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Admin Grup
Admin Grup
Simge
Admin of the worst Rammstein fanpage

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2055
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Dexter
    Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 Saat 20:10

Orjinalini yazan: beyazperde

Dexter'la tanışın...Karanlık düşlerine şahit olun..
Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir!
Öldürme arzusu dışında insani duygulardan yoksun doğan Dexter, ahlaki değerleri olan bir seri katil: Sadece yasaların elinden kaçmayı başaran canileri öldürüyor.
Üç yaşında öksüz ve yetim kalan Dexter, bir polis tarafından evlat edinilmiş. Yeni babası, Dexter’ın karakterindeki karanlık tarafı çok geçmeden fark etmiş ve onun önü alınamayan şiddet arzusunu, insan öldürenleri öldürmeye kanalize etmesini sağlamış. Bunun sonucunda Dexter, hem seri cinayet işleyenleri hem de kanundan yakasını kurtaran diğer katilleri kendine hedef olarak seçmeye başlamış.
Dexter Morgan içindeki müthiş öldürme arzusuna karşın, günlük hayatta insanlarda hayli sakin, iyi huylu ve kendi halinde bir adam izlenimi bırakıyor. Sempatik görünümü sayesinde, kimse onun böyle bir “karanlık tarafı” olabileceğinden şüphelenmiyor: Sevgilisi Rita da, kız kardeşi Debra da, patronu da... Sadece mesai arkadaşı Doakes, onda bir tuhaflık olabileceği hissine kapılıyor.

Hazır ikinci sezon finalini de yapmışken taze taze bi başlık açmazsak olmaz. Takip ettiğim dizilerin genel olarak düşüşe geçtiği şu sıralar kalitesini sürekli arttıran bi dizi. İzlemeyen çok şey kaçırır. İyi mi kötü mü bilmem ama seviyorum allaaan manyaaanı Big%20smile
Aslında 2. sezon finalinin son repliği açıklıyor bunu:

"Kötü müyüm? İyi mi? Bu soruları sormayı bıraktım. Cevapları bende yok. Olan var mı?"

Yukarı Dön
ohne_dich Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 410
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ohne_dich Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 Saat 20:47
seri katilleri öldüren bi seri katil, süper düsünmüsler.. eskiden rastlayınca izledigim bir diziydi ama artık baya baya kacırmadan izlemeye calısıyorum. baya sardı beni de. dexter ın neden o hale geldigi de ayrı hüzünlüdür ayrıca..
Yukarı Dön
lindemann Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2007 Saat 00:03
çok harika bi dizi, en son 2. sezon 7 bölümü mü ne izledim, biriktiriyorum, dün final yayınlandı, artık bu hafta içinde 5 bölüm ardarda çakıcam.
Yukarı Dön
undertaker Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 350
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı undertaker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2007 Saat 16:39
<spoiler yasak>
Dexter'ı seviyoruz, takip ediyoruz, özeniyoruz.
Yukarı Dön
Metabolic Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 824
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Metabolic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2007 Saat 11:46
dexter cnbc e sağlam dizilerinden en son sapık katil dexter ın kardeşiyle teknede kalmıştım askerden önce şimdi ne alemde fikrim bilgim yok
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2007 Saat 03:16
---izlemeyen okumasın---

Orjinalini yazan: undertaker

Dexter'ı seviyoruz, takip ediyoruz, özeniyoruz.

abi şöyle finalin en can alıcı sahnesini yazarak başlamasak cümleye?
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı undertaker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2007 Saat 16:04
Sağol sende bunun sezon finalinde olduğunu belirttiğin için :D
Ayrıca izlemeyen okumasın değil mi? Hiç tartışmayalım, tüm forumun diziyi izlemesini bekleyelim istersen.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 Saat 02:47
yok canım tartışalım da ben mesela izlemeden okudum, daha doğrusu cümleye o şekilde başladığın için okumak zorunda kaldım ve hoş olmadı izlerken.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı undertaker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 Saat 03:40
Haklısın, dikkatsiz davrandım. Spoiler olduğunu belirtmeliydim.
Yukarı Dön
BetelGeuse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 537
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı BetelGeuse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 Saat 16:13
beni gerçekten ziyadesiyle etkileyen bir dizi ve karakter..iki sezonuda izledim bitirdim..dexter'ı gerçekten çok sewiorum..hal ve hareketleri konuşmaları esprileri gerçekten süpaa..
Ich warte auf dich - am Ende der Nacht...
Yukarı Dön
Kaiser Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kaiser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 Saat 17:08
En beğenerek izlediğim dizilerden, kitabını da okumak istiyorum bir an önce. [Nehiirrr, (Jambi!) duyuyorsan beni o kitabı bana da getir - artık sen kimden aldıysan ondan al tekrardan biggrin )
In emergency, break the [gl]ass!
Yukarı Dön
Jambi! Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Jambi! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 Saat 17:29
yeni dexter başlığımız hayırlı olsun. 1 ay geçmiş gerçi, yeni gördüm ben.
ailemizin seri katili, dexter...
bu sezonun en güzel dizisi, dexter oldu. 30 sezon falan olsun bu dizi. bitse cidden kötü olur.
learn to swim!
Yukarı Dön
(-ApocaLypse-) Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 598
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı (-ApocaLypse-) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2008 Saat 19:18
türkiye'de ve amerika'da dizi çılgınlığı empoze ediliyor beyinler.... benzer yöntemlerin paralel bir yol izlemesi ne kadar garip .....    :/
Yukarı Dön
RammsteinTR Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge
rammstein mode on

Gönderilenler: 107
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı RammsteinTR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2008 Saat 23:51
Dexter benim kahramanım ya. böyle filozof gibi kaşları çatıp düşünmesi, hiç gülmeden yaptığı espriler, duygusuz tavırları hasta ediyor beni. dexter sen bizim herşeyimizsin. abi diyorum ahanda burada da lost muş pb miş flan hepsi hikaye artık.
Yukarı Dön
Kaiser Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kaiser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2008 Saat 17:48
Ben hala neden 2. sezonu bölümler yayınlanırken indirdiğim halde o zaman değil de şimdi izlediğimi merak ediyorum blink Hayatımın dizisi bu, hayır efendim bundan iyisi yok cool
In emergency, break the [gl]ass!
Yukarı Dön
engel_MT Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 366
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı engel_MT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 Saat 04:43
2 sezonu bi kerede bitirdim. (burdan ankarada beni izleyen arkadaşlarıma el sallıyorum teşekkürler ediyorum:))
ama yinede gece bi soda içiyim bi sigara yakiim die kalktığımda hop elim e2 ye gidiyor acaba dexter ın tekrarı varmıdır şu anda diye ...yani demek istediğim çok süper bir dizi tekrarını izlemek bile sıkmıyor." kan" dan rahatsız olanlar bakmasın ama öyle "ayy katill öö hemde deli" diye izlemeyen varsa çok yanlışlarda diyorum.Zeki olucak ama sıkmayacak bi dizi istiyorum diyenlere tavsiyemdir dexter.
(ice truck killer a sevgilerimle)
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı undertaker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 Saat 19:16
3. Sezon ne zaman başlayacak ya da başlayacak mı? Bilgisi olan? 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2008 Saat 03:25
30 eylül diye biliyorum..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı BetelGeuse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2008 Saat 23:16
Orjinalini yazan: lindemann

30 eylül diye biliyorum..

evet 2008'in eylül'ünde amerika'da başlayacakmış.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı BetelGeuse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2008 Saat 21:43
http://www.sho.com/site/dexter/comic_con.do

3. sezon trailer'ı.

gel dexter'ım gel dexter'ım. <3
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz