![]() |
Dexter |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
EcS
Admin Grup
Admin of the worst Rammstein fanpage Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2054 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: DexterGönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 Saat 20:10 |
![]()
Hazır ikinci sezon finalini de yapmışken taze taze bi başlık açmazsak olmaz. Takip ettiğim dizilerin genel olarak düşüşe geçtiği şu sıralar kalitesini sürekli arttıran bi dizi. İzlemeyen çok şey kaçırır. İyi mi kötü mü bilmem ama seviyorum allaaan manyaaanı
Aslında 2. sezon finalinin son repliği açıklıyor bunu:
"Kötü müyüm? İyi mi? Bu soruları sormayı bıraktım. Cevapları bende yok. Olan var mı?"
|
|
|
|
![]() |
|
ohne_dich
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2007 Saat 20:47 |
|
seri katilleri öldüren bi seri katil, süper düsünmüsler.. eskiden rastlayınca izledigim bir diziydi ama artık baya baya kacırmadan izlemeye calısıyorum. baya sardı beni de. dexter ın neden o hale geldigi de ayrı hüzünlüdür ayrıca..
|
|
![]() |
|
lindemann
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1241 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2007 Saat 00:03 |
|
çok harika bi dizi, en son 2. sezon 7 bölümü mü ne izledim, biriktiriyorum, dün final yayınlandı, artık bu hafta içinde 5 bölüm ardarda çakıcam.
|
|
![]() |
|
undertaker
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 350 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2007 Saat 16:39 |
|
<spoiler yasak>
Dexter'ı seviyoruz, takip ediyoruz, özeniyoruz. |
|
![]() |
|
Metabolic
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2007 Saat 11:46 |
|
dexter cnbc e sağlam dizilerinden en son sapık katil dexter ın kardeşiyle teknede kalmıştım askerden önce şimdi ne alemde fikrim bilgim yok
|
|
![]() |
|
lindemann
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1241 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2007 Saat 03:16 |
|
---izlemeyen okumasın---
abi şöyle finalin en can alıcı sahnesini yazarak başlamasak cümleye?
|
|
![]() |
|
undertaker
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 350 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2007 Saat 16:04 |
|
Sağol sende bunun sezon finalinde olduğunu belirttiğin için :D
Ayrıca izlemeyen okumasın değil mi? Hiç tartışmayalım, tüm forumun diziyi izlemesini bekleyelim istersen. |
|
![]() |
|
lindemann
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 Saat 02:47 |
|
yok canım tartışalım da ben mesela izlemeden okudum, daha doğrusu cümleye o şekilde başladığın için okumak zorunda kaldım ve hoş olmadı izlerken.
|
|
![]() |
|
undertaker
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2007 Saat 03:40 |
|
Haklısın, dikkatsiz davrandım. Spoiler olduğunu belirtmeliydim.
|
|
![]() |
|
BetelGeuse
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 537 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2007 Saat 16:13 |
|
beni gerçekten ziyadesiyle etkileyen bir dizi ve karakter..iki sezonuda izledim bitirdim..dexter'ı gerçekten çok sewiorum..hal ve hareketleri konuşmaları esprileri gerçekten süpaa..
|
|
|
Ich warte auf dich - am Ende der Nacht...
|
|
![]() |
|
Kaiser
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2008 Şehir: Neverland Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 Saat 17:08 |
|
En beğenerek izlediğim dizilerden, kitabını da okumak istiyorum bir an önce. [Nehiirrr, (Jambi!) duyuyorsan beni o kitabı bana da getir - artık sen kimden aldıysan ondan al tekrardan
)
|
|
|
In emergency, break the [gl]ass!
|
|
![]() |
|
Jambi!
Üye
Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 Saat 17:29 |
|
yeni dexter başlığımız hayırlı olsun. 1 ay geçmiş gerçi, yeni gördüm ben.
ailemizin seri katili, dexter...
bu sezonun en güzel dizisi, dexter oldu. 30 sezon falan olsun bu dizi. bitse cidden kötü olur.
|
|
|
learn to swim!
|
|
![]() |
|
(-ApocaLypse-)
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2008 Saat 19:18 |
|
türkiye'de ve amerika'da dizi çılgınlığı empoze ediliyor beyinler.... benzer yöntemlerin paralel bir yol izlemesi ne kadar garip ..... :/
|
|
![]() |
|
RammsteinTR
Admin Grup
rammstein mode on Kayıt Tarihi: 01 Ocak 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 107 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2008 Saat 23:51 |
|
Dexter benim kahramanım ya. böyle filozof gibi kaşları çatıp düşünmesi, hiç gülmeden yaptığı espriler, duygusuz tavırları hasta ediyor beni. dexter sen bizim herşeyimizsin. abi diyorum ahanda burada da lost muş pb miş flan hepsi hikaye artık.
|
|
|
|
![]() |
|
Kaiser
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2008 Şehir: Neverland Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2008 Saat 17:48 |
|
Ben hala neden 2. sezonu bölümler yayınlanırken indirdiğim halde o zaman değil de şimdi izlediğimi merak ediyorum
Hayatımın dizisi bu, hayır efendim bundan iyisi yok
|
|
|
In emergency, break the [gl]ass!
|
|
![]() |
|
engel_MT
Yönetici
Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 366 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 Saat 04:43 |
|
2 sezonu bi kerede bitirdim. (burdan ankarada beni izleyen arkadaşlarıma el sallıyorum teşekkürler ediyorum:))
ama yinede gece bi soda içiyim bi sigara yakiim die kalktığımda hop elim e2 ye gidiyor acaba dexter ın tekrarı varmıdır şu anda diye ...yani demek istediğim çok süper bir dizi tekrarını izlemek bile sıkmıyor." kan" dan rahatsız olanlar bakmasın ama öyle "ayy katill öö hemde deli" diye izlemeyen varsa çok yanlışlarda diyorum.Zeki olucak ama sıkmayacak bi dizi istiyorum diyenlere tavsiyemdir dexter.
(ice truck killer a sevgilerimle)
|
|
![]() |
|
undertaker
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 Saat 19:16 |
|
3. Sezon ne zaman başlayacak ya da başlayacak mı? Bilgisi olan?
|
|
![]() |
|
lindemann
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2008 Saat 03:25 |
|
30 eylül diye biliyorum..
|
|
![]() |
|
BetelGeuse
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2008 Saat 23:16 |
evet 2008'in eylül'ünde amerika'da başlayacakmış.
|
|
|
|
|
![]() |
|
BetelGeuse
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2008 Saat 21:43 |
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |