RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Albüm ve Videolar > Sehnsucht
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Du Hast

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>
Yazar
Mesaj / Okunmamış Mesajları Gör
RMSTN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 408
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı RMSTN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Du Hast
    Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2006 Saat 00:38
En ii sarkılarıı ve benıı rammstein'le herkesi tanıstırran parca mukemmel ne diyiim
Yukarı Dön
karadolop Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı karadolop Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2006 Saat 12:00
gerçekten öyle en sağlam şarkısı, du hast ı bilipte rammstein ı bilmeyen çok kişi var  Thumbs Down
Yukarı Dön
DooM//SchneideR Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 812
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı DooM//SchneideR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2006 Saat 19:35
manyak ötesi şarkı, lafım yok da, bıktım du hasttan ya. grubun adı du hast oldu sanki Ouch
Auf dem Lande, auf dem Meer lauert das Verderben
http://www.pavelslavov.com
Yukarı Dön
Metabolic Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 824
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Metabolic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2006 Saat 22:02
rammstein ın du hast tan başka şarkısı olduunu bilmeyenler var Dead

EDIT : hatta grubun adını bilmeyip sadece şarkıyı bilenler var buda şarkının ne kadar sağlam olduğunu gösteriyor Clap
Yukarı Dön
FREAK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı FREAK Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2006 Saat 19:42
du hast malesef piyasa bi şarkı olmuştur
Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge
Admin of the worst Rammstein fanpage

Gönderilenler: 2054
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2006 Saat 18:10
Piyasa çok dinliyormuş orada burada çalıyormuş açıkçası fazla ilgilendirmez beni. Eşsiz bir rammstein şarkısıdır hatta bir "rammstein büyüsü"dür.

Yukarı Dön
engel_MT Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 366
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı engel_MT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2006 Saat 00:42
bu diyalog eminim çoğunuzun başına gelmiştir açıksa benim başıma bir kaç defa geldi; işte :
-.....rammstein'ı biliyormusun......
-aa ewet ya çok seweriimmmm hatta du hast diye şarkıları var bayılırım o şarkıyaaa
-...hımm bende sewerim ich will'İ(örnektir aklınıza gelen başka bir şarkı olabilir)sewermisin?
-ya yok öyle hepsini bilmem ben zaten öyle çok sert dinlemiyorum ya....
(bu ve benzeri diyaloglar ........Dead)
Yukarı Dön
Han12 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 740
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Han12 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2006 Saat 10:44
-ne dinliosun?
-rammstein
-du du hast
-lütfen şurda ölüverirmisin
Die Liebe ist ein wildes Tier
In die Falle gehst du ihr
In die Augen starrt sie dir
Verzaubert wenn ihr Blick dich trifft
Yukarı Dön
Metabolic Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 824
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Metabolic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2006 Saat 16:07
 reelde veya sanal alemde rammstein sevmediini söleyenler de genelde sadece rammstein ı du hast sananlar oluyor.... 

rammstein ın iki klibini indirtiyorum, iki üçte şarkı yolluorm yorumları değişiveriyor hemen... Smile
Yukarı Dön
defiance Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı defiance Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2006 Saat 18:56

ya arkadaşlar du hastı konuşmak rammsteinı küçümsemektir. bi kere dinlenilmeyen ama tek bi şarkıları tanınan gruplar arasına rammstein sokulmak isteniyor. du hast da buna kılıf. du hast ile rammsteini tanıyanlar ne kadar zengin bi müzikaliteleri olduğunu bilmeyenlerdir. bence diğer şarkıları ile oranlandığında pek bi farkı yok. sırf klibi çekildi die bu kadar da abartılmasını da anlamıyorum?....

bu arada Till ustanın dediği gibi'' Bück dich befehl ich dir ''.
bück dich
bück dich befehl ich dir
Yukarı Dön
losge Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 60
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı losge Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2006 Saat 12:23
coskunç bir sarkiHugama en güsel sarkisi diemem ich will ler stein um stein lar tier lar loslar adioslar vs vs vs varken Geek
Nichts ist für dich
nichts war für dich
nichts bleibt für dich
für immer

Yukarı Dön
Engel! Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 67
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Engel! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2006 Saat 19:32
ay bende çok karşılaştım.mesala,bnm yan sınıfta 2 psiko war.getirio mp3 çalar.açıo du hast ı.sonra hawa tamaya çalışıo.ama başka bi şarkılarını söle desem 'ne bilim ben' oluolar.anca du du hast du hast NICHT eet nicht diyolar yaa.hala bunlara öğretemedim gitti
Yukarı Dön
R+ErDaL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı R+ErDaL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2006 Saat 02:35
BENİM R+ SİFTAHIM BU ŞARKIYLA OLDU bu şrkı aslında gelecekteki R+ ı gözümüzün önüne koydu hatta zorlasak rosenrot albümündeki farklılaşmış içeriği müjdeledi bence
Yukarı Dön
ThersoN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 447
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ThersoN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2006 Saat 18:07
Orjinalini yazan: DooM//SchneideR

manyak ötesi şarkı, lafım yok da, bıktım du hasttan ya. grubun adı du hast oldu sanki
allah kahretmesin ki aynı dusuncedeyiz grubu gecti sarkı bence daha guzelleri war...
Yukarı Dön
till Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı till Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2006 Saat 22:24
Orjinalini yazan: ThersoN

manyak ötesi şarkı, lafım yok da, bıktım du hasttan ya. grubun adı du hast oldu sanki
allah kahretmesin ki aynı dusuncedeyiz grubu gecti sarkı bence daha guzelleri war...
meselaaaa feuer frei
her duyduya gidio bence...
bazen olur gün boyunca repeat e alırım hiç deişmem hiç sıkılmam
Yukarı Dön
RMSTN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı RMSTN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2006 Saat 14:01
Orjinalini yazan: till

Orjinalini yazan: ThersoN

meselaaaa feuer frei
her duyduya gidio bence...
bazen olur gün boyunca repeat e alırım hiç deişmem hiç sıkılmam

sehnsucht baslı basına manyak bı album zatii
Yukarı Dön
ThersoN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 447
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ThersoN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2006 Saat 18:44
walla ben du hast sevmem bunu acık soliyim :)
Yukarı Dön
ryaonair Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 44
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ryaonair Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2006 Saat 22:18
konserler öncesi de du hast çalmıyor mu fitil oluyorum. yahu adamların du hast'tan çok daha güzel şarkıları var ne bu yani.
seviyorum; ama bıktırmasalar..
rya
Yukarı Dön
RMSTN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı RMSTN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2006 Saat 23:44
Orjinalini yazan: ryaonair

konserler öncesi de du hast çalmıyor mu fitil oluyorum. yahu adamların du hast'tan çok daha güzel şarkıları var ne bu yani.

varda bilen yok kıme dınletsem hayran oluyoor ya
Yukarı Dön
ryaonair Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 44
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ryaonair Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2006 Saat 00:42
Orjinalini yazan: RMSTN

Orjinalini yazan: ryaonair

varda bilen yok kıme dınletsem hayran oluyoor ya

belki de daha iyi bilmemeleri.. türkiye'de başta olmak üzere dünyada popüler olan grupların yetrince bokunu çıkarıyoruz.
rya
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 5>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz