![]() |
Du Hast |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 5> |
| Yazar | |||
RMSTN
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Du HastGönderim Zamanı: 23 Nisan 2006 Saat 00:38 |
||
|
En ii sarkılarıı ve benıı rammstein'le herkesi tanıstırran parca mukemmel ne diyiim
|
|||
![]() |
|||
karadolop
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2006 Şehir: Albania Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2006 Saat 12:00 |
||
|
gerçekten öyle en sağlam şarkısı, du hast ı bilipte rammstein ı bilmeyen çok kişi var
|
|||
![]() |
|||
DooM//SchneideR
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2006 Şehir: Bulgaria Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 812 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2006 Saat 19:35 |
||
|
manyak ötesi şarkı, lafım yok da, bıktım du hasttan ya. grubun adı du hast oldu sanki
|
|||
|
Auf dem Lande, auf dem Meer lauert das Verderben
http://www.pavelslavov.com |
|||
![]() |
|||
Metabolic
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2006 Saat 22:02 |
||
|
rammstein ın du hast tan başka şarkısı olduunu bilmeyenler var
EDIT : hatta grubun adını bilmeyip sadece şarkıyı bilenler var buda şarkının ne kadar sağlam olduğunu gösteriyor
|
|||
![]() |
|||
FREAK
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2006 Saat 19:42 |
||
|
du hast malesef piyasa bi şarkı olmuştur
|
|||
![]() |
|||
EcS
Admin Grup
Admin of the worst Rammstein fanpage Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2054 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2006 Saat 18:10 |
||
|
Piyasa çok dinliyormuş orada burada çalıyormuş açıkçası fazla ilgilendirmez beni. Eşsiz bir rammstein şarkısıdır hatta bir "rammstein büyüsü"dür.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
engel_MT
Yönetici
Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 366 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2006 Saat 00:42 |
||
|
bu diyalog eminim çoğunuzun başına gelmiştir açıksa benim başıma bir kaç defa geldi; işte :
-.....rammstein'ı biliyormusun......
-aa ewet ya çok seweriimmmm hatta du hast diye şarkıları var bayılırım o şarkıyaaa
-...hımm bende sewerim ich will'İ(örnektir aklınıza gelen başka bir şarkı olabilir)sewermisin?
-ya yok öyle hepsini bilmem ben zaten öyle çok sert dinlemiyorum ya....
(bu ve benzeri diyaloglar ........
|
|||
![]() |
|||
Han12
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 740 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2006 Saat 10:44 |
||
|
-ne dinliosun?
-rammstein
-du du hast
-lütfen şurda ölüverirmisin
|
|||
|
Die Liebe ist ein wildes Tier
In die Falle gehst du ihr In die Augen starrt sie dir Verzaubert wenn ihr Blick dich trifft |
|||
![]() |
|||
Metabolic
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2006 Saat 16:07 |
||
|
reelde veya sanal alemde rammstein sevmediini söleyenler de genelde sadece rammstein ı du hast sananlar oluyor....
rammstein ın iki klibini indirtiyorum, iki üçte şarkı yolluorm yorumları değişiveriyor hemen...
|
|||
![]() |
|||
defiance
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2006 Saat 18:56 |
||
|
ya arkadaşlar du hastı konuşmak rammsteinı küçümsemektir. bi kere dinlenilmeyen ama tek bi şarkıları tanınan gruplar arasına rammstein sokulmak isteniyor. du hast da buna kılıf. du hast ile rammsteini tanıyanlar ne kadar zengin bi müzikaliteleri olduğunu bilmeyenlerdir. bence diğer şarkıları ile oranlandığında pek bi farkı yok. sırf klibi çekildi die bu kadar da abartılmasını da anlamıyorum?.... bu arada Till ustanın dediği gibi'' Bück dich befehl ich dir ''.
|
|||
|
bück dich
bück dich befehl ich dir |
|||
![]() |
|||
losge
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2006 Saat 12:23 |
||
|
coskunç bir sarki
|
|||
|
Nichts ist für dich
nichts war für dich nichts bleibt für dich für immer |
|||
![]() |
|||
Engel!
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2006 Saat 19:32 |
||
|
ay bende çok karşılaştım.mesala,bnm yan sınıfta 2 psiko war.getirio mp3 çalar.açıo du hast ı.sonra hawa tamaya çalışıo.ama başka bi şarkılarını söle desem 'ne bilim ben' oluolar.anca du du hast du hast NICHT eet nicht diyolar yaa.hala bunlara öğretemedim gitti
|
|||
![]() |
|||
R+ErDaL
Üye
Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2006 Saat 02:35 |
||
|
BENİM R+ SİFTAHIM BU ŞARKIYLA OLDU bu şrkı aslında gelecekteki R+ ı gözümüzün önüne koydu hatta zorlasak rosenrot albümündeki farklılaşmış içeriği müjdeledi bence
|
|||
![]() |
|||
ThersoN
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2006 Şehir: Anadolu Yakası Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2006 Saat 18:07 |
||
allah kahretmesin ki aynı dusuncedeyiz grubu gecti sarkı bence daha guzelleri war...
|
|||
![]() |
|||
till
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 222 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Eylül 2006 Saat 22:24 |
||
her duyduya gidio bence...
bazen olur gün boyunca repeat e alırım hiç deişmem hiç sıkılmam
|
|||
![]() |
|||
RMSTN
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2006 Saat 14:01 |
||
sehnsucht baslı basına manyak bı album zatii |
|||
![]() |
|||
ThersoN
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2006 Şehir: Anadolu Yakası Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 447 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2006 Saat 18:44 |
||
|
walla ben du hast sevmem bunu acık soliyim :)
|
|||
![]() |
|||
ryaonair
Üye
Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2006 Saat 22:18 |
||
|
konserler öncesi de du hast çalmıyor mu fitil oluyorum. yahu adamların du hast'tan çok daha güzel şarkıları var ne bu yani.
seviyorum; ama bıktırmasalar..
|
|||
|
rya
|
|||
![]() |
|||
RMSTN
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Eylül 2006 Saat 23:44 |
||
varda bilen yok kıme dınletsem hayran oluyoor ya |
|||
![]() |
|||
ryaonair
Üye
Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2006 Saat 00:42 |
||
belki de daha iyi bilmemeleri.. türkiye'de başta olmak üzere dünyada popüler olan grupların yetrince bokunu çıkarıyoruz.
![]() |
|||
|
rya
|
|||
![]() |
|||
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 5> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |