![]() |
Du Hast |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234 5> |
| Yazar | |
haldor
Üye
Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2006 Şehir: Cyprus Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Du HastGönderim Zamanı: 16 Eylül 2006 Saat 17:21 |
|
ya bana da ne tür müzik dinlersin die soruyolar Rammstein dinlerrim diorum direkt olarak "hee du hast çok güsel" diolar yaw kardeşim bi dünya daa güsel şarkısı var diorum dinletiorum bi de beğenmiolar ayar oluyorum :S :@ |
|
|
Feuer und Wasser kommt nicht zusammen....
und bin im Wasser verbrannt Im Wasser verbrannt |
|
![]() |
|
ghostboy
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Aralık 2006 Saat 20:30 |
|
yorum yapmaya gerek bile yok tek kelimeyle müthiş
|
|
![]() |
|
feuerreiter
Üye
Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2006 Saat 13:57 |
|
ben de rammstein a du hast la basladım,ama o zaman 9 yasındaydım.matrix'in soundtrack i olduu icin dinlemistim.elektro nun basın büyüsüne kapıldım till in mükemmel vokali de cok etkiledi beni.gercekten en guzel sarkılarından biri olduunu dusunuyorum. |
|
|
let me hear you speaking just for me
|
|
![]() |
|
ms-dos
Üye
Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2007 Saat 13:18 |
|
de hast insanı kendine çekiyoro çekicilği de var çok güsel... her kesin aklında kalıyor
|
|
![]() |
|
HeirKomDieSonne
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Mart 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2007 Saat 13:56 |
|
Du Hast'ın şarkı sözleri gayet yalın.Ancak ben Rammstein'i bu parçayla tanıdım.Diğer şarkılarına göz attığımda hayatım "Metal for ever!" düşüncesiyle işlemeye başladı.İşte bu yüzden Du hast'ın kalitesi konuşulamaz.
|
|
|
Love is a NAME , Sex is a GAME - Forget the NAME , Play the GAME !
. . .Rammstein Forever. . . |
|
![]() |
|
altermann
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2007 Saat 14:52 |
|
rammstein ile tanıştığım parça bu tabi ki çok seviyorum
|
|
![]() |
|
metalstar_pinar
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Nisan 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 Saat 20:36 |
|
çok gzl bir şarkı.. bnde bu şarkuyla tanıştım rammstein le... spr ötesi...
|
|
|
__PBY__
|
|
![]() |
|
Bireysel Girdap
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2007 Saat 09:46 |
|
tmm du hast ii güzel muhteşem de şole bi durum var .. genelde bi şarlıyla fena felaket tanınan grupların , dier şarkılarından biraz kopuktur mesela bu şarkı .. yani şöle diim , bi insan ohne dich i çok sevip kalan rammstein şarkılarını sevmeyebilir , ama du hast öyle deil ki .. sehnsucht olsun feuer frei olsun ich will olsun mann gegen mann olsun anormal birbirinden kopuk şarkılar değiller du hast la =)
|
|
|
es wird kalt
|
|
![]() |
|
KillingMeSoftly
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2007 Şehir: Romania Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2007 Saat 16:42 |
|
Ahanda size Du Hast (English version) yorum yine sizin...
|
|
|
f**king Hostile
|
|
![]() |
|
zerstören!!!
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2007 Saat 17:46 |
evet aynı durum bendede geçerli..Rammstein diyorum "haa şu du hast ı söyleyen tipler" diyorlar
|
|
![]() |
|
KillingMeSoftly
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2007 Şehir: Romania Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2007 Saat 17:54 |
|
Şimdi Matrix sinemada çığır açmıştı hatırlarsınız.. E Tabi alakalı alakasız insanlar aldılar soundtrack ini sanırım bu çoğunluğun kaynağı burası.. alakasızlar sadece o parçasını biliyor haliyle.. yanlız benim anlamadığım tek nokta neden filmde yok parça..
|
|
|
f**king Hostile
|
|
![]() |
|
Metabolic
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2007 Saat 20:00 |
|
soundtrack albumlerde genelde filmde çalan şarkıların yanında, o sırada populer olan yada sağlam olupta filmin temasına uyan şarkılar seçilir... du hast ta bu filmin temasına uyan bi şarkı
"bana sahip olduğunu söylüyorsun ama ben seni sallamıyorum" gibi bişey...
|
|
![]() |
|
DooM//SchneideR
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2006 Şehir: Bulgaria Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 812 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2007 Saat 18:34 |
|
Rammstein'ın önlenemez yükselişini başlatan Du Hast'ın çıkışının 10.yılı cümlemize kutlu olsun...
|
|
|
Auf dem Lande, auf dem Meer lauert das Verderben
http://www.pavelslavov.com |
|
![]() |
|
__RaMmStEiN__
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2007 Saat 14:11 |
|
çok güzel bir şarkı baya süper yaaaaaaaaaaaa zaten bana rammsteinı abim öğretti onunda en sevdiği şarkı duuuuuuuu du hasttttttttt |
|
![]() |
|
Feuer Frei
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 318 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2007 Saat 09:16 |
|
Süper bir parça aynı zamanda bir nevi ön hazırlık parçası Rammstein için çünkü birçok gibi ben de Du Hast ile Rammstein'ı tanıyıp sevdim
|
|
![]() |
|
DarkWolf
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2007 Saat 11:06 |
|
bn müzik dinlerken ne dinliyosun die sorduklarında rammstein dersem direk du hast varmı peki diolar ve direk elimden alıyolar |
|
|
Asipenguen
|
|
![]() |
|
rammslica
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 23 Mart 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 441 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2007 Saat 12:06 |
|
cok klas bi parca ama genede cok sewerim...ilk rammstein parcam :))
|
|
![]() |
|
Mein Rammstein
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2007 Şehir: France Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1177 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Eylül 2007 Saat 18:01 |
|
you have me adı altında cover yapılıp içine edilen parca
|
|
|
|
![]() |
|
sebnemrm
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2007 Saat 17:51 |
|
manga da cover yapmıştı bu şarkıya(sanırsam)gruptan biri duysa alıp başını kaçardı heralde o derece kötü bir coverdı.(yani ben beğenmemiştim) |
|
![]() |
|
TunaY+RT
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2007 Saat 20:53 |
yıllar önce klibini izleyip Rammstein'e bağlandığım parçadır kendisi..Manga coverı konusunda katılıyorum o kadar da iyi değildi..kendi çaplarında iyi yaptılar belki ama RT çok iyi yaptığı için yanında sönük kaldı..yırtsalar RT gibi yapamazlar ki
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1234 5> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |