RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Albüm ve Videolar > Sehnsucht
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Du Hast

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
Mesaj / Okunmamış Mesajları Gör
Mein Rammstein Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Rammstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Du Hast
    Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2007 Saat 23:28
Orjinalini yazan: TunaY+RT

Orjinalini yazan: sebnemrm

manga da cover yapmıştı bu şarkıya(sanırsam)gruptan biri duysa alıp başını kaçardı heralde o derece kötü bir coverdı.(yani ben beğenmemiştim)

yıllar önce klibini izleyip Rammstein'e bağlandığım parçadır kendisi..Manga coverı konusunda katılıyorum o kadar da iyi değildi..kendi çaplarında iyi yaptılar belki ama RT çok iyi yaptığı için yanında sönük kaldı..yırtsalar RT gibi yapamazlar kiLOL

walla solistin zu hast dedigi anda ben koptum...zu hast ne lenLOL
Yukarı Dön
teufel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 54
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı teufel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2007 Saat 21:47
bi bakın arkadaşlar..

See you in another life! Brotha!
Yukarı Dön
LORD Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 66
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı LORD Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2008 Saat 17:30
abi izleyin çok komik yaaa sanki komedi filmi izliyosun gibi yaaaa  hele manganınki o da disko müziğine çevirmiş güzelim şarkıyı valla rammstein diymasın bunu Buck dish aklıma geliyo..
Ben biniciyim sende atsın,Anahtar bende Kilit sende,Kapı açılır ben girerim,Hayat öyle ihtişamlı olurki....Rein Raus:
Yukarı Dön
qozzde Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı qozzde Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2008 Saat 22:51
zuuheey bu ne yaa ne hale getirmişler gslim şarkıyı bu arada du hast gerçekten inanılmaz gsl bi şarkı bi çekicilik war onda zaten ilk onunla tanıştım =)
__EqZ!sTaNs!yaL!sT__
Yukarı Dön
morciwert Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı morciwert Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2008 Saat 13:10
Rammstein'in cok iyi bir eseri. 
du hast gercekten süper bi sarki diyecek alf bulamiyorum valla helal...clapping
Ich will jeden Herzschlag kontrollieren...
Yukarı Dön
deR_MetzgermeiSTer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı deR_MetzgermeiSTer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2008 Saat 19:10
eskiden çok severdim ama artık dinlemiyorum bu şarkısını manganın yorumuna bişey derdim ama küfürlü söyleyemem biggrin insan bu kadarda rezil edermi bi şarkıyı evil
Suche gut gebauten Achtzehn- bis Dreißigjährigen zum Schlachten.
Der Metzgermeister.
Yukarı Dön
GümBük60 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 344
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı GümBük60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2008 Saat 21:05
bizim okulda bazı sınıflarda almanca dersinde ezberletiliyor bu sarkı..rammstein
türk eğitim sisteminede girdi biggrin
Yukarı Dön
jedi1225 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı jedi1225 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 Saat 22:13
Genelde Rammsteindan zerre kadar haberi olmayanların bildiği tek şarkı. Bende bu şarkıyla Rammsteina. Özellikle Nakaratı 1 NUMARA.

Yukarı Dön
R+ umtt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 411
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı R+ umtt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2008 Saat 22:15
Aynen öyle bu sarkıyı metal dinleyen herkes bilir R+ ilgili hicbirsey bilmesede.
25.06.2010 | Rammstein, İstanbul.
Yukarı Dön
ananas Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 524
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ananas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 Saat 13:08
Making of u var youtube da..İzledim ama bi tat alamadım.İzleyip çevirebilecek biri varsa ilgilensin ya.
Rejisör,Doom ,Till ne diyor merak ettim.
 Çatlarım şimdi !!
O amor é como um animal selvagem, te cheira e te acha..
Yukarı Dön
GümBük60 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 344
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı GümBük60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2008 Saat 16:14
Orjinalini yazan: ananas

Making of u var youtube da..İzledim ama bi tat alamadım.İzleyip çevirebilecek biri varsa ilgilensin ya.
Rejisör,Doom ,Till ne diyor merak ettim.
 Çatlarım şimdi !!

ya ben aynısını bütün ''making of'' lar için söyleyeceğim keşke altta bir türkçe çeviri olsa ya da benim almancam shame
Yukarı Dön
BetelGeuse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 537
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı BetelGeuse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2008 Saat 18:42

her bir yerde Rammstein denildiği zaman bir diğer kişinin ağzından çıkan ilk kelime grubu.

ders esnası hoca sorar: o üzerinde ne yazıo senin?
ben: Rammstein icabında.
arkadan eleman: du hast.
ben: çok şükür yaleppim amin.
Ich warte auf dich - am Ende der Nacht...
Yukarı Dön
jedi1225 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı jedi1225 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2008 Saat 15:58
Evet Ya Bizim Lisede Müzik Hocasına Soruyorum Rammsteinı hemen DU HAST diyor off:D

Yukarı Dön
sabel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı sabel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 Saat 14:48
Orjinalini yazan: deR_MetzgermeiSTer

eskiden çok severdim ama artık dinlemiyorum bu şarkısını manganın yorumuna bişey derdim ama küfürlü söyleyemem biggrin insan bu kadarda rezil edermi bi şarkıyı evil
ne yani manga cover yapti die mi sevmiosun artik bu parcayi...??bottom
Yukarı Dön
sabel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı sabel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2009 Saat 15:19

Bu sarkiyi ozellikle sevme nedenlerimden biri "Tod euch scheidet" kismi. Virgulsuzu "vajinanin olumune kadar" gibi bisey oluo. Tam Rammsteinesk bi sarki. Bikmam imkansiz Whip 

Yukarı Dön
ZoMbiE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 216
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ZoMbiE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2009 Saat 01:55
Orjinalini yazan: deR_MetzgermeiSTer

Ben dinliyorumda =)) diğer söylediklerini %100 katılıyorum...bi şarkı nasıl mahvedilir:yazan yöneten=manga!! evil
Willkommen...In der Dunkelheit..!!!
Yukarı Dön
ümit boran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ümit boran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2009 Saat 23:36
du hast rammstein manyağı olmama neden olan şarkı
Yukarı Dön
Syrano Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 619
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Syrano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2009 Saat 00:21
Bu şarkıyı aslında alışıldığın aksine, hayli geç keşfettiğimi söylesem... blushanim
Yukarı Dön
Der_meister61 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 217
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Der_meister61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2009 Saat 23:58
dinlerken ister istemez

du..
du hast..
du hast mich..  diyesi geliyor insanın ... dehşet bi şarkı .. !

Und der Haifisch der hat Tränen..Und die laufen vom Gesicht..doch der Haifisch lebt im Wasser..So die Tränen sieht man nicht..!!
Yukarı Dön
Lichtspielhaus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 249
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Lichtspielhaus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2009 Saat 23:38
Sevemediğim tek Rammstein şarkısı. Piyasa şarkısı gibi geliyor nedense..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz