![]() |
Du Hast |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2345> |
| Yazar | ||
Bufframos
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Du HastGönderim Zamanı: 04 Kasım 2009 Saat 00:04 |
|
|
Manganın cover ını daha yeni gördüm hakkaten bu şarkının böyle iğrenç bi şekilde coverlanması kötü olmuş :(
|
||
![]() |
||
plague
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Şehir: Sydney Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2009 Saat 21:41 |
|
Evet bende yeni gördüm sayende.kötü hemde ne kötü bide canlı performansta söylemezlermi...Neyse du hast bence rammstein'ın en iyi şarkısı.Tartışmasız. |
||
![]() |
||
Der_meister61
Üye
Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 217 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2009 Saat 22:15 |
|
abicim coverının b*ktan olması bi yana zu hast mı diyor du hast mı diyor o bile belli deil .. izlediğimde ben utandım ya hiç du hast dinlememiş biri olsa bu performansı izlese nefret eder heralde du hast tan :D
|
||
|
Und der Haifisch der hat Tränen..Und die laufen vom Gesicht..doch der Haifisch lebt im Wasser..So die Tränen sieht man nicht..!!
|
||
![]() |
||
EcS
Admin Grup
Admin of the worst Rammstein fanpage Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2055 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2009 Saat 22:31 |
|
|
Hortladı yine bu muhabbet. Yeter arkadaşlar. Uzatmayın buraya taşımayın şunu!
|
||
|
||
![]() |
||
!manas*deniz!
Üye
Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2008 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2009 Saat 23:58 |
|
|
ben her rammstein şarkısını hayranlıkla dinlerim... ama benim için "baba" şarkılar vardır. şahaser şarkılar... reise reise, sonne, keine lust, mein teil gibi... du hast da bunların başında gelir... du hast bir şahaserdir...
|
||
|
Christoph Schneider: "Biz özgün, mükemmel ve diğerlerinden çok çok daha iyiyiz."
|
||
![]() |
||
lindemann
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1241 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2009 Saat 15:14 |
|
![]() |
||
emirhan_22
Üye
Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2009 Şehir: Edirne Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2009 Saat 15:19 |
|
|
hahahahahahha heyyy allam nerden gelmiş aklınaa
|
||
![]() |
||
Syrano
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2007 Şehir: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2009 Saat 23:18 |
|
|
Bir çocuğun oyuncağına dokuzu öyle bir ses tonuyla kaydetmek kimin parlak fikriydi acaba
![]() Çocuk korkar nan ![]() |
||
![]() |
||
Stalker
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2008 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 101 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2009 Saat 23:55 |
|
|
suahduada :D
|
||
![]() |
||
lindemann
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1241 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2009 Saat 00:21 |
|
yanlış görmediysem oyuncakta edi, minik kuş ve kurabiye canavarı var, mavi tuşlar kurabiye canavarının sesi, ondan :) |
||
![]() |
||
!manas*deniz!
Üye
Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2008 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2009 Saat 20:17 |
|
|
bence indüstrüyel müzik denince akla gelen ilk şarkıdır :) |
||
|
Christoph Schneider: "Biz özgün, mükemmel ve diğerlerinden çok çok daha iyiyiz."
|
||
![]() |
||
deniz
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2009 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2009 Saat 20:19 |
|
|
evet kesinlikleee!
|
||
![]() |
||
rebelimben
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2009 Şehir: blue Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 102 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2009 Saat 12:04 |
|
|
cumartesi gecesi Disko Kralında ismini cismini bilmediğim bi kız Yine Okan'ın dil sınavını geçerken Du Hast'ı sölemeye çalıştı :)Kız şarkıya girdiğinde tüm stüdyo eşlik etti ulusal marş gibi olmuş artık parça valla gülim mi ağlayım mı bilemedim . Bu arada şarkının sözleri değişmiş(!)
''duu du has du has niş''
|
||
|
hoş,seninde bir varoluş sebebin var...
|
||
![]() |
||
RnC
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2009 Saat 13:45 |
|
|
Oyuncağa koptum ya
Manyak olmuş!!!
O sırada du hast ilk rammstein dan dinlediğim parçadır
Du has niş ?!!
|
||
|
Das feuer liebt mich...
|
||
![]() |
||
gerrrard
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 175 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2009 Saat 14:40 |
|
|
Rammstein'ın tek sevmediğim şarkısı.
|
||
![]() |
||
!manas*deniz!
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2009 Saat 16:55 |
|
|
ooaaah!!!!!!!! ne yaptın gerrard sen ya!!!
|
||
|
|
||
![]() |
||
R+ umtt
Üye
Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2008 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 411 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2009 Saat 20:52 |
|
Videosu var mıdır onun yaa :D |
||
|
25.06.2010 | Rammstein, İstanbul.
|
||
![]() |
||
Mein Rammstein
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2007 Şehir: France Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1177 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2009 Saat 22:25 |
|
|
İstediği kadar Rammstein denince akla gelen tek şarkı olsun,istediği kadar cover yapılarak içine edilen şarkı olsun..Bu eseri,yıllardan beri dinlesemde hala ilk dinleyişimdeki gazı bana aynen veriyor.
+ Bu şarkıyı canlı olarak Rammstein'dan dinlemiş biri olarak,''bu adamların yaptıkları hakikaten müzik değil'' yargısına birkez daha onayladım. |
||
|
||
![]() |
||
Buff R+
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2009 Saat 15:18 |
|
|
Dün dershanede bi çocuk Du hast mırıldanıyordu. dedim hemen sen nerden biliyosun du hastı. Bende şarkısı var dedi. Diğer şarkılarını biliyomusun dedim. Osuruğum bile diğer şarkılardan daha güzel dedi
Bende hiç takmadım cahil insanlar uğraşmıcaksın işte
|
||
![]() |
||
Buff
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 190 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2010 Saat 04:10 |
|
|
0:07 de giren "yeah" sesini bulana şukusunu veririm
|
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 2345> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |