RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Grup Üyeleri > Grup Üyeleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Doktor Christian "Flake" Lorenz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 80
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Monster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Doktor Christian "Flake" Lorenz
    Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 16:38
Flakein en buyuk ozellıgı baska bır rakıbı fılan yok. Siz baska klavyeci gordunuzmu flake gıbı tarih boyunca?
Let me see you Stripped.
Yukarı Dön
Rondeau Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Rondeau Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mart 2010 Saat 22:01
Müthiş yetenekli bir müzisyen. Onun seviyesinde çok az klavyeci var dünyada. Geek tipli bir de, sempatik.
Ateist olduğunu öğrendim ayrıca bir önceki sayfada, biraz önce, daha da çok sevdim. Zeki bir insan olduğu belli zaten.
Yukarı Dön
plague Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 428
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı plague Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mart 2010 Saat 23:25
Ateist olması iyi hmm....
Yukarı Dön
Vuvuzela Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Vuvuzela Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mart 2010 Saat 00:20
Ateist olması iyi kötü beni ilgilendirmiyor. doğruluğu bile şüpheli bir bilgi zaten. fakat bir gerçek varki, dünya'da eşi benzeri zor bulunacak bir müzik yeteneği ve bilgisi var. klavyeci değilde bir gitarist falan olsaydı şuanda tapılan bir insan olurdu.
Yukarı Dön
Buff Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 189
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Buff Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2010 Saat 21:35
Flake in şuana kadar kullanmış olduğu tüm klavyeleri marka model olarak listeleyebilecek var mı?
Evde dandik bi keyboard var baya geliştirdim onda kendimi:D babamda fark etti yazın sana profesyonel bi keyboard alalım dedi flake in kullandıklarından birini almak istiyorum :D
Yukarı Dön
plague Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 428
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı plague Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2010 Saat 00:54
Ensoniq ASR-10
Roland A-37

Şimdilik bulabildiklerim Bunlar.....
Kaynak:Affenknecht

Yukarı Dön
c.Flakel. Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı c.Flakel. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 10:11
Grubun diğer 5 üyesi bu grup için ne ise flake de bu grup için odur. çok yetenekli bir müzisyen.
Koşu bandında çalması da cabasıbiggrin
Gott weiss ich will kein engel sein
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz