![]() |
Doktor Christian "Flake" Lorenz |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 234 |
| Yazar | |
Monster
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Şehir: Heryer Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Doktor Christian "Flake" LorenzGönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 16:38 |
|
Flakein en buyuk ozellıgı baska bır rakıbı fılan yok. Siz baska klavyeci gordunuzmu flake gıbı tarih boyunca?
|
|
|
Let me see you Stripped.
|
|
![]() |
|
Rondeau
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Mart 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2010 Saat 22:01 |
|
Müthiş yetenekli bir müzisyen. Onun seviyesinde çok az klavyeci var dünyada. Geek tipli bir de, sempatik.
Ateist olduğunu öğrendim ayrıca bir önceki sayfada, biraz önce, daha da çok sevdim. Zeki bir insan olduğu belli zaten. |
|
![]() |
|
plague
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Şehir: Sydney Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2010 Saat 23:25 |
|
Ateist olması iyi hmm....
|
|
![]() |
|
Vuvuzela
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mart 2010 Saat 00:20 |
|
Ateist olması iyi kötü beni ilgilendirmiyor. doğruluğu bile şüpheli bir bilgi zaten. fakat bir gerçek varki, dünya'da eşi benzeri zor bulunacak bir müzik yeteneği ve bilgisi var. klavyeci değilde bir gitarist falan olsaydı şuanda tapılan bir insan olurdu.
|
|
![]() |
|
Buff
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2010 Saat 21:35 |
|
Flake in şuana kadar kullanmış olduğu tüm klavyeleri marka model olarak listeleyebilecek var mı?
Evde dandik bi keyboard var baya geliştirdim onda kendimi:D babamda fark etti yazın sana profesyonel bi keyboard alalım dedi flake in kullandıklarından birini almak istiyorum :D |
|
![]() |
|
plague
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Şehir: Sydney Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2010 Saat 00:54 |
|
Ensoniq ASR-10
Roland A-37 ![]() ![]() Şimdilik bulabildiklerim Bunlar..... Kaynak:Affenknecht |
|
![]() |
|
c.Flakel.
Üye
Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2010 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 10:11 |
|
Grubun diğer 5 üyesi bu grup için ne ise flake de bu grup için odur. çok yetenekli bir müzisyen.
Koşu bandında çalması da cabası
![]() |
|
|
Gott weiss ich will kein engel sein
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 234 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |