![]() |
Doktor Christian "Flake" Lorenz |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 4> |
| Yazar | ||
EcS
Admin Grup
Admin of the worst Rammstein fanpage Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2054 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Doktor Christian "Flake" LorenzGönderim Zamanı: 07 Şubat 2008 Saat 14:56 |
|
|
Yanlışlıkla silinen Flake başlığı yerine arkadaşlar özürlerimi bildirerek:
|
||
|
||
![]() |
||
Mein Rammstein
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2007 Şehir: France Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1177 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2008 Saat 22:20 |
|
|
hımm madem ilk yorumuda ben yapim
gerek sanatsal müzik olsun gerek sahnede duruş olsun herşeyiyle R+nın vazgeçilmez elemanı till'in 1 numaralı düşmanı ![]() |
||
|
||
![]() |
||
heirate mich
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2007 Şehir: Gavur İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 Saat 17:58 |
|
|
Bayılıyorum Flake'e ne süper bir adamdır bence iyi ki R+ da gruba canlılık katıyor
|
||
|
||
![]() |
||
Feuer Frei
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 318 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 Saat 22:25 |
|
|
Flake Rammstein'ın müziğine tecavüz etmese olacakları düşünmek bile istemiyorum :D
|
||
![]() |
||
crow
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Mart 2008 Şehir: mezar:) Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mart 2008 Saat 20:39 |
|
|
flake mükemmel bir adam sanırım o olmasa rammstein dinlemezdim evet till i severim fakat flake çok önemli bir adam benim düşünceme göre
|
||
![]() |
||
deR_MetzgermeiSTer
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2008 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2008 Saat 18:14 |
|
|
flake süper till le iletişimlerine hayranım
|
||
|
Suche gut gebauten Achtzehn- bis Dreißigjährigen zum Schlachten.
Der Metzgermeister. |
||
![]() |
||
tier
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2008 Saat 17:25 |
|
|
flake siz bi r+ düsünemiyorum.
|
||
![]() |
||
riChard - eCe
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2008 Şehir: türkiye Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2008 Saat 13:31 |
|
|
gercekten müthiş br adm..!!sahnede duruşuylada öle xD |
||
![]() |
||
BetelGeuse
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 537 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2008 Saat 18:13 |
|
|
grubun p.çi.onun klavyesi grubun en önemli tamamlayıcı parçalarından...
|
||
|
Ich warte auf dich - am Ende der Nacht...
|
||
![]() |
||
wo_bist_du
Üye
Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2008 Saat 17:11 |
|
|
pek çok parçada tam şarkı bizi çoştururken araya flakein melodileri girer (bkz.Dalai Lama) kısacası grubun baharatı
|
||
|
Tiefe Wasser sind nicht still
ihtiyatla bekleyenler tam zamanında ödüllendirilecekler.... |
||
![]() |
||
extasyblow
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2007 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2008 Saat 22:20 |
|
|
tam gaza gelmişken hoş bir solo girmişken flake in o meşhur "müziğimize tecavüz eden klavyesi" girer ve gaz gider..insanda çakmak sallama isteği duyurur...ben dikkat ettim sırf flake in "ben onların müziğine tecavüz ediyorum" acıklaması yüzünden kliplerde en kolpa roller de onun..
![]() |
||
|
Ich warte hier,stirb nicht vor mir...
|
||
![]() |
||
émigraté
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2008 Saat 12:14 |
|
|
bu adamın grubu batırmaktan başka işi yok...
konserlerdeki hareketleri flan olsun...
bence dierleri tarafından da en az o seviliyo...
sadece bu kadar yorum yapıldığından belli değilmi...
|
||
![]() |
||
[!]Ramms+ein
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2008 Saat 17:37 |
|
Flake grubun vazgeçilmezlerinden biridir.Du hast,Mein Herz Brent,Engel'deki melodiler olmasa şarkılar şarkılıktan çıkardı.Peki Reise,Reise'nin sonundaki Akerdeonu çalan kim ? Yine Flake.Şimdi söyleyin bakalım,Flake önemli mi önemsiz mi
|
||
Gott weib ich will keein Engel sein ! |
||
![]() |
||
Paganized
Üye
Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2008 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2008 Saat 21:22 |
|
|
rammstein ı rammstein yapan industrial yapan flake'tir...
bi kere feci bi müzisyen ..resmen oynuyo herif klavye ile...
feci yetenekli bi sahne adamı...
|
||
![]() |
||
Syrano
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2007 Şehir: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2008 Saat 03:45 |
|
|
Telli çalgılar ve ritmin ön planda olduğu bir müzik türünde,klavye enstrumanlarından başka ne bir çeşit sağlayabilir ki?
Reise Reise'nin temasında,Völkerball'da outro olarak kısa bir Engel solosunda,Dalai Lama'da şarkıya eşlik eden ve şarkıyı resmen "tamamlayan" notalarda,Du Hast'ta feci şekilde parmak gerektiren o melodide,Spieluhr'un bir bölümünde,Amour ve Stein um Stein'in can alıcı anlarında,hatta Wilder Wein'in tamamında... İnkar edilemez ve çok güzel bir "klavye" ögesi var bu şarkılarda,ve daha pek çoğunda. Bilmem belki de çalabildiğim tek enstruman olduğu için kıyak geçiyorumdur ama bu budur bence ![]() Zaten Flake gibi küçük yaşlardan itibaren klasik müzik eğitimi almış bir sanatçıdan vasat şeyler almak pek olası değil. |
||
![]() |
||
BetelGeuse
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 537 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2008 Saat 00:24 |
|
|
wo bist du'nun başındaki ve ortasındaki "flake" kısmına hangimiz hayran değiliz ki? ya da keine lust'taki "ayağa kalkışına"...
aslında hepsinde ki...
|
||
|
Ich warte auf dich - am Ende der Nacht...
|
||
![]() |
||
Syrano
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2007 Şehir: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2008 Saat 00:53 |
|
|
Flake'in dişlerini sıkıp gözlerini kocaman açtığı bir mimiği var,delisiyim
![]() Till'in de tam tersi,ağzını yırtarcasına açıp gözlerini fırlarcasına açtığı bir mimiği var,onun daha da delisiyim ![]() ![]() Bir de Till ve Flake'in yanyana çekilmiş,biraz eskilerden bir fotoğrafı var.Till elinde bi gazete tutuyor,haberle ilgili acayip bir dil çıkarış bir gözleri kaydırış falan;Flake'de gülüyor,bulabilirsem o resmi ekleyim.Her gördüğümde kopuyorum ![]() ![]() ![]() Edüt: Ahan da buldum. ![]() |
||
![]() |
||
EcS
Admin Grup
Admin of the worst Rammstein fanpage Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2054 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2008 Saat 03:46 |
|
|
bu yaşta böyle bir cıvıklık bölye bir kanniballik :P
Bazı şarkıların bazı bölümlerinde Paul'ün rifflerine, Rich'in sololarına, Till'in ağlatan vokallerine, Oliver'ın usul usul gelen baslarına, Schneider'ın ritm geçişlerine yani tek olarak bunlara hasta olur büyüksün abim derim. Diğer yandan her şarkıda ama istisnasız her şarkıda mutlaka Flake'in tüylerimi diken diken eden bir melodisi vardır. Bunların birini diğerinden ayırmayı, diğerinin üzerine koymayı sevmesem de kabul etmek gerek, Flake Rammstein'ın olmazsa olmazıdır hatta bence çoğu zaman Flake Rammstein'dır. |
||
|
||
![]() |
||
crow
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Mart 2008 Şehir: mezar:) Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2008 Saat 23:09 |
|
+1
-1 hatta hıhlıyorum bu yorumu hıh sana :D ![]() |
||
![]() |
||
émigraté
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2008 Saat 15:21 |
|
|
tamam adam iyi çalıyo... güzel çalıyo da... abicim...konserlerdeki hareketleri ne biliyim abi...spastik gibi...hele bück dich pğerformansında... till ve flake den iyice soğudum...şimdi de till'i savunursunuz... |
||
![]() |
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 4> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |