RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Grup Üyeleri > Grup Üyeleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Doktor Christian "Flake" Lorenz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
Admin Grup
Admin Grup
Simge
Admin of the worst Rammstein fanpage

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2054
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Doktor Christian "Flake" Lorenz
    Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2008 Saat 14:56
Yanlışlıkla silinen Flake başlığı yerine arkadaşlar özürlerimi bildirerek:

Orjinalini yazan: biyografiler

DOGUM TARİHİ: 6 Kasım 1966
DOĞUM YERİ: Berlin, Almanya
YER ALDIĞI DİĞER GRUPLAR: Feeling B

HAYATI: Lorenz ailesinin evlatlık çocuğu olan Flake iki üvey erkek kardeşi sahip. Çocukluk yıllarında gazete dağıtıcılığı yaptı. Cerrah olmayı çok isteyen Flake'ye askerlik yapmayı reddettiği için izin verilmedi. 15. yaşgününde Lorenz ailesi ona ilk piyanosunu hediye etti. Klasik bir piyanist olarak çok iyi bir eğitim aldı daha sonra Flake. Ayrıca nedendir bilinmez çok iyi bir kukla oynatıcılığı eğitimi de aldı. Flake'de diğer üyeler gibi boşandı. Fakat bu evliliğinden biri kız ikisi erkek olmak üzere üç çocuğu var.

Rammstein'a katılması biraz isteksizce gerçekleşti Flake'in. Grubun tarzının çok kaba ve sıkıcı olduğunu düşündü fakat Paul'un yakın arkadaşı olması nedeniyle şansımıza Paul onu ikna etti. Rammstein'da yer almasını soğuk bir duş almaya benzetiyor. Başta iyi hissetmezsiniz ama daha sonra çıkmak istemezsiniz. Belki de ısınmasını yine başka bir röportajında şu şekilde açıklıyor: Onlar sevmediğim müziği yapıyolar. Ben ise onlara klavyemle onların müziğine tecavüz ediyorum.

Flake sigara kullanıyor ve alkolü çok seviyor. Özellikle şarap ve viski-kolaya dayanamıyor. Amatör olarak resimle de ilgileniyor. Flake takma adını çok sevdi ve herkes onu bu isimle çağırdı. Bir anlamı olmadığını söyledi. 16 Aralık 2000'de resmi olarak bu adı da aldı. Ayrıca eskiden doktor olmayı çok istediği için ona Doktor şeklinde de hitap ediliyor. Hatta albüm kitapçıklarında da adının başında bu lakabı kullanıyor.

Yukarı Dön
Mein Rammstein Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Rammstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2008 Saat 22:20
hımm madem ilk yorumuda ben yapim

gerek sanatsal müzik olsun gerek sahnede duruş olsun herşeyiyle R+nın vazgeçilmez elemanı

till'in 1 numaralı düşmanıbiggrin
Yukarı Dön
heirate mich Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı heirate mich Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 Saat 17:58
Bayılıyorum Flake'e ne süper bir adamdır bence iyi ki R+ da gruba canlılık katıyor comico
Yukarı Dön
Feuer Frei Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 318
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Feuer Frei Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mart 2008 Saat 22:25
Flake Rammstein'ın müziğine tecavüz etmese olacakları düşünmek bile istemiyorum :D
Yukarı Dön
crow Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı crow Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mart 2008 Saat 20:39
flake mükemmel bir adam sanırım o olmasa rammstein dinlemezdim evet till i severim fakat flake çok önemli bir adam benim düşünceme göre
Yukarı Dön
deR_MetzgermeiSTer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı deR_MetzgermeiSTer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2008 Saat 18:14
flake süper till le iletişimlerine hayranım biggrin vazgeçilmez eleman shame
Suche gut gebauten Achtzehn- bis Dreißigjährigen zum Schlachten.
Der Metzgermeister.
Yukarı Dön
tier Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı tier Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2008 Saat 17:25
flake siz bi r+ düsünemiyorum.
Yukarı Dön
riChard - eCe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı riChard - eCe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2008 Saat 13:31

gercekten müthiş br adm..!!sahnede duruşuylada öle xD

Yukarı Dön
BetelGeuse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 537
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı BetelGeuse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2008 Saat 18:13
grubun p.çi.onun klavyesi  grubun en önemli tamamlayıcı parçalarından...
Ich warte auf dich - am Ende der Nacht...
Yukarı Dön
wo_bist_du Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 92
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı wo_bist_du Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2008 Saat 17:11
pek çok parçada tam şarkı bizi çoştururken araya flakein melodileri girer (bkz.Dalai Lama) kısacası grubun baharatı   Worshippy
Tiefe Wasser sind nicht still

ihtiyatla bekleyenler tam zamanında ödüllendirilecekler....
Yukarı Dön
extasyblow Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı extasyblow Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2008 Saat 22:20
tam gaza gelmişken hoş bir solo girmişken flake in o meşhur "müziğimize tecavüz eden klavyesi" girer ve gaz gider..insanda çakmak sallama isteği duyurur...ben dikkat ettim sırf flake in "ben onların müziğine tecavüz ediyorum" acıklaması yüzünden kliplerde en kolpa roller de onun.. Tongue
Ich warte hier,stirb nicht vor mir...
Yukarı Dön
émigraté Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı émigraté Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2008 Saat 12:14
bu adamın grubu batırmaktan başka işi yok...
konserlerdeki hareketleri flan olsun...
bence dierleri tarafından da en az o seviliyo...
sadece bu kadar yorum yapıldığından belli değilmi...
Yukarı Dön
[!]Ramms+ein Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı [!]Ramms+ein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2008 Saat 17:37
Orjinalini yazan: émigraté

bu adamın grubu batırmaktan başka işi yok...
konserlerdeki hareketleri flan olsun...
bence dierleri tarafından da en az o seviliyo...
Flake grubun vazgeçilmezlerinden biridir.Du hast,Mein Herz Brent,Engel'deki melodiler olmasa şarkılar şarkılıktan çıkardı.Peki Reise,Reise'nin sonundaki Akerdeonu çalan kim ? Yine Flake.Şimdi söyleyin bakalım,Flake önemli mi önemsiz mi angry.

Gott weib ich will keein Engel sein !
Yukarı Dön
Paganized Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Paganized Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2008 Saat 21:22
rammstein ı rammstein yapan industrial yapan flake'tir...
bi kere feci bi müzisyen ..resmen oynuyo herif klavye ile...
feci yetenekli bi sahne adamı...
Yukarı Dön
Syrano Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 619
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Syrano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2008 Saat 03:45
Telli çalgılar ve ritmin ön planda olduğu bir müzik türünde,klavye enstrumanlarından başka ne bir çeşit sağlayabilir ki?

Reise Reise'nin temasında,Völkerball'da outro olarak kısa bir Engel solosunda,Dalai Lama'da şarkıya eşlik eden ve şarkıyı resmen "tamamlayan" notalarda,Du Hast'ta feci şekilde parmak gerektiren o melodide,Spieluhr'un bir bölümünde,Amour ve Stein um Stein'in can alıcı anlarında,hatta Wilder Wein'in tamamında...
İnkar edilemez ve çok güzel bir "klavye" ögesi var bu şarkılarda,ve daha pek çoğunda.

Bilmem belki de çalabildiğim tek enstruman olduğu için kıyak geçiyorumdur ama bu budur bence blushanim

Zaten Flake gibi küçük yaşlardan itibaren klasik müzik eğitimi almış bir sanatçıdan vasat şeyler almak pek olası değil.
Yukarı Dön
BetelGeuse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 537
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı BetelGeuse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2008 Saat 00:24

wo bist du'nun başındaki ve ortasındaki "flake" kısmına hangimiz hayran değiliz ki?

ya da keine lust'taki "ayağa kalkışına"...

aslında hepsinde ki...
Ich warte auf dich - am Ende der Nacht...
Yukarı Dön
Syrano Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 619
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Syrano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2008 Saat 00:53
Flake'in dişlerini sıkıp gözlerini kocaman açtığı bir mimiği var,delisiyim Oleyo

Till'in de tam tersi,ağzını yırtarcasına açıp gözlerini fırlarcasına açtığı bir mimiği var,onun daha da delisiyim OleyoOleyo

Bir de Till ve Flake'in yanyana çekilmiş,biraz eskilerden bir fotoğrafı var.Till elinde bi gazete tutuyor,haberle ilgili acayip bir dil çıkarış bir gözleri kaydırış falan;Flake'de gülüyor,bulabilirsem o resmi ekleyim.Her gördüğümde kopuyorum OleyoOleyoOleyo

Edüt:
Ahan da buldum.

Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge
Admin of the worst Rammstein fanpage

Gönderilenler: 2054
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2008 Saat 03:46
bu yaşta böyle bir cıvıklık bölye bir kanniballik :P

Bazı şarkıların bazı bölümlerinde Paul'ün rifflerine, Rich'in sololarına, Till'in ağlatan vokallerine, Oliver'ın usul usul gelen baslarına, Schneider'ın ritm geçişlerine yani tek olarak bunlara hasta olur büyüksün abim derim. Diğer yandan her şarkıda ama istisnasız her şarkıda mutlaka Flake'in tüylerimi diken diken eden bir melodisi vardır. Bunların birini diğerinden ayırmayı, diğerinin üzerine koymayı sevmesem de kabul etmek gerek, Flake Rammstein'ın olmazsa olmazıdır hatta bence çoğu zaman Flake Rammstein'dır.

Yukarı Dön
crow Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı crow Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2008 Saat 23:09
Orjinalini yazan: EcS

Flake Rammstein'ın olmazsa olmazıdır hatta bence çoğu zaman Flake Rammstein'dır.

+1     cheers           

Orjinalini yazan: émigraté

bu adamın grubu batırmaktan başka işi yok... konserlerdeki hareketleri flan olsun... bence dierleri tarafından da en az o seviliyo...

-1 hatta hıhlıyorum bu yorumu hıh sana :D     bottom

Yukarı Dön
émigraté Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı émigraté Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2008 Saat 15:21

tamam adam iyi çalıyo... güzel çalıyo da... abicim...konserlerdeki hareketleri ne biliyim abi...spastik gibi...hele bück dich pğerformansında... till ve flake den iyice soğudum...şimdi de till'i savunursunuz...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz