![]() |
In Extremo |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Yazar | |
plague
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Şehir: Sydney Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: In ExtremoGönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 Saat 18:36 |
|
Folk Metal'ın kralları (:
|
|
![]() |
|
schwarze sonne
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2008 Şehir: animeland Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 379 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2009 Saat 20:30 |
|
15 mayıs itibariyle am goldenen rhein isminde bir dvd / live cd piyasaya sürdüler.
yeni ateş showları, eğlence, atraksiyon gırla. traileri bile oldukça eğlenceli geldi. |
|
|
// kedinsan // http://distopiaspike.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
EcS
Admin Grup
Admin of the worst Rammstein fanpage Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2054 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2009 Saat 19:21 |
Güzel haber, teşekkürler. Bir önceki DVD'leri "Raue Spree"i daha nerdeyse grubu tanımadığım bir dönemde izleyip büyük keyif almıştım. Şimdi hemen audio riplerini edindim ve youtube dan trailer ve Frei zu sein performanslarını izledim.(gerisini izlemeyeyim heyecanı kaçmasın) Tek kelimeyle müthiş. (ai vis lo lop ta var bu kez) O veya bu şekilde ilk fırsatta edinilmesi gereken bir DVD olduğunu zaten daha ismiyle bile gösteriyor. Bize de performanslarını izlerken "aah ah" çekip "olsa da yesek" demek düşüyor her zamanki gibi |
|
|
|
![]() |
|
schwarze sonne
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2008 Şehir: animeland Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 379 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2009 Saat 21:33 |
|
ben inat ettim finaller bitmeden izlemiyorum. böyle hırs yaptım. sınavlar bitince çoşmayı planlıyorum.ben de trailerini izledim sadece. bekliyorum
|
|
|
|
|
![]() |
|
plague
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Şehir: Sydney Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2009 Saat 22:53 |
|
Kesinlikle izleyip bulmam lazım bu güzel haber için teşekkürler.
|
|
![]() |
|
GümBük60
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2008 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 344 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2009 Saat 00:29 |
|
gayda solosu beni öldüren in diesem licht i bile çalmıslar.trailer ı izledim micheal rhein saçını başını yoluyordu söylerken.Raue Spree baya güzeldi zaten bu da izlenmeli. trailer:
Tracklist
1 - Des Saengers Einzug 2 - Sieben Koeche 3 - Frei Zu Sein 4 - Liam
5 - Hiemali Tempore 6 - Saengerkrieg
7 - Nymphenzeit 8 - Ave Maria 9 - Spielmannsfluch 10 - Poc Vecem 11 - Vollmond 12 - En Esta 13 - Ai Vis Lo Lop 14 - Zauberspruch
15 - In Diesem Licht 16 - Flaschenpost 17 - Mein Rasend Herz 18 - Mein Sehnen 19 - Omnia Sol Temperat 20 - Auf Leben 21 - Kuess Mich 22 - Krummavisur 23 - Wind 24 - Villeman Og Magnhild
|
|
![]() |
|
schwarze sonne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2009 Saat 02:02 |
|
am goldenen rhein deli olmuş. şahane olmuş.çoşuyorum mütemadiyen.
normal insan gözüyle inex fanı gözüyle bakmadan da değerlendirince güzel olmuş, yok yok her halükarda süper olmuş. bunu sürekli söylüyorum ben temiz müzikler seviyorum. temiz kayıtlar. net, düzgün, prodüksiyon aşaması, mix vs. çok iyi olan müzikleri seviyorum.in extremo da bu kriterim içerisinde temiz müzik yapıp temiz bir canlı performansa sahip. am goldenen rhein de net bir materyal aslında. süper sahne kurulumu, yılların hayvan uyumlu çalan grubu.ateşler, ışıklar.vs - adamlar en deli şarkılarını ardarda söylediler, ben halaya durdum yine.sürekli çoşku. michael rhein hatturu hutturu bir oraya bir buraya sürekli koştu, zıpladı. o tempoya ve o yaşa karşılık bir tıstıs ol ne bileyim bir detone ol, bir sesin ince çıksın.yok abi canavar başladı canavar bitirdi. - aufs leben'deli ambiyans çok hoştu.masa kuruldu, bir hatun geldi, michael abimiz kadeh kaldıraraktan okudu şarkıyı ablayla birlikte. ablayı tanımadım kimdir nedir. sempatik bir insandı. ayrıca kırmızı saçlı gaydacı bir abla da bir şarkıda çalgısını çaldı. - en sonunda omnia sol temperat'ta ben hem çoşku hem hüzünden dolayısıyla bu paradoks yüzünden bayılmışım işte. normale dönünce " ne o ağlıyon mu la " diyen anneme ağlamıyorum gözüme bir şey kaçtı demek durumunda kaldım. - poc vecem'i bile söylediler be adamlar. - halay da çekildi konserde gördüm ben. halaya benzeyen bir dans etti insanlar böyle bir boşluk açtılar. halay diyelim ona, halaydı o. en büyük arzularımdandı bir inex konserine gidip halay çekmektir. benim yerime yapıldığına tanık oldum. inex hiçbir zaman sürprizler vaadetmiyor zaten. yürüttükleri bir çark var.hiç ara vermeden / gerilemeden gidiyorlar. bu dvd'de öyle. raue spree'yi sevenler bir göz atsınlar. ama hala kulaklarımda annemin ekrana bakıp " hehaha bu adamlar hagaden çok komik " sözleri çınlıyor. aklıma geldikçe ağlıyor / fenalanıyor / isyankarlaşıyorum, orası ayrı. |
|
|
|
|
![]() |
|
Monster
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Şehir: Heryer Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2009 Saat 12:26 |
|
Benim de kanım ısındı bu gruba Rammstein ve Oopmhtan sonra 3. alman grubumuz. Özhan abi hakkaten Vollmond şarkısı çok yaratıcı ve büyüleyici olmuş.
Ya bu grubu dinledikçe dinleyesim geliyor.
|
|
|
Let me see you Stripped.
|
|
![]() |
|
Feuer Frei
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2007 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 318 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2009 Saat 21:05 |
|
Henüz sadece Nur Ihr Allein ve Horizont şarkılarını dinledim ama gayet sağlam bir grup olduğu belli. Dinledikçe seveceğim sanırım.
|
|
![]() |
|
EcS
Admin Grup
Admin of the worst Rammstein fanpage Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2054 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2009 Saat 05:58 |
|
Geciktim ama izleme fırsatını yakaladım sonunda "am goldenen rhein"ı. Tıpkı "Raue Spree" deki gibi ayıla bayıla bitirdim iki saate yakın DVD'yi. Fazla hakkını vererek dinleyemediğim "Sängerkrieg" albümünün kıymetini anlamamı sağladılar özetle. Ne de güzel albümmüş. Zaten In Extremo'yu hayranlık derecesinde sevmem Raue Spree ile başlamıştı bununla bir kat daha arttı. Canlı canlı şarkıların hakkını vermekle kalmıyorlar, kayıtların bir adım ötesine taşıyorlar coşkuyu. Sahnede şahane bir uyuma sahip bu 7 kişi. Hepsi çok sempatik sahnede ama hepsi bir yana dünyanın en sempatik en temiz yüzlü gitaristine sahipler. Al eve besle öyle tatlı bir adam Sebastian Lange.
Kusursuz bir kayıt, kusursuz şarkı seçimleri (horizont ve macht und dummheit çalmayarak ayıp ettiler o ayrı) kusursuz bir performans ve kusursuz bir seyircinin oluşturduğu bir DVD bu. Hayatınızda In Extremo dinlememişseniz bile izleyin bu DVD'yi. Bir an olsun "kapatayım şunu" demek aklınızdan geçmeyecektir eminim. Bittiğinde yana yana grubun albümlerini arayacaksınız. Bir de Hiemali Tempore ne taş bir parçaymış. |
|
|
|
![]() |
|
Mein Rammstein
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2007 Şehir: France Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1177 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2009 Saat 11:51 |
|
''Nymphenzeit,Ave Maria,Spielmannsfluch,Poc Vecem,Vollmond,En Esta Noche'' bu 6lı grup kanımca en kusursuz bölüm olmuş.Tabi tüm şarkıların performansı güzel.Sadece gözlerim bir ''Mein Kind'' aradı o kadar
![]() Bonus olarak da video klipleri koymaları hoş olmuş..İzlenmeli,arşivlenmeli ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lichtspielhaus
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 249 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2009 Saat 22:25 |
|
Bu aralar çok dinlediğim bi' grup. Çok güzel müzik yapıyorlar. Vollmond favorim. |
|
|
|
![]() |
|
bberkg
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 51 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2010 Saat 13:47 |
|
die gier emigrate-you cant get enough a mı benziyo azcık banamı öle geldi yoksa
![]() Still die Gier, die Gier in mir diye başlıyan kısmı |
|
![]() |
|
Monster
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Şehir: Heryer Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 13:29 |
Hatta Horizont ile adaylardı. Yav Michael abimiz de her klipte arkadan bişeler taşıyor
|
|
|
Let me see you Stripped.
|
|
![]() |
|
Sefardim
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Mart 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2010 Saat 21:41 |
|
Doğruyu söylemek gerekirse en sevdiğim,Alman folk metaline başladığım gruptur.
|
|
![]() |
|
Rondeau
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Mart 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2010 Saat 00:06 |
|
Frei zu zein'ı dinleyip beğenmeyecek insan tanımıyorum.
Nymphenzeit, Poc Vecem, Vollmond, Ais vis lo lop, Mein Rasend Herz, Herr Mannelig coverı... muh-te-şem-ler! |
|
![]() |
|
Sefardim
Üye
Kayıt Tarihi: 05 Mart 2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08 Mart 2010 Saat 20:46 |
|
Yeni albümü beni hayal kırıklığına uğrattı.O kadar heyecanla beklemiştim ki...Ama eski albümlerinin yerini hiçbirşey tutamaz
|
|
![]() |
|
aLpdem
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2010 Saat 13:49 |
|
Reiner Morgenroth ayrılmış
|
|
![]() |
|
EcS
Admin Grup
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2010 Saat 15:57 |
Letzten Instanz davulcusu geçmiş yerine. Prison Break teki Lincoln'e benzettiğimden direk kanım kaynamıştı Reiner'e. 3 ay gecikmeli de olsa kötü bir haber. |
|
|
|
![]() |
|
schwarze sonne
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2010 Saat 00:12 |
|
vay vay vay. iş hayatı beni ne hallere sokmuş ya. in extremonun davulcusu reinercan ayrılmış da ben aylar sonra duyuyorum. üzüldüm lan. sonuçta yıllardır hepbirlikte çalıyorlardı arkadaş arkadaş. hayırlara vesile olsun. yeni albüm de gelmez o zaman baya bi süre. ayy ivranç
|
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |