RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Müzik > Alman Müziği
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

In Extremo

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 428
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı plague Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: In Extremo
    Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2009 Saat 18:36
Folk Metal'ın kralları (:
Yukarı Dön
schwarze sonne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 379
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı schwarze sonne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2009 Saat 20:30
15 mayıs itibariyle am goldenen rhein isminde bir dvd / live cd piyasaya sürdüler.
yeni ateş showları, eğlence, atraksiyon gırla. traileri bile oldukça eğlenceli geldi.

// kedinsan // http://distopiaspike.blogspot.com/
Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge
Admin of the worst Rammstein fanpage

Gönderilenler: 2054
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2009 Saat 19:21
Orjinalini yazan: schwarze sonne

15 mayıs itibariyle am goldenen rhein isminde bir dvd / live cd piyasaya sürdüler.
yeni ateş showları, eğlence, atraksiyon gırla. traileri bile oldukça eğlenceli geldi.

Güzel haber, teşekkürler. Bir önceki DVD'leri "Raue Spree"i daha nerdeyse grubu tanımadığım bir dönemde izleyip büyük keyif almıştım. Şimdi hemen audio riplerini edindim ve youtube dan trailer ve Frei zu sein performanslarını izledim.(gerisini izlemeyeyim heyecanı kaçmasın) Tek kelimeyle müthiş. (ai vis lo lop ta var bu kez) O veya bu şekilde ilk fırsatta edinilmesi gereken bir DVD olduğunu zaten daha ismiyle bile gösteriyor. Bize de performanslarını izlerken "aah ah" çekip "olsa da yesek" demek düşüyor her zamanki gibi

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı schwarze sonne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2009 Saat 21:33
ben inat ettim finaller bitmeden izlemiyorum. böyle hırs yaptım. sınavlar bitince çoşmayı planlıyorum.ben de trailerini izledim sadece. bekliyorum
Yukarı Dön
plague Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 428
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı plague Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2009 Saat 22:53
Kesinlikle izleyip bulmam lazım bu güzel haber için teşekkürler.
Yukarı Dön
GümBük60 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 344
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı GümBük60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2009 Saat 00:29

gayda solosu beni öldüren in diesem licht i bile çalmıslar.trailer ı izledim micheal rhein saçını başını yoluyordu söylerken.Raue Spree baya güzeldi zaten bu da izlenmeli.

trailer:

Tracklist
1 - Des Saengers Einzug
2 - Sieben Koeche
3 - Frei Zu Sein
4 -  Liam
5 - Hiemali Tempore
6 - Saengerkrieg
7 - Nymphenzeit
8 - Ave Maria
9 - Spielmannsfluch
10 - Poc Vecem
11 - Vollmond
12 - En Esta Noche
13 - Ai Vis Lo Lop
14 - Zauberspruch
15 - In Diesem Licht
16 - Flaschenpost
17 - Mein Rasend Herz
18 - Mein Sehnen
19 - Omnia Sol Temperat
20 - Auf Leben
21 - Kuess Mich
22 - Krummavisur
23 - Wind
24 - Villeman Og Magnhild
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı schwarze sonne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2009 Saat 02:02
am goldenen rhein deli olmuş. şahane olmuş.çoşuyorum mütemadiyen.
normal insan gözüyle inex fanı gözüyle bakmadan da değerlendirince güzel olmuş, yok yok her halükarda süper olmuş.
bunu sürekli söylüyorum ben temiz müzikler seviyorum. temiz kayıtlar. net, düzgün, prodüksiyon aşaması, mix vs. çok iyi olan müzikleri seviyorum.in extremo da bu kriterim içerisinde temiz müzik yapıp temiz bir canlı performansa sahip.

am goldenen rhein de net bir materyal aslında. süper sahne kurulumu, yılların hayvan uyumlu çalan grubu.ateşler, ışıklar.vs

- adamlar en deli şarkılarını ardarda söylediler, ben halaya durdum yine.sürekli çoşku.
michael rhein hatturu hutturu bir oraya bir buraya sürekli koştu, zıpladı. o tempoya ve o yaşa karşılık bir tıstıs ol ne bileyim bir detone ol, bir sesin ince çıksın.yok abi canavar başladı canavar bitirdi.

- aufs leben'deli ambiyans çok hoştu.masa kuruldu, bir hatun geldi, michael abimiz kadeh kaldıraraktan okudu şarkıyı ablayla birlikte. ablayı tanımadım kimdir nedir. sempatik bir insandı.
ayrıca kırmızı saçlı gaydacı bir abla da bir şarkıda çalgısını çaldı.

- en sonunda omnia sol temperat'ta ben hem çoşku hem hüzünden dolayısıyla bu paradoks yüzünden bayılmışım işte. normale dönünce " ne o ağlıyon mu la " diyen anneme ağlamıyorum gözüme bir şey kaçtı demek durumunda kaldım.

- poc vecem'i bile söylediler be adamlar.

- halay da çekildi konserde gördüm ben. halaya benzeyen bir dans etti insanlar böyle bir boşluk açtılar. halay diyelim ona, halaydı o. en büyük arzularımdandı bir inex konserine gidip halay çekmektir. benim yerime yapıldığına tanık oldum.

inex hiçbir zaman sürprizler vaadetmiyor zaten. yürüttükleri bir çark var.hiç ara vermeden / gerilemeden gidiyorlar.
 bu dvd'de öyle.
raue spree'yi sevenler bir göz atsınlar.

ama hala kulaklarımda annemin ekrana bakıp " hehaha bu adamlar hagaden çok komik " sözleri çınlıyor. aklıma geldikçe ağlıyor / fenalanıyor / isyankarlaşıyorum, orası ayrı.
Yukarı Dön
Monster Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 80
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Monster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2009 Saat 12:26
Benim de kanım ısındı bu gruba Rammstein ve Oopmhtan sonra 3. alman grubumuz. Özhan abi hakkaten Vollmond şarkısı çok yaratıcı ve büyüleyici olmuş.

Ya bu grubu dinledikçe dinleyesim geliyor.

Let me see you Stripped.
Yukarı Dön
Feuer Frei Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 318
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Feuer Frei Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2009 Saat 21:05
Henüz sadece Nur Ihr Allein ve Horizont şarkılarını dinledim ama gayet sağlam bir grup olduğu belli. Dinledikçe seveceğim sanırım.
Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2009 Saat 05:58
Geciktim ama izleme fırsatını yakaladım sonunda "am goldenen rhein"ı. Tıpkı "Raue Spree" deki gibi ayıla bayıla bitirdim iki saate yakın DVD'yi. Fazla hakkını vererek dinleyemediğim "Sängerkrieg" albümünün kıymetini anlamamı sağladılar özetle. Ne de güzel albümmüş. Zaten In Extremo'yu hayranlık derecesinde sevmem Raue Spree ile başlamıştı bununla bir kat daha arttı. Canlı canlı şarkıların hakkını vermekle kalmıyorlar, kayıtların bir adım ötesine taşıyorlar coşkuyu. Sahnede şahane bir uyuma sahip bu 7 kişi. Hepsi çok sempatik sahnede ama hepsi bir yana dünyanın en sempatik en temiz yüzlü gitaristine sahipler. Al eve besle öyle tatlı bir adam Sebastian Lange.

Kusursuz bir kayıt, kusursuz şarkı seçimleri (horizont ve macht und dummheit çalmayarak ayıp ettiler o ayrı) kusursuz bir performans ve kusursuz bir seyircinin oluşturduğu bir DVD bu. Hayatınızda In Extremo dinlememişseniz bile izleyin bu DVD'yi. Bir an olsun "kapatayım şunu" demek aklınızdan geçmeyecektir eminim. Bittiğinde yana yana grubun albümlerini arayacaksınız.

Bir de Hiemali Tempore ne taş bir parçaymış.

Yukarı Dön
Mein Rammstein Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Rammstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2009 Saat 11:51
''Nymphenzeit,Ave Maria,Spielmannsfluch,Poc Vecem,Vollmond,En Esta Noche'' bu 6lı grup kanımca en kusursuz bölüm olmuş.Tabi tüm şarkıların performansı güzel.Sadece gözlerim bir ''Mein Kind'' aradı o kadarblush
Bonus olarak da video klipleri koymaları hoş olmuş..İzlenmeli,arşivlenmelicomico
Yukarı Dön
Lichtspielhaus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 249
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Lichtspielhaus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2009 Saat 22:25

Bu aralar çok dinlediğim bi' grup. Çok güzel müzik yapıyorlar. Vollmond favorim.

Yukarı Dön
bberkg Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 51
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bberkg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2010 Saat 13:47
die gier emigrate-you cant get enough a mı benziyo azcık banamı öle geldi yoksa blink
Still die Gier, die Gier in mir   diye başlıyan kısmı
Yukarı Dön
Monster Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 80
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Monster Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2010 Saat 13:29
Orjinalini yazan: -ENGIN-

BU ADAMLAR 2005 ECHO ÖDÜLLERİNDE ADAYDI AMA RAMMSTEİN ALDI ÖDÜLÜ...

Hatta Horizont ile adaylardı. Yav Michael abimiz de her klipte arkadan bişeler taşıyor biggrin
Let me see you Stripped.
Yukarı Dön
Sefardim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Sefardim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Mart 2010 Saat 21:41
Doğruyu söylemek gerekirse en sevdiğim,Alman folk metaline başladığım gruptur.
Yukarı Dön
Rondeau Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Rondeau Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 2010 Saat 00:06
Frei zu zein'ı dinleyip beğenmeyecek insan tanımıyorum.

Nymphenzeit, Poc Vecem, Vollmond, Ais vis lo lop, Mein Rasend Herz, Herr Mannelig coverı... muh-te-şem-ler!
Yukarı Dön
Sefardim Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Sefardim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mart 2010 Saat 20:46
Yeni albümü beni hayal kırıklığına uğrattı.O kadar heyecanla beklemiştim ki...Ama eski albümlerinin yerini hiçbirşey tutamaz
Yukarı Dön
aLpdem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 130
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aLpdem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2010 Saat 13:49
Reiner Morgenroth ayrılmışblink vay anasını hem de 3 ay olmuş yeni duyduk.
Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2010 Saat 15:57
Orjinalini yazan: aLpdem

Reiner Morgenroth ayrılmışblink vay anasını hem de 3 ay olmuş yeni duyduk.

Letzten Instanz davulcusu geçmiş yerine. Prison Break teki Lincoln'e benzettiğimden direk kanım kaynamıştı Reiner'e. 3 ay gecikmeli de olsa kötü bir haber.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı schwarze sonne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2010 Saat 00:12
vay vay vay. iş hayatı beni ne hallere sokmuş ya. in extremonun davulcusu reinercan ayrılmış da ben aylar sonra duyuyorum. üzüldüm lan. sonuçta yıllardır hepbirlikte çalıyorlardı arkadaş arkadaş.  hayırlara vesile olsun. yeni albüm de gelmez o zaman baya bi süre. ayy ivranç
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz