![]() |
House M.D. |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
dealen
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: House M.D.Gönderim Zamanı: 16 Ağustos 2010 Saat 02:34 |
|
7. sezonu heycanla bekliyoruz bu arada bana göre en güzel sezon finali 5.sezonunkiydi 6. sezonun başlangıç bölümüde bi ayrı güzel. Son olaylar biraz düşündürüyor house un yeni sezondaki halini
|
|
|
trust is a weakness
betrayal is a hidden blade |
|
![]() |
|
schwarze sonne
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2008 Şehir: animeland Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 379 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2010 Saat 22:12 |
|
-- spoiler alert -- spoiler alert --
düşündüm de o kadar da spoiler alert değil. 6. sezon finali şu ana kadar izlediğim tüm house bölümleri içinde en kanımı donduranı ve beni en çok etkileyeni oldu. güzel, sempatik bir tatil gününde hepimizi mahvetti, sinirlerini bozdu, sigara üzerine sigara içirtti. ben çok üzüldüm şahsen. denize uzun uzun duygusalca hüzünbaz şekilde bakmak eylemini filan hayata geçirmişim. oh sonunda schwarze sonne de denize bakıp manalar yüklüyor dendi. annem housedan etkilendi de dedi. insanlar tüh yine olmadı diye üzüldü. o bölümü çekenlerin, oynayanların allah cezasını vermesin. yaşlanıyorum hacı!. eskiden olsa vay adamlar yapmış derdim şimdi allah düşmanımın başına vermesin valla diyip çıkçıklıyorum. ayrıca gel hadi 7. sezon! özledim lan. |
|
|
// kedinsan // http://distopiaspike.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |