RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel > Medya, Sinema ve Edebiyat
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

House M.D.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 1241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: House M.D.
    Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 Saat 20:44
İzleyen var mıdır bilmiyorum, şahane bir dizi, amerika'da bir hastanede geçiyor, House isimli teşhis konusunda uzman süper cool bir herif ve 3 asistanı her bölümde ayrı bir vakayı çözüyorlar, dramı da komedisi de ultra kaliteli.. Kesinlikle tavsiye ederim..

Yukarı Dön
Mein Herz Brennt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Herz Brennt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2008 Saat 23:53
sanki yatan arkadaş oomph'tan Crap'e benziyor bilmem siz ne dersiniz
When somebody says 'pussy', God kills a kitten. When Till says 'pussy' God kills himself.
Yukarı Dön
robert_kruspe13 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 139
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı robert_kruspe13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 Saat 11:32
sakallar olmasa..

Yukarı Dön
lindemann Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 Saat 17:16
Orjinalini yazan: Mein Herz Brennt

sanki yatan arkadaş oomph'tan Crap'e benziyor bilmem siz ne dersiniz

öyle yatan arkadaş falan ayıp oluyor ama:p dr. gregory house o, hastasıyız..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Herz Brennt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eylül 2008 Saat 20:46
Pardon abi affet... Worshippy Yalnız doktor olan birine hastasıyım demen farklı bi anlam kazanmış sanki... Ve benziyo mu allaaşkına
When somebody says 'pussy', God kills a kitten. When Till says 'pussy' God kills himself.
Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge
Admin of the worst Rammstein fanpage

Gönderilenler: 2054
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2008 Saat 04:38
Geçen hafta izlemeye başladım ben de her yönden gelen övgülerden dolayı. Daha bir kaç bölüm oldu ama gayet güzel, eğlenceli, kaliteli, iyi oyunculuklar, iyi hikayeler barındıran bir dizi.Hikayeler kopuk kopuk gidiyor yalnız şimdilik. Yani bir ortadan bir baştan falan izleseniz de bir şey değişmez gibi. Hep öyle mi gidiyor bilmiyorum. Doktor House karakteri ise süper olmuş. Hastalar doktor olduğunu anlamasın diye hastanede doktor üniforması giymeyen bir doktor. Daha noolsun :)

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2008 Saat 19:15
son bölümlerden birinde klinlikte sıra bekleyen insanlara evlerine gitmeleri için 50'şer dolar verdi eheuhe.

abi bölüm formatı aynı, her bölüm ayrı bi vaka, ama 1. sezonun ortalarından itibaren asistanlar, house ve bazı hastalar arası olay örgüsü başlıyor. 2. ve 3. sezon bu konuda daha iyi.
Yukarı Dön
Narcissus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 125
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Narcissus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2008 Saat 18:12
Başlık tanıdık geldi, EcS sen mi silmiştin bunu? Süperdir, izlemeyen kalmasın; ama espriler biraz kalbur-üstü, anlaşılmayabilir ;)
Narcossis!
Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2008 Saat 05:01
İki sezon bitirdim bir genel yorum yapayım:
Bölümler ilerleyiş bakımından birbirinin aynısı aslında: Açılışı, House'un vakayı önce basit bulup kabul etmeyişi, bölüm ortalarına doğru tamam iyileşti denilen hastanın tekrar farklı bir semptom göstermesi, sonlara doğru House'un etiğe aykırı hareketi, ekibinin tüm itirazlarına rağmen zorla tedaviyi uygulaması ve finalde House'un haklı çıkıp hastayı iyileştirmesi...
Tüm bu önceden tahmin edilebilir hikayelerine karşın House karakteri (özellikle Cuddy ile girdiği diyaloglar ve ana konu haricindeki klinik vakaları) gayet rahat anlaşılabilir esprileri ile keyifle izlenilebilecek güzel bir dizi. Hugh Laurie de bence her yıl emmy ödülünü almalı bu diziyle. Mübalağasız tek başına diziyi sürükleyen oyuncu.
Bir de House'un rüya ve gerçek arasında gidip geldiği ikinci sezon finali özellikle harikaydı.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2008 Saat 01:20
Sen 4. sezonun finalini izle hacı.. house's head ve wilson's heart adlarında 2 bölüm ardarda, 80 dakikalık bi şölen resmen, emmy'de direkt olarak bu bölüm ödül aldı, düşün artık..
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Herz Brennt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2008 Saat 13:02
tnt de her perşembe saat 8'de izliyoruz hastasıyız
Yukarı Dön
rammstein_61 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 232
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı rammstein_61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2008 Saat 10:07
Hala daha bakmadım bu diziye biliyon mu yusuf abi:)

Ama bundan sonra bakarım TNT bizim yeni türksat uyduya yüklenmiş.

Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eylül 2009 Saat 04:24
O ne güzel bir açılış bölümüydü be. Efsane bölümlere en tepelerden girer 5X01-02. Hastanedeki karakterler, hikayeler, Franka Potente, her şey kusursuzdu. Hele Hugh Laurie. Bir kez daha Allah belanı versin Emmy jürisi.

Ayrıca Dr. Beasley gibi birinin görevli olduğu akıl hastanesinden dışarı adım atmam ben.

Yukarı Dön
schwarze sonne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 379
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı schwarze sonne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2009 Saat 02:10

Lie To Me'de oynayan Tim Roth abimizle birlikte egoları çoştukça çoşan çok deli bir karakter House.

5 sezonu ardarda izledikten sonra karşıma house'u oynayan adam çıksa gerilir gerilir asılırdım bir tane. o derece içime işledi, o derece etkilendim. sen ne pis insansın la derim, ya bi git derim, sen deli insan görmemişin heee naber baa bak baa derim. böyle salaklaşır, böyle anlamsızlaşırım. sigara gibi bir şey bu dizi. sinire kese kese izliyorum.

deli gibi güzel bir dizi mi bilemem ( ben sinirleniyorum ama bayılıyorum da ) ama şu gregory house denen insan evladı şu zamana kadar benim gördüğüm ( sinema ve dizi konusunda çok sığ ve yetersiz görürüm kendimi aslında ) en mükemmel işlenmiş karakterlerden biridir. bir nevi de ikiyüzlülük süzgeci gibidir. şu zamana kadarki insanların eleştirdiği birçok kötü huyu / hareketi ardarda yapan, bunları karakterinin vazgeçilmez parçası haline getiren bir adama bir insan oo süper adam, hastasıyım, bayılıyorum ashkım ya derken; neden aynı insan yine aynı hareketleri normal hayatında birinde gördüğünde ( gerçek yaşam olduğu için daha normalize bir halde dahi olsa ) onu eleştirir, topludan dışlamaya çalışır, fişlemeye çalışır, nefret eder anlamıyorum. 

adamın adının anagramı bile huge ego, sorry.

yeni sezon da sanırım 25 Ocak'a kadar ara vermiş. çok üzülüyorum.

// kedinsan // http://distopiaspike.blogspot.com/
Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2010 Saat 04:13
Orjinalini yazan: schwarze sonne

...adamın adının anagramı bile huge ego, sorry.

Bu güzelmiş hiç aklıma gelmemişti :)
Çok çok iyi bir bölümle geri döndü bu arada. Kolay kolay sinema filmlerinde bile bulamadığım eğlenceyi ve hüznü aynı bölümde verdi. Hele o Maggot Brain ile yaptıkları final of of. Tekrar tekrar izleyip depresyona soktum kendimi.
Ayrıca Altın Küre'yi canımız ciğerimiz seri katilimiz Michael C. Hall'e kaptırmış. Hangisi daha çok hak etmişti karar veremedim ben de. En azından Mad Men e gitmedi yine.

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2010 Saat 04:44
bu arada 1 saat kadar önce hugh laurie yine ödül alamadı golden globe'da :)
ama michael c hall'ın alması sevindirici.
Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2010 Saat 04:49
Orjinalini yazan: lindemann

bu arada 1 saat kadar önce hugh laurie yine ödül alamadı golden globe'da :)
ama michael c hall'ın alması sevindirici.

O da ilk kez almış ödülü. Kanser olması gerekiyordu alması için sanki heyallam. Gerçi erken teşhis, iyi olacak falan diyorlar ya umarım doğrudur.

Yukarı Dön
engel_MT Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 366
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı engel_MT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 01:53
Dün akşam sıkıntıdan tv izlerken rastladım bir bölümüne iyiki hiç başlamamışım dedim bu diziye . çünkü çok heveslendim ve elimdeki tüm dizileri bitirdiğimden ( malesef eylüle kadar sadece 2 dizim var ) artık buna başlamanın vakti geldi diye düşünüyorum. uzun süre önce 6 bölüm izlemiştim ama iş dönüşü kafam kaldırmıyordu . neyse artık burada tartışırız. ha o iki dizim içinde başlık açmıştım ama biliyorsunuz zaman kayması yaşandı ... 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 02:16
dün ben de imdb'de yeni sezonun başlama tarihlerine bakarken eski bölümlere baktım biraz, three stories, euphoria, no reason, airborne, human error, house's head & wilson's heart, locked in, both sides now gibi bölümler unutulur mu ya... yeminle en baştan başlayasım geldi.
Yukarı Dön
engel_MT Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 366
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı engel_MT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 02:21
ramazan boyu çalışmayı düşünmediğimden yeni sezona yetişirim heralde :D
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz