![]() |
Kurban |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
EcS
Admin Grup
Admin of the worst Rammstein fanpage Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2055 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: KurbanGönderim Zamanı: 10 Mart 2009 Saat 02:04 |
![]()
Ayrılmasıyla üzen, tekrar birleşmesiyle sevindiren ancak birleşmesinin üzerinden iki buçuk yıl geçmesine rağmen bir şey üretmeyen grup yeni albümü "Sahip"i bir aksilik çıkmazsa nisan ayında yayınlayacak. Henüz iki gün önce izlediğim konserinde bana yeniden "Türkiye'den böyle bir grup ta çıktı işte" dedirtecek kadar şahane bir performans sergilediler. Yeni albüm haberiyle gaza geldim, başlığını bulamadım, ben açayım dedim. Hastasıyız... |
|
|
|
![]() |
|
schwarze sonne
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2008 Şehir: animeland Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 379 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2009 Saat 07:51 |
|
kurban dağılınca oturdum üzüldüm ben ciddi ciddi.çok sahiplenmişim zamanında demek ki.salak saçma bir bırakılmışlık da hissettim çünkü süper büyük önemler yüklemiştim kendim için onlara.yeni albüm haberiyle sevindim çok.çekesim vardı kulaklarını yoksa.
geri dönüyorlar heyt diyorum.yapı taşı gibim bir şey bu adamlar türk rockında. mutlu oldum, duygulandım.çok da heyecanlandım. canavar albümler yaptınız siz, daha da iyilerini yaparsınız.aslansınız, kaplansınız. |
|
|
// kedinsan // http://distopiaspike.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
ZoMbiE
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Mart 2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2009 Saat 19:15 |
|
zaten kurbanın ilk albümü kurban bayramında çıktı
buda bi rastlantı olmasa gerek...2008 yılında Kurban Ankara/Saklıbahçede bir konser daha verdi ve ben ordaydım.Gerçekten her zmanki gibi çok canlı söylediler...ayrıldıklarında gerçekten kuzenlerimle birlikte büyük bir üzüntü içindeydik...ama ilk albümlerinde söyledikleri gibi: BU SES BİTERMİ HEE!!!
|
|
![]() |
|
plague
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Şehir: Sydney Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2009 Saat 17:52 |
|
Kurbannn =) Hard Rock'ta üstüne yok :) hele sözleri koparıyor adamı (:
|
|
![]() |
|
Mein Rammstein
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2007 Şehir: France Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1177 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2009 Saat 12:19 |
|
Müzikal anlamda türkiye den çıkmış pentagram ile birlikte en sağlam grup..Bu arada burak gürpınar gibi bir davulcuda athena da harcanıyor ona yanıyorum
|
|
|
|
![]() |
|
ZoMbiE
Üye
Kayıt Tarihi: 10 Mart 2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2009 Saat 17:48 |
|
buralarda olmamalıydı bu grup daha iyi yerlerde kendini gösterebilecek bir grup.eskiden bir arkadaşıma ilk kurban albümünü dinlettiğimde bu kaset bozuk geliba dedi =))
|
|
|
Willkommen...In der Dunkelheit..!!!
|
|
![]() |
|
EcS
Admin Grup
Admin of the worst Rammstein fanpage Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2055 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 Saat 21:58 |
|
Sahip albümü çıktı sonunda. (İlk mesajıma baktım da Nisan ayında çıkacak demişim. 1 yıl gecikmeyle olsa da yetiştirmişler Nisan'a helal!) Çok taş albüm yapmışlar öyle böyle değil. Hard Rock mı Heavy Metal mi geyiklerine son verip çizgilerini belli etmişler. Bugüne kadar hiç bir Türk albümü için kullanmadığım "albümün öne çıkan şarkısı yok, herhangi birini seçip klip çekseler olur" geyiğini bu albüm için kullanıyorum, kullandım bile. Yine de eski tarzından biraz uzaklaşıp daha sert soundlu parçalardan oluşan albümde, "İnsanlar"dan çıkmış gibi duran "Güneş" daha farklı duruyor. Benim ilk favorilerim İfrit ve Yobaz.
Deniz ve Özgür gitarda coştukça coşmuşlar. Burak bildik enerjisiyle davullarla ayak uydurmuş onlara. Kerem Tüzün zaten her zamanki gibi "übermensch". Ama bence bu kadar taş müzikler yapan grubun tek eksiği taş bir vokal. Deniz'in sesi sıradan, (hatta bazen "haaaaa-aaa" kısımları kulağımı tırmalıyor) vokalleri de çok sıradan yazmış. Yani özellikle şu albümde parçalardan bir şey eksiltmemiş ama bir şey de katmamış. Deniz'den şikayetim yok vokal olarak. İyi de bir vokal sayılabilir belki ama Kurban'ın diğer unsurları o kadar iyi ötesi ki bu kadar iyi dört müzisyen sadece enstrümanlara yoğunlaşıp şöyle taş gibi bir vokalle çalışsa ortaya neler çıkar duymak isterdim. Ama benden başka şikayetçi görmediğim için muhtemelen benim halt etmem bunu istemek tabi orası ayrı. 25 Nisan'da Ankara'dalar. Yakın tarihlerde de diğer şehirlerde. Kurban'ın bilindik enerjik performansı bu şarkılarla birleşince nasıl keyifli olacak tahmin etmek zor. |
|
|
|
![]() |
|
plague
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Şehir: Sydney Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 Saat 23:17 |
|
İlginç almanca bir şarkı yer alıyor albümde.Das Motiv.
|
|
![]() |
|
lindemann
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1241 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2010 Saat 02:20 |
|
adı almanca sadece o şarkının. albümü birkaç haftadır dinliyorum, çok beğendim hatta dinlediğim en iyi türkçe albümlerden biri kesinlikle. 11 parça da aynı tema üzerine yazılmış ve sözler müthiş. ifrit ve yobaz her ilk dinleyen için ilgi çeken iki parça oluyor ama 3-5 döndürdükten sonra son emir, das motiv, soykıran, mesih gibi parçalar da dikkatinizi çekiyor, sonra bir bakmışsınız ki albüm toptan şahane.
|
|
![]() |
|
unsymmetrisch
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Şehir: İstanbul. Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2010 Saat 15:17 |
|
Albümü yeni edindim, D&R'dan indirimli aldım. şu ana kadarki en başarılı albümlerini çıkarmış bulunuyolar. Riffler ilk defa bu kadar sert ve beyne işliyor. Sözler desen başta "Yobaz" olmak üzere oldukça anlam taşıyan sözler, boş değil adeta verdikleri mesajlar beynimize dank ediyor. O eğlenceli konseptten daha sert bi konsepte doğru gitmişler. Deniz yılmaz şüphesiz çok büyük bir yetenek.. kıymeti bilinmesi gerekiyo. Demem o ki Sonisphere'e, Hayko cepkin'ler manga'lar (her ne kadar çekilmiş olsalar da) geleceğine zamanında Megadeth'in alt grubu olarak çıkan Kurban gelmeli. Eğer türk yetenekler kazandırmaya çalışıyorsak önce gerçekten "grup" olmayı başarmışları kazandırmamız lazım.
|
|
![]() |
|
EcS
Admin Grup
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2010 Saat 14:53 |
|
Dün akşam Ankara konserindeydim. Bu onları dördüncü izleyişim ve üçüncü kez seyirciye trip yaptıkları konser oldu. İlk ikisinde "eeöeeh yani onlar da insan yuhlamasınlar geç çıktılar diye insanlık hali" falan dedim. Ama dün her zamanki gibi geç çıktıkları konseri 75 dakikada bitirip kaçmaları, "Toxicity" diyen seyirciye hareket çekmeleri falan... tamam yeteneklisiniz süper albüm yapmışsınız eyvallah ta...
Futbol dünyasında "emre belözloğlu" neyse müzik dunyasında da "Kurban" oymuş. Artık Manga'dan daha değerli değilsiniz olm gözümde. Daha da gelmem konserinize zaten. |
|
|
|
![]() |
|
lindemann
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1241 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2010 Saat 20:59 |
|
kurban'ın bi tür ego problemi var sanırım neden anlamadım, metallica'nın altında çalacakları zaman da röportaj yapılmıştı kendileriyle, "nasıl, heyecanlı mısınız konser için?" falan diyor röportajı yapan kişi, adamlar "konser mi? ne konseri vardı bizim ya heheasfsaf" falan diye dalgaya vuruyorlar her şeyi.
|
|
![]() |
|
EcS
Admin Grup
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2010 Saat 02:24 |
|
Gün geçmiyor ki beni ifrit etmesin şu grup. Bilhassa vokal arkadaş:
http://www.nabruk.com/forum/index.php?topic=3258.msg51106;topicseen#msg51106 Ankara konserine daha bir şey demem de özellikle Sonisphere ile ilgili şu kısım:
ahaha bayılıyorum bizim bu yerli gruplara. Almanya'ya git sen Rammstein'ın sahne aldığı bir festivale, senin yanağından makas alıp "sen kimsin len kıvırcık" diye sorarlar en fazla. |
|
|
|
![]() |
|
GümBük60
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2008 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 344 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2010 Saat 14:29 |
yüksek oranda alınan alkole bağlıyorum.çok iyimserim
|
|
![]() |
|
lindemann
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2010 Saat 03:03 |
|
bi de altta "çok güzel söylemişsin deniz abi", harikasın deniz abim çok duygulandım" şeklinde yorum yazanlar yok mu? :) sonra adam kendini dev aynasında görüyor işte.. Biri de çıkıp "ulan KISS bile çalamadı Rammstein'ın üstünde, sen kimsin?" dememiş ona üzülüyorum.
|
|
![]() |
|
schwarze sonne
Üye
Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2008 Şehir: animeland Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 379 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2010 Saat 17:31 |
|
ahhaa çıkma abi paşa gönlün bilir. hayır tamam atma demiyorum, hobi
olarak yine at ama bu kadar atma be abicim. almanya'da ben rammsteinin
üstünde çalarım demek nasıl bir ruh halinin tezahur edişidir bilemedim.
Skunk Anansie çalıyor rammstein'ın altında, haberi sevinçle veriyor. Skin beis görmüyor da sen
neden görüyosun be deniz insanım. rammsteinla çalıyor diye sevinçten
çılgın atan Combichrist bile tek başına yüksek dinleyici sayılı
festivallerde headliner oluyor . var mı 30bin insanı aynı anda
toplayabilme kalibren de pehh sert olun, yapmayın, rammstein'ın altında
çalmayız, para alınmıyor bik bik. rammsteina söyle bakalım parasız çal
de, çalar mı? niye sana parasız çal diyorlar arkadaş o zaman? müziği geçtim marka
değeri olarak bile sırf rammstein dünyadaki müzik gruplarının %
96,4558sinin üstünde ( kusüratlu sayı vereyim de salladığım anlaşılmasın
). avrupanın en deli sahnesi kuruluyor, en deli, en büyük festival
organizasyonu yapılıyor, metalika geliyor, slayer gündüz çalıyor sen
hala ben 3de çalmam. asla mutabik olmanın ne demek olduğunu
anlayamadığım rock n roll felfesen bile bence müzik olsun da, çalmak
olsun da gerekirse sabah olsun çalarız abiciiim yeaaa demeyi
gerektiriyor olabilir. tabi almıcan olm para, festival bu, büyükler alacak o
parayı. adam ismini veriyor o festivale. müzik grubundan ziyade
marka olmuş onlar. metalika alacak parayı. sen kendini göstercen,
normalde asla kendin toplayamayacağın bir kalabalığa sanatını icra
etcen.
sırf kurban değil, birçok isim, yıllardır rock n roll felsefesi kisvesi altında ego kusmalarını bırakmadılar bir türlü. emre aydın bile gerekirse 100 kişiye çalıyor. sonra adam popçu, adam piyasa adamı, yek yaa. kimse kimseye hiçbir şey vermez. sen istiyorsan rak n rolunu kendin alıcan bi zahmet. rammsteini seven bir insan olarak değil, eskiden kurban'ı gerçekten çok seven bir insan olarak konuşuyorum şimdi. biz mevlana okuyoruz mütevazi olmaya çalışıyoruz kısmını demiycektin be abim. sen de artık elif şafak gibisin. yok yok elif şafak gibi bile değilsin. pasif agresif tarafım ortaya çıktı istemeden, adam karşımdaymış da ona konuşurmuş gibi yazdım. her meslekte var herhalde bu adamlar. bize de diyorlar biz öyle her işi almıyoruz, seçiyoruz, prensiplerimiz var. sonra da dükkan kiralarını ödeyemiyorlar. tey allaam. sıcaklar arttıkça gözlerimden alev çıkaran bir insan olcam çıkacam herhalde ben ya. delirmişim kendi kendime. |
|
|
// kedinsan // http://distopiaspike.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
LiebeistSonne
Üye
Kayıt Tarihi: 28 Şubat 2010 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2010 Saat 14:32 |
|
Kurban ı severdim yanlız bu sonisphere den gelen teklifi artislik olsun diye geri çevirmesi ve Rammstein gibi bir grubun altında çıkmaya karşı gelmesi gibi saçma bi röpörtajdan sonra böyle bi grub benim mp3 ümde olamaz...
|
|
|
Rammstein
|
|
![]() |
|
Mein Rammstein
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2007 Şehir: France Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1177 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 05:33 |
|
|
![]() |
|
EcS
Admin Grup
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2010 Saat 22:51 |
|
Şu son albümle birlikte "kimse bizi dinlemesin, izlemesin de marjinal takılalım" diye uğraşıyorlar heralde. Şu klibe başka bir anlam veremedim ben. Dayanılacak gibi değil.
|
|
|
|
![]() |
|
lindemann
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2010 Saat 01:22 |
|
birazdan disko kralındalar, canlı performans mı yoksa konuk olarak mı bilmiyorum, eğer konuksalar muhtemelen yine 3-5 bomba patlacaklar saçmalama dalında.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |