![]() |
Ölümüne Çok Üzüldüğünüz Vokalist,Gitarist,Basist.. |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Yazar | |
Okan_
Üye
Kayıt Tarihi: 19 Nisan 2010 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Ölümüne Çok Üzüldüğünüz Vokalist,Gitarist,Basist..Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2010 Saat 04:16 |
|
Hiç öldü diye ağladığım biri yoktu sanatçı olarak.Yani şimdiye kadar çok sevdiğim olupta ölen olmadı.Ama tabikide ölmesine üzüldüğüm Dio ve Paul oldu.
Ha kim ölürse üzülürsün derseniz Till ölse gerçekten çok feci şekilde ağlarım.Allah gecinden versin vallahi çok sevdik be abi :)He bide Brian johnson ölse üzülürüm harbi |
|
![]() |
|
Thrash 'Til Death
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2010 Şehir: Ankara/Keklik Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 35 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2010 Saat 22:34 |
|
Ronnie James Dio, Dimebag Darrell, Chuck Schundiner, Mika Tenkula, The Rev, Mike Alexander (Evile'ın siyahi basçısı), Peter Steele, Paul Gray, Paul Baloff, Chris Witchhunter, Dave "Holocaust" Iannicca, Jeff Porcaro, Gökhan Semiz, Michael Wulf, Bon Scott, Criss Oliva, Billie Holiday, Tommy Bolin, Syd Barrett, Ray Charles...
|
|
![]() |
|
Mein Rammstein
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2007 Şehir: France Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1177 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 04:38 |
|
İlk aklıma gelen 86'da Cliff Burton'ın ölümü..Tabi adam öldüğünde ben henüz dünyaya gelmemiş olsam bile müzik adına ne kadar önemli bir kayıp olduğunu yıllar önce anladım.Tabi bir sürü önemli müzisyen göçüp gitti.Ama ölümüne en üzüldüğüm isimlerden biride Kerim Tekin'dir benim için..Ne mutlu onlara ki bu dünyaya bir iz bırakabilmişler.Yıllar sonra bile açıp zevkle dinleyeceğim müzikleri üretebilmişler.Kendi vücutları tarih olsa bile isimlerinin ebedi kalmalarını başarabilmişler..Buda en büyük başarıdır zaten.
|
|
|
|
![]() |
|
CansoaIS
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2010 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 05:44 |
|
Eskilerdende olsa John Lennon'a hala çok üzülürüm. Çok dengesiz bir ölüm cidden. Sonrada Kurt Cobain ve Jim Morrison geliyor, yabancılardan tabi. Onlarınkide bir muamma ya hani.
Cem Karaca ve Barış Manço'da bizimkilerden beni ağlatmayı başaranlar, çocukluk aşkım diyebileceğim insanlar. Bugün Moğollar'ı bir arada görmeyi isterdim. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |