RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Müzik > Müzik Genel
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ölümüne Çok Üzüldüğünüz Vokalist,Gitarist,Basist..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Okan_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ölümüne Çok Üzüldüğünüz Vokalist,Gitarist,Basist..
    Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2010 Saat 04:16
Hiç öldü diye ağladığım biri yoktu sanatçı olarak.Yani şimdiye kadar çok sevdiğim olupta ölen olmadı.Ama tabikide ölmesine üzüldüğüm Dio ve Paul oldu.

Ha kim ölürse üzülürsün derseniz Till ölse gerçekten çok feci şekilde ağlarım.Allah gecinden versin vallahi çok sevdik be abi blushanim :)

He bide Brian johnson ölse üzülürüm harbi
Yukarı Dön
Thrash 'Til Death Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Thrash 'Til Death Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2010 Saat 22:34
Ronnie James Dio, Dimebag Darrell, Chuck Schundiner, Mika Tenkula, The Rev, Mike Alexander (Evile'ın siyahi basçısı), Peter Steele, Paul Gray, Paul Baloff, Chris Witchhunter, Dave "Holocaust" Iannicca, Jeff Porcaro, Gökhan Semiz, Michael Wulf, Bon Scott, Criss Oliva, Billie Holiday, Tommy Bolin, Syd Barrett, Ray Charles...
Yukarı Dön
Mein Rammstein Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Rammstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 04:38
İlk aklıma gelen 86'da Cliff Burton'ın ölümü..Tabi adam öldüğünde ben henüz dünyaya gelmemiş olsam bile müzik adına ne kadar önemli bir kayıp olduğunu yıllar önce anladım.Tabi bir sürü önemli müzisyen göçüp gitti.Ama ölümüne en üzüldüğüm isimlerden biride Kerim Tekin'dir benim için..Ne mutlu onlara ki bu dünyaya bir iz bırakabilmişler.Yıllar sonra bile açıp zevkle dinleyeceğim müzikleri üretebilmişler.Kendi vücutları tarih olsa bile isimlerinin ebedi kalmalarını başarabilmişler..Buda en büyük başarıdır zaten.
Yukarı Dön
CansoaIS Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı CansoaIS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 05:44
Eskilerdende olsa John Lennon'a hala çok üzülürüm. Çok dengesiz bir ölüm cidden. Sonrada Kurt Cobain ve Jim Morrison geliyor, yabancılardan tabi. Onlarınkide bir muamma ya hani.

Cem Karaca ve Barış Manço'da bizimkilerden beni ağlatmayı başaranlar, çocukluk aşkım diyebileceğim insanlar. Bugün Moğollar'ı bir arada görmeyi isterdim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz