![]() |
Ölümüne Çok Üzüldüğünüz Vokalist,Gitarist,Basist.. |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Emigrate26
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2007 Şehir: Turkey,samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Ölümüne Çok Üzüldüğünüz Vokalist,Gitarist,Basist..Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 17:32 |
|
|
|
![]() |
|
Emigrate26
Üye
Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2007 Şehir: Turkey,samsun Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 17:34 |
|
Chuck Schuldiner ve Jeff Buckley.İkiside en iyi zamanlarında genç yaşta gittiler..
|
|
![]() |
|
Lichtspielhaus
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 249 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 18:04 |
|
Freddie Mercury ve Layne Staley..
|
|
|
|
![]() |
|
Heirate_mich
Üye
Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2010 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 97 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 18:24 |
|
Layne Staley hmm evet Dio..
|
|
|
Friends dont let friends, get friends haircuts...
|
|
![]() |
|
umt_r+
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2009 Şehir: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 383 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 18:43 |
|
Ronnie James Dio.. Eli öpülesi bi babacanlık vardı yüzünde :( Çok özlicez çook!
|
|
![]() |
|
unsymmetrisch
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Şehir: İstanbul. Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 22:12 |
|
Ronnie James Dio. Herşeyiyle... |
|
![]() |
|
plague
Üye
Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Şehir: Sydney Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 428 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2010 Saat 01:29 |
|
Kurt Cobain.
|
|
![]() |
|
Rammstein.doom
Üye
Kayıt Tarihi: 29 Mart 2010 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2010 Saat 15:47 |
|
Dio ve Dimebag Darrel
|
|
![]() |
|
ensiferum
Üye
Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2010 Saat 16:24 |
|
euronymous-mayhem
|
|
|
Viking Life...
|
|
![]() |
|
lindemann
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1241 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2010 Saat 02:35 |
|
aslında iki açıdan yaklaşmak lazım bu konuya, bir müzisyeni aktif olarak
dinlerken öldüğünde üzülüyor oluruz ama örneğin cobain 94'te öldüğünde
ben nirvana falan bilmiyordum, yaş 7 mk. bu açıdan ele alırsak jeff
buckley, ian curtis, jim morrison, hendrix, kurt cobain, brian jones,
freddie mercury, frank zappa, joe strummer, sid vicious, john bonham,
stevie ray vaughan, cliff burton, phil lynott, bob marley, bon scott,
elvis presley ve janis joplin, "keşke daha yaşasalardı da hayattayken
kendilerini ve müziklerini tanımaya fırsat bulsaydım" dediğim insanlar,
diğer açıdan bakarsak ölüm haberini duyduğumuzda "hassktir" dediğimiz ve o gün ila ertesi günleri düşüncelerle dolu, mutsuz bir ifadeyle geçirmemize neden olan kişiler var, bu kişiler de benim için "şimdilik"; michael jackson, syd barrett, richard wright, ronnie james dio, cem karaca, barış manço, dimebag darrell, peter steele, james owen sullivan, layne staley, chuck schuldiner, george harrison ile ramones ailesinden joey, johnny ve dee dee ramone. günler geçip yaş ilerledikçe daha fazla sevdiğimiz müzisyenin ölüm haberini alıyoruz, 2009'da pop, 2010'da metal öldü. ben 23 yaşındayım, 30 ve 40'larıma geldiğimde kim bilir kimler ölmüş olacak, gün gelecek till lindemann'ın öldüğü haberini alacağız, ne yazık ki yapacak birşey yok ama bu insanlar dünyaya bir miras bıraktı, bu yüzden sonsuza kadar yaşayacaklar. ismini yazdığım ve unuttuğum herkes umarım huzur içinde uyuyordur. |
|
![]() |
|
Emigrate26
Üye
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 02:44 |
Paul Dedrick Gray'de gitmiş.........ya bilmiyorum ama arka arkaya bu kadar ölüm haberi ben pek işitmemiştim :S |
|
![]() |
|
lindemann
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1241 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 02:58 |
|
offff....
|
|
![]() |
|
unsymmetrisch
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Şehir: İstanbul. Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 04:05 |
|
neler oluyor yahu /:
önce Peter, sonra Dio, şimdi de Paul... Ozzy'de giderse zehir olur bana bu yıl.
|
|
![]() |
|
aLpdem
Üye
Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 13:43 |
dur oğlum ağznı hayra aç konserini versin de burda ondan sonra söyle böyle şeyler
|
|
![]() |
|
BetelGeuse
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 537 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 16:57 |
|
zeki müren ve michael jackson beni gerçekten ağlatan iki ölümdü.
|
|
|
Ich warte auf dich - am Ende der Nacht...
|
|
![]() |
|
METAL15
Üye
Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2010 Şehir: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 22:26 |
|
Paul Gray'in ölümü çok üzdü beni, şok etti adeta..
|
|
|
RAMMSTEIN
E G A D E T H |
|
![]() |
|
Syrano
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2007 Şehir: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2010 Saat 00:00 |
|
* Barış Manço: Tüm gece TGRT'den durumunu takip etmiş, öldüğü söylendiği andan itibaren günlerce ağlamıştım...
* Aaliyah: Kara elmasımdı o benim. Dinlerken hafiften tırsmaya başlamıştım "ya şimdi bana da bi fenalıklar gelirse" diye. Ama ayrıca Zeki Müren, Cem Karaca, Kerim Tekin, Barış Akarsu, hatta Michael Jackson... (Biliyorum, pek rakınroool değil ama) Mukadderat. Hepimiz insanız ve neden bilmem ama böyle ara sıra ölüyoruz işte... Lindemann'ın da dediği gibi, önemli olan bu dünyaya güzel bir miras bırakabilmek. Bu arada Janis Joplin, Kurt Cobain, Jim Morrison, Jimi Hendrix... Hepsi 27 yaşında ölünce, insan ister istemez "nooluyoruz yaa " diyor.Reklam gibi olmasın (ama olacak ), burada da toplucası var:http://bireyselkisi.blogspot.com/2010/01/yas-27-yolun-sonu-eder.html |
|
![]() |
|
Rammstein.doom
Üye
Kayıt Tarihi: 29 Mart 2010 Şehir: istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2010 Saat 12:19 |
buraya Paul Gray ve Cem Karaca yı da ekleyebiliriz
|
|
![]() |
|
wo_bist_du
Üye
Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 16:40 |
|
Ronnie James DİO!!! hala kendime gelemedim desem yeridir... bible black'ı dinledikçe daha kötü oluyorum...
|
|
|
Tiefe Wasser sind nicht still
ihtiyatla bekleyenler tam zamanında ödüllendirilecekler.... |
|
![]() |
|
FoGGy
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2010 Şehir: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2010 Saat 01:15 |
|
Şimdi sen öyle diyorsun ama. O öyle değil ha. Till ölse bende beraber giderim.
|
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |