RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Müzik > Müzik Genel
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ölümüne Çok Üzüldüğünüz Vokalist,Gitarist,Basist..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 221
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Emigrate26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ölümüne Çok Üzüldüğünüz Vokalist,Gitarist,Basist..
    Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 17:32
Yukarı Dön
Emigrate26 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Emigrate26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 17:34
Chuck Schuldiner ve Jeff Buckley.İkiside en iyi zamanlarında genç yaşta gittiler..
Yukarı Dön
Lichtspielhaus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 249
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Lichtspielhaus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 18:04
Freddie Mercury ve Layne Staley..
Yukarı Dön
Heirate_mich Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 97
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Heirate_mich Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 18:24
Layne Staley hmm evet Dio..
Friends dont let friends, get friends haircuts...
Yukarı Dön
umt_r+ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 383
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı umt_r+ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 18:43
Ronnie James Dio..  Eli öpülesi bi babacanlık vardı yüzünde :( Çok özlicez çook!

Yukarı Dön
unsymmetrisch Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 155
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı unsymmetrisch Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2010 Saat 22:12

Ronnie James Dio. Herşeyiyle...

Yukarı Dön
plague Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 428
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı plague Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2010 Saat 01:29
Kurt Cobain.
Yukarı Dön
Rammstein.doom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Rammstein.doom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2010 Saat 15:47
Dio ve Dimebag Darrel
Yukarı Dön
ensiferum Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 52
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ensiferum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mayıs 2010 Saat 16:24
euronymous-mayhem
Viking Life...
Yukarı Dön
lindemann Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2010 Saat 02:35
aslında iki açıdan yaklaşmak lazım bu konuya, bir müzisyeni aktif olarak dinlerken öldüğünde üzülüyor oluruz ama örneğin cobain 94'te öldüğünde ben nirvana falan bilmiyordum, yaş 7 mk. bu açıdan ele alırsak jeff buckley, ian curtis, jim morrison, hendrix, kurt cobain, brian jones, freddie mercury, frank zappa, joe strummer, sid vicious, john bonham, stevie ray vaughan, cliff burton, phil lynott, bob marley, bon scott, elvis presley ve janis joplin, "keşke daha yaşasalardı da hayattayken kendilerini ve müziklerini tanımaya fırsat bulsaydım" dediğim insanlar,

diğer açıdan bakarsak ölüm haberini duyduğumuzda "hassktir" dediğimiz ve o gün ila ertesi günleri düşüncelerle dolu, mutsuz bir ifadeyle geçirmemize neden olan kişiler var, bu kişiler de benim için "şimdilik"; michael jackson, syd barrett, richard wright, ronnie james dio, cem karaca, barış manço, dimebag darrell, peter steele, james owen sullivan, layne staley, chuck schuldiner, george harrison ile ramones ailesinden joey, johnny ve dee dee ramone.

günler geçip yaş ilerledikçe daha fazla sevdiğimiz müzisyenin ölüm haberini alıyoruz, 2009'da pop, 2010'da metal öldü. ben 23 yaşındayım, 30 ve 40'larıma geldiğimde kim bilir kimler ölmüş olacak, gün gelecek till lindemann'ın öldüğü haberini alacağız, ne yazık ki yapacak birşey yok ama bu insanlar dünyaya bir miras bıraktı, bu yüzden sonsuza kadar yaşayacaklar. ismini yazdığım ve unuttuğum herkes umarım huzur içinde uyuyordur.
Yukarı Dön
Emigrate26 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Emigrate26 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 02:44

Paul Dedrick Gray'de gitmiş.........ya bilmiyorum ama arka arkaya bu kadar ölüm haberi ben pek işitmemiştim :S

Yukarı Dön
lindemann Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 02:58
offff....
Yukarı Dön
unsymmetrisch Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 155
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı unsymmetrisch Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 04:05
neler oluyor yahu /:
önce Peter, sonra Dio, şimdi de Paul... Ozzy'de giderse zehir olur bana bu yıl.
Yukarı Dön
aLpdem Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 130
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aLpdem Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 13:43
Orjinalini yazan: unsymmetrisch

neler oluyor yahu /:
önce Peter, sonra Dio, şimdi de Paul... Ozzy'de giderse zehir olur bana bu yıl.

dur oğlum ağznı hayra aç konserini versin de burda ondan sonra söyle böyle şeyler
Yukarı Dön
BetelGeuse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 537
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı BetelGeuse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 16:57
zeki müren ve michael jackson beni gerçekten ağlatan iki ölümdü.
Ich warte auf dich - am Ende der Nacht...
Yukarı Dön
METAL15 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 10
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı METAL15 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2010 Saat 22:26
Paul Gray'in ölümü çok üzdü beni, şok etti adeta.. 
RAMMSTEIN
E
G
A
D
E
T
H
Yukarı Dön
Syrano Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 619
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Syrano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2010 Saat 00:00
* Barış Manço: Tüm gece TGRT'den durumunu takip etmiş, öldüğü söylendiği andan itibaren günlerce ağlamıştım...
* Aaliyah: Kara elmasımdı o benim. Dinlerken hafiften tırsmaya başlamıştım "ya şimdi bana da bi fenalıklar gelirse" diye.

Ama ayrıca Zeki Müren, Cem Karaca, Kerim Tekin, Barış Akarsu, hatta Michael Jackson... (Biliyorum, pek rakınroool değil ama)

Mukadderat. Hepimiz insanız ve neden bilmem ama böyle ara sıra ölüyoruz işte...
Lindemann'ın da dediği gibi, önemli olan bu dünyaya güzel bir miras bırakabilmek.

Bu arada Janis Joplin, Kurt Cobain,
Jim Morrison, Jimi Hendrix... Hepsi 27 yaşında ölünce, insan ister istemez "nooluyoruz yaa blink" diyor.

Reklam gibi olmasın (ama olacak blush), burada da toplucası var:
http://bireyselkisi.blogspot.com/2010/01/yas-27-yolun-sonu-eder.html

Yukarı Dön
Rammstein.doom Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 25
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Rammstein.doom Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2010 Saat 12:19
Orjinalini yazan: Rammstein.doom

Dio ve Dimebag Darrel

buraya Paul Gray ve Cem Karaca yı da ekleyebiliriz
Yukarı Dön
wo_bist_du Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 92
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı wo_bist_du Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2010 Saat 16:40
Ronnie James DİO!!! hala kendime gelemedim desem yeridir... bible black'ı dinledikçe daha kötü oluyorum...
Tiefe Wasser sind nicht still

ihtiyatla bekleyenler tam zamanında ödüllendirilecekler....
Yukarı Dön
FoGGy Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı FoGGy Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Temmuz 2010 Saat 01:15
Şimdi sen öyle diyorsun ama. O öyle değil ha. Till ölse bende beraber giderim.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz