RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Albüm ve Videolar > Mutter
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sonne

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
Mesaj / Okunmamış Mesajları Gör
richard_kruspe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı richard_kruspe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sonne
    Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2007 Saat 23:13
 hitler i ben bikaç gün R+ şarkısı die dinledm ve burda öle olmadıını öğrennce çok pis şok oldmShockedShocked
Yukarı Dön
Metabolic Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 824
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Metabolic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2007 Saat 23:23

kendini zorlamanı gerektirecek ne var anlamadım, sonne şarkısı çıkıp bu fake düştüğünden beri hitler hitler muhabbeti dönüyor şaka yollu takıldım sadece, doğrudur öğrenme imkanın olmamamış olabilir, forumda mesajlarda yanlış anlaşılıyo olabilir.

ama 1 ay rammstein şarkısı olarak nasıl dinledin onu anlamadım ordaki sesle till in sesi arasında alaka yok ki sen till in sesini çok güzel taklit edebildiğini de yazmışsın demekki till in sesinide tanıyor oluyorsun bu ikilemi açıklarmısın?

Yukarı Dön
Black Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge
ucyuzdoksaniki

Gönderilenler: 276
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Black Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2007 Saat 23:25
bak sık sorulan sorular bölümünde ne diyo:

"..." parça Rammstein'a mı ait?
Grubun diskografisinde yer almayan sadece üç parçası var. Biri 1994 yılında çıkardıkları demo kaydında yer alan fakat hiç yayınlanmayan "Schwarzes Glass" diğerleri ise o yıllarda verdikleri konserlerde söyledikleri, belki bir konser kaydına rastlayabileceğiniz fakat stüdyo kaydı bulunmayan "Biest" ve "Jeder Lacht". Diskografilerinde bulunan parçalar ve bu üç parça dışında internette raslayabileceğiniz diğer hiç bir parça, Rammstein adıyla yayınlansa da Rammstein'a ait değildir.
siteyi ve forumu incelemeden direk soru sormak amacıyla foruma üye olan arkadaşlarla bugüne kadar çok zor günler yaşadık. lütfen soru sormadan önce siteyi iyi inceleyelim. lütfen!!!
http://www.sosyolojinotlari.com
Yukarı Dön
richard_kruspe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı richard_kruspe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2007 Saat 23:27
evet sesim benzio +ill e ama ne biliim şarkı R+ ındır die dinliodum... o yüzdn fark etmemişmdir...Ouch bide senin bilemiicen bazı faktörler etkili oldu bunda...
Yukarı Dön
hakan331341 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı hakan331341 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2007 Saat 13:35
SOnne bence rammstein ın dönüm noktalarından biri çok sağlam bir şarkı riffler + klip harika
Yukarı Dön
verscharren Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı verscharren Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2007 Saat 16:25
rammstein ile tanışmama vesile olan şarkı.
Yukarı Dön
kgn13 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 139
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı kgn13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2007 Saat 12:26
arkadaşlar hitler  de kinin till olmadığı bellidepilmi insan bi albüm araştırması yapar 
Willst du bis der Tod euch scheidet
treu ihr sein für alle Tagen
Nein
Yukarı Dön
jasmin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 169
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı jasmin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2007 Saat 17:21
Hala mı hitler muhabbeti <öl
Yukarı Dön
zerstören!!! Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 97
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı zerstören!!! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2007 Saat 17:58

R+ ın dinlediğim ilk şarkısıdır.Repeat e alıp sabahtan akşama kadar dinleyebilirim.Nakarattaki kadın sesinin klavye olduğunu öğrenince baya bi şaşırmıştım.Hayatımın şarkısı bir bakımaSmile

Yukarı Dön
ZVEN91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 30
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ZVEN91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2007 Saat 13:15
Nasıl başlasam söylencek o kadar çok şey var ki Sonne hakkında...
Adı üstünde o 'güneş' in şarkısı...
'Güneş'im' in şarkısı...
Mutter albümünün en parlak şarkısı!

Die Sonne
Sie ist der hellste stern von allen.
Und wird nie vom himmel fallen.
Yukarı Dön
__RaMmStEiN__ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 28
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı __RaMmStEiN__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2007 Saat 14:08
bence çok güzel bir şarkı adı üstünde sonne ama mutter den en sevdiğim şarkı kesinlikle feuer frei ama sonnede güzel bir şarkı                                                 
Yukarı Dön
__ENGELA__ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı __ENGELA__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2007 Saat 11:06

bence güzel klip şarkıda pamuk prensesin bakışları çok güzel beni çok etkiledi
klibe 5 şarkıya 5 veriyom
Clap

Yukarı Dön
RammsteinTR Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge
rammstein mode on

Gönderilenler: 107
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı RammsteinTR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2007 Saat 12:30
Sonne... nasıl anlatsam, nasıl tarif etsem. Bana en fazla uyan tarifi Völkerball dvd sinde yer alan londra da çekilen Sonne konser videosu sanırım. aynı oradakileri yaşıyor insan.
Yukarı Dön
rammslica Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 441
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı rammslica Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2007 Saat 18:15
eet londra-sonne faworim!:D
Yukarı Dön
ananas Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 524
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ananas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2007 Saat 19:10
sonne r+ ile tanıştığım ilk parça bu parçayı dinleyince accccayip kopuo insan ama ta ki bnim çok üzntülü olduğumu bi güne kadar,o gün çok fenaydım sonne yı dinliyodum şarkının sonundaki ses o dyugulu kadın sesi beni ağlattı!Cry!Evt ağladım, bu du hast ta yada feuer frei da ağlamak nası anormal bi şi ise ona bnzerBig%20smile ama oldu işte.Ama halen de içimi kasvet basma korkusu yüzünden çok ta dinleyemiyorum yada dinlesemde hemen sonra adios dinlerim ii gidio
işte ben böle bi manyağım idare edin artıkLOL
O amor é como um animal selvagem, te cheira e te acha..
Yukarı Dön
DarkWolf Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı DarkWolf Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2007 Saat 20:47
sonne cok saglam sarkı ilk dinledigimde ve klibini izlediğimde baya etkilendim saygıyı hakaden bi parcaClap
Yukarı Dön
KeinEngel Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 329
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı KeinEngel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 Saat 21:15
Hier kommt die Sonne
Yukarı Dön
__ENGELA__ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı __ENGELA__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2007 Saat 18:56
Orjinalini yazan: DarkWolf

sonne cok saglam sarkı ilk dinledigimde ve klibini izlediğimde baya etkilendim saygıyı hakaden bi parcaClap

sana kaTILIYOM

Yukarı Dön
Mein Rammstein Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Rammstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2007 Saat 14:00
gunde 30 kere dinlesem sıkılmam herhaldeSmile
Yukarı Dön
88.k1ng_of Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı 88.k1ng_of Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2008 Saat 20:41

arkadaşlar sonne we hitler in müzigi aynı we ikiside çok güsel.

ramms+ein
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz