RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Albüm ve Videolar > Mutter
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sonne

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
Mesaj / Okunmamış Mesajları Gör
Feuer Frei Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 318
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Feuer Frei Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sonne
    Gönderim Zamanı: 12 Şubat 2008 Saat 21:45
Orjinalini yazan: 88.k1ng_of

arkadaşlar sonne we hitler in müzigi aynı we ikiside çok güsel.

Hitler diye Rammstein şarkısı yok,daha detaylı bilgi için http://www.rammsteintr.com/forum/forum_posts.asp?TID=164
Yukarı Dön
robert_kruspe13 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 139
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı robert_kruspe13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2008 Saat 16:30
ya bi şarkının vokalleri çok güzel kulaklıkla manyak süper oluo

Yukarı Dön
deR_MetzgermeiSTer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 118
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı deR_MetzgermeiSTer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2008 Saat 21:20
çok seviyorum girişi çok gaz verici Woot2 bu hitler olayını tam anlamış değilim öyle bir şarkı yok ama bendede var o peki ordaki vokal kim ? till gibi geldi bana
Suche gut gebauten Achtzehn- bis Dreißigjährigen zum Schlachten.
Der Metzgermeister.
Yukarı Dön
jedi1225 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı jedi1225 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Temmuz 2008 Saat 22:27
Orjinalini yazan: deR_MetzgermeiSTer

çok seviyorum girişi çok gaz verici Woot2 bu hitler olayını tam anlamış değilim öyle bir şarkı yok ama bendede var o peki ordaki vokal kim ? till gibi geldi bana

dikkatle dinlersek adamın ses rengi tillden farklı. bence garip bi olay o. rammsteina yapılan bi komplodur belki

Yukarı Dön
<Der Metzgermeister> Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı <Der Metzgermeister> Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2008 Saat 20:15
sonne eskiden mutter deki en sevdiğim şarkıydı (anlamını öğrenene kadar) bassa asıldığı yere bitiyodum.Ama şarkının türkçe'sini okudukdan sonra yerini Ich Will aldı
R+'nın amacı sıkıcı şarkı yapmak istemeleri önemli olan müziklerinin güzel olması.ben yine de bu kadar anlamsız olmasını beklemiyodum; hayal kırıklığına uğradım.
Yukarı Dön
R+ umtt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 411
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı R+ umtt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2008 Saat 19:45
Sonne bence tam bir Rammstein klasigi..Basın basladıgı yerlerde zaten kopuyorum..İnanılmaz bir sarkı Mutter'da en cok dinlediğim sarkılardan biri.
25.06.2010 | Rammstein, İstanbul.
Yukarı Dön
Mein Herz Brennt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Herz Brennt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2008 Saat 22:13
Boş yere içine edilmiş bi şarkı (Hitler diyim anlayın)
When somebody says 'pussy', God kills a kitten. When Till says 'pussy' God kills himself.
Yukarı Dön
GümBük60 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 344
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı GümBük60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2008 Saat 16:53
sınırsız gaz için sonne. (reklam sloganı gibi oldu biggrin)..bide bu sakıdaki bayan
vokal sesleri sanırım flake in klavyesinden cıkmıs..helal olsun diyorum ve susuyorum good
Yukarı Dön
yigittay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yigittay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2008 Saat 20:34
Orjinalini yazan: Mein Herz Brennt

Boş yere içine edilmiş bi şarkı (Hitler diyim anlayın)

Vallaha billaha yaa şu Hitler'i kim yaptı? Hangi foruma baksam Rammstein'ın Hitler diye bir şarkısı var sözlerini yazarmısınız falan filan... bir kere alternatifim.com'da şarkı sözlerini geziyorum birde ne göreyim Rammstein bölümünde Hitler, Barbir Girl doldurmuşlar, Hemen üye oldum. Yöneticilerle irtibata geçtim ve sildirdim o şarkıları.

Ich brauche mehr!
Yukarı Dön
***Quetzalcoatl*** Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 12
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ***Quetzalcoatl*** Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2009 Saat 14:29

Nerdeyse her gün dinliyorum süper bi şarkı biggrin

Yukarı Dön
plague Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 428
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı plague Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2009 Saat 17:49
Zamanım oldukça dinliyorum bütün rammstein şarkılarını özellikle sonne :) Hier Kommt Die Sonne...! Till'e eşlik ediyorum :)
Yukarı Dön
ZoMbiE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 216
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ZoMbiE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2009 Saat 09:37

Eskiden pek ısınamadığım bir şarkıydı ama bu aralar favori listemde ilk sırada =))

Willkommen...In der Dunkelheit..!!!
Yukarı Dön
Syrano Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 619
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Syrano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2009 Saat 02:44
Annemin en sevdiği Rammstein parçası (Valla laugh ).
Yukarı Dön
dorian_gray Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı dorian_gray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2009 Saat 16:12
bnm için en iyisidir. rammstein dir metal dir bilmezdim sonne ile her şey değişti.

Hier Kommt Die Sonne
Yukarı Dön
darkfa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 178
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı darkfa Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2009 Saat 17:54
rammstein = sonne
Yukarı Dön
rammstein_unknown Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı rammstein_unknown Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2009 Saat 16:11
Orjinalini yazan: verscharren

rammstein ile tanışmama vesile olan şarkı.
aynen ya 2007de başladım we hala severim
Yukarı Dön
!manas*deniz! Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı !manas*deniz! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2009 Saat 23:45
6 cüceler ve psycho prensesbiggrin    psycho prenses= bottom
Christoph Schneider: "Biz özgün, mükemmel ve diğerlerinden çok çok daha iyiyiz."
Yukarı Dön
gerrrard Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 175
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gerrrard Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2009 Saat 00:44
Rammsteinseverler arasında bir anket yapılsa sanırım açık ara farkla 1. olur.
Yukarı Dön
rammstein_unknown Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 45
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı rammstein_unknown Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2009 Saat 18:41
Orjinalini yazan: gerrrard

Rammsteinseverler arasında bir anket yapılsa sanırım açık ara farkla 1. olur.
iyi fikir ya adminler falanda el atsın facebook sayfasına yada en iyisi siteye yapsınlar iyi olur bence
Yukarı Dön
hunjeon91 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 29
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı hunjeon91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2010 Saat 23:19
En iyi Headbang yapılan şarkı "Sonne"...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz