RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Albüm ve Videolar > Mutter
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sonne

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
Mesaj / Okunmamış Mesajları Gör
haldor Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 155
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı haldor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sonne
    Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2006 Saat 22:09
Ya bence Sonne Mutter albümünün en güsel şarkılarından bi tanesi ama burda başlık açılmamış hatta acaba yanlış mı görüyrum falan die bi sürü girdim çıktım ama yok...
Gerek klip olarak gerek müzik olarak gerekse sözler olarak acaip çok sevdiim bi parça sizin yorumlarınız neler????????????
Feuer und Wasser kommt nicht zusammen....
und bin im Wasser verbrannt
Im Wasser verbrannt
Yukarı Dön
ToD Nach NoteN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 80
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ToD Nach NoteN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2006 Saat 02:12
walla sen söyleyince bende hususi dönüp tekrar baktım başlık açılmışmı diye ama yokmuş harbiden!! hiç olurmu bea!! sonne mutterdeki en güzel 3 parçadan biri kesinlikle!! (diğerleri mein herz brennt le links 234) ama mutter albümü zaten başlı başına bir efsane!! dinle dinle çoş mubarek!!
MeiN HerZ BRenNT FüR iMMeR..
Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge
Admin of the worst Rammstein fanpage

Gönderilenler: 2055
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2006 Saat 13:22
Hakkaten yokmuş ilginç be. Kusursuzluğu nedeniyle söyleyecek bir şey bulamamıştır kimse heralde :)

Albümün en iyi şarkısı bence. Özellikle mutter tour edition versiyonundaki yani canlı versiyonundaki girişi öldürür beni. Zamanında bir boksör için yazılmış olması biraz moralimi bozsa da parçanın bana verdiklerinden azalan hiç bir şey olmamıştı. Bir de Flake'in klavyesiyle en güzel tecavüzlerinden biridir bu parçanın klavyeleri.

Yukarı Dön
ThersoN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 447
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ThersoN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2006 Saat 16:07
walla bende yeni farkettim bole bi baslık yokmumuymus :) klibi de kendisi de hepicigi superr :)
Yukarı Dön
haldor Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı haldor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2006 Saat 17:09

Bir Rammstein klasii ne diebilirimki Sonne için...adamlar yapmış yahu :D

Im Wasser verbrannt
Yukarı Dön
till Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı till Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2006 Saat 18:14
ben bu topici nası açmam yaaaa
bunun canlı performansında ölürüm biterim hatta bi keresinde yanlışlıkla kafamı dolaba wurmuştum fazla gaza getiriyo şarkının girişi

ama nedense canlı performansını izleyince çok seviyorum normalde dinledigim zaman adam akıllı bişi anlamıyorum
Yukarı Dön
JCKL Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 36
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı JCKL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2006 Saat 21:41
Çok harika bi şarkı ilk duyduğumda dinledikce dinleyesim geldi

Geçen günde kafa sallarken kafamdan kulaklık uçtu webcame çarptı kırıyodum nerdeysehep sonne yüzünden
Yukarı Dön
haldor Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı haldor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eylül 2006 Saat 14:31
Orjinalini yazan: JCKL

Çok harika bi şarkı ilk duyduğumda dinledikce dinleyesim geldi

Geçen günde kafa sallarken kafamdan kulaklık uçtu webcame çarptı kırıyodum nerdeysehep sonne yüzünden
iimiş yaw valla bende sürekli dinliyom ve çok seviyom ama webcam kırmadım daha :D :D
Im Wasser verbrannt
Yukarı Dön
(-ApocaLypse-) Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 598
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı (-ApocaLypse-) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2006 Saat 12:05
Rein Raus ile beraber en baba girişe sahip olan ikinci şarkı
Yukarı Dön
rapin_kizi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı rapin_kizi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2006 Saat 18:20
cok manyak sayesinde almanca dersi icin ezberlemem gereken sayıları ezberledim:)
Yukarı Dön
gambit_loser Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 134
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gambit_loser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2006 Saat 19:25
demin völkerball audio diskinden dinledim kopardı bittim öldüm.Thumbs%20Up
Yukarı Dön
morimatra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 181
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı morimatra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kasım 2006 Saat 15:41
bence de harika, albümdeki en gaz şarkılardan biri...
Yukarı Dön
zalayeta Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Banlandı

Gönderilenler: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı zalayeta Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Mart 2007 Saat 23:09
Clip ide her clipinde olduğu gibi müthiş ..
Yukarı Dön
HeirKomDieSonne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı HeirKomDieSonne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2007 Saat 13:50
Nick'imden anlaşılıyordur..
Mutter'de en beğendiğim parçadır Sonne.
Klibini de gayet hoş bağlamış,ee Rammstein dinliyoruz burda..Herşey kusursuz!
Love is a NAME , Sex is a GAME - Forget the NAME , Play the GAME !
. . .Rammstein Forever. . .
Yukarı Dön
zerstören90 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 14
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı zerstören90 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mayıs 2007 Saat 19:47

bu şarkıya hakettii değeri her gün defalarca dinleyerek veriyorumSmile

Yukarı Dön
fearoffeuer Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
BANLANDI

Gönderilenler: 6
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı fearoffeuer Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2007 Saat 12:03

31 aralık 2003 : bir yılbaşı gecesi, sonne sabahın körüne kadar tekrar tekrar dinleyip usanmadığım şarkı . aynı zamanda rammsteinla tanışmama vesile olmuştur

Yukarı Dön
richard_kruspe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı richard_kruspe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2007 Saat 22:43
yaw bu sonne yle aynı müzie sahip bi şarkı var: hitler... bu R+ a mı ait???Stern%20Smile
Yukarı Dön
Metabolic Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 824
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Metabolic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2007 Saat 23:02
ja rammstein ist nazi, till in sesi farklı ama diğer şarkılara göre sarhoşmuş o şarkıyı söylerken ondan herhalde
Yukarı Dön
richard_kruspe Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı richard_kruspe Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2007 Saat 23:05

Big%20smileLOL

Yukarı Dön
Metabolic Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 824
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Metabolic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2007 Saat 23:08

ben forumu okumadan sorduğunu düşündüğüm için var yazdım ama okuduğun ve cevabı yazdığı halde sorman daha bi garip geldi <bayıl

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz