RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Albüm ve Videolar > Reise, Reise
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Reise, Reise 2004

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
Mesaj / Okunmamış Mesajları Gör
AC/DC Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı AC/DC Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Reise, Reise 2004
    Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2006 Saat 03:08
Ben askerdeyken çıkmıştı bu albüm duyduğumda şaka gibi gelmişti o zamanın psikolojisi hala var bu albüm şaka gibi sanki hiş yokmuş gibi geliyor Mein Teil, Amerika ve Keine Lust'u dinledikce gerçekliğini anılyorum.
[IMG]http://img85.imageshack.us/img85/11/megamiximza3ie.gif">
Yukarı Dön
Sonne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 505
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Sonne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2006 Saat 12:29
Albümde bulunun gizli ses kaydı insanın içini ürpertiyor doğrusu. Bu albümde bütün parçaları sırası ile dinlediğimde 4-5 parça dışındaki parçalar hoşuma gitmiyor fakat insanın ruh hali o an parçaları acaip derecede gaz yapıyor. Hepsinin bir değeri var bende.
Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge
Admin of the worst Rammstein fanpage

Gönderilenler: 2055
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2006 Saat 23:14
Rammstein'ın tarzını bir miktar değiştirdiği ve çok ta iyi olmuş dedirten bir albüm. İlk kez bu kadar gitar arpejleri duyduk Rammstein'dan. İlk kez bu kadar zor nakaratlar dinledik Till'den. Ayrım yapmadan halen ayıla bayıla dinlediğim bir albümdür.
Yukarı Dön
Metabolic Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 824
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Metabolic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2006 Saat 03:03
Gizli ses kaydı denilen olayı Japonya sürümüne koymamışlar japonyada bi uçak kazasından olması dolayısıyla Sleepy
Yukarı Dön
Dora Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Dora Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2006 Saat 14:23
Düzenleme: Link paylaşımı yasak, lütfen forum kurallarını okuyun.
Yukarı Dön
DooM//SchneideR Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 812
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı DooM//SchneideR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2006 Saat 17:58
rammsteinın müsvedde kağıdı gibi albümü. bir sürü yenilik var. çift kros, akustik, yoğun olarak kullanılan melodik samplelar, tillin daha da baskın ve bass vokali....
moskau dışında severek dinlerim.
moskau da bana göre sadece bir konser şarkısından ibaret.
Auf dem Lande, auf dem Meer lauert das Verderben
http://www.pavelslavov.com
Yukarı Dön
RMSTN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 408
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı RMSTN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2006 Saat 20:43
Rammstein albumlerı arasında en az begendıgım album buydu..Cunku Eski albumllerndenn cok farklıydı ama dınledıkce alısıyor mein teil- ohne dich-keine lust bu albumdekı favorılerım.Amaa genede Eski Rammstein'i cook ozluomCry
Yukarı Dön
gencfan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
BANLANDI

Gönderilenler: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gencfan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2006 Saat 09:53

Bence Rammstein ın Sehnsucht tan sonraki en güzel Kasedi.Bu kasedin bütün şarkıları güzel.Reise reise mein teil keine lust los moskau amerika...
Yukarı Dön
bestrafe_mich Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bestrafe_mich Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2006 Saat 18:23

Benim gorusum cok guzel bir album oldugu burada grup uyeleri kendi ruh hallerini resmen albume yansıtmıslar her zamanki gibi iyi bir album cıkmıs ortaya...

Yukarı Dön
ZzZz... Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 58
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ZzZz... Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2006 Saat 16:58

los,dalai lama,keine lust,mein teil gibi harika şarkılara imza atılmış albüm..(bunlar ilk aklıma gelenler dierlerinde gayet güsel kesinlikle)

Yukarı Dön
till Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 222
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı till Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2006 Saat 20:54
reise reise,mein teil,keine lust,stein um stein,ohne dich rammstein bu albumdeki en güzel şarkıları :)
Yukarı Dön
Mojo Pin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mojo Pin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2006 Saat 00:13
 her ne kadar los, amerika ve moskau'yu beğenmesem de değerini yeni yeni anladığım bi albüm bu. rosenrot belki daha güzel ama çabuk tüketiliyor. bu aksine kolay sindirilmeyen ve baymayan cinsten.
Yukarı Dön
TunaY+RT Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 18
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı TunaY+RT Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ağustos 2006 Saat 15:07
keine lust ve mein teil gibi hitler çıkarmış bir albümdür, los ve stein um stein da güzeldir, değerini bilmek lazım...
Yukarı Dön
Jankath Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Jankath Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2006 Saat 12:45
Benim Rosenrot la birlikte Rammstein'in en beğendiğim albümü dür Reise Reise..Bir çok en çok beğendiğim Rammstein şarkıları bu albümdedir. 
Yukarı Dön
RMSTN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı RMSTN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2006 Saat 14:04
Orjinalini yazan: Jankath

Benim Rosenrot la birlikte Rammstein'in en beğendiğim albümü dür Reise Reise..Bir çok en çok beğendiğim Rammstein şarkıları bu albümdedir. 

Galiba eski rammstein'ı bıtek ben özluyorum(mutter ve mutter'den önce)
Yukarı Dön
Kleinhirn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 211
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kleinhirn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2006 Saat 18:00
ohne dich mein teil ve keine lust kurtarıyo bnce bu albümü
links 2 3 4
Yukarı Dön
Rammstein_Fn Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 65
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Rammstein_Fn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2006 Saat 03:04
Orjinalini yazan: RMSTN

Orjinalini yazan: Jankath

Galiba eski rammstein'ı bıtek ben özluyorum(mutter ve mutter'den önce)
yok be hepimiz özlüyoruz eski rammstein ama adamlar yaşlandı sahneye çık live aus berlin gibi konser düzenle desen yapamazlar eee yaşlılık abi artık balığa çıkma vakitleri yavaş yavaş geliyor gibime geliyor
Till siz rammstein olmaz olamaz
Yukarı Dön
RMSTN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı RMSTN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eylül 2006 Saat 16:09
yok cnm en az 2album daha yaparlar:((bunları konusmak bıle uzuo:(
Yukarı Dön
Jankath Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Jankath Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2006 Saat 12:42

Gerçekten 40 lı yaşlara gelmişler ya daha çok albüm beklerdik ama yaparlar mı bilmiyorum bundan sonra bizim beklediğimiz kadar..Zaten son albümlerinin son şarkısı da beni baya bi üzmüştür her nedense..Sanki bir veda şarkısı gibi..Ramms+ein ın yaptığı son şarkıyı umarım uzun yıllar yıllar sonra dinleriz..

Yukarı Dön
RMSTN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı RMSTN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2006 Saat 14:50
:(tek teselli richard'ın acıklması:kesınlıkle gerı donecegiz(2007'den sonrasından bahsedıo)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz