RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Albüm ve Videolar > Reise, Reise
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Reise, Reise 2004

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
Mesaj / Okunmamış Mesajları Gör
LİFAD Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 23
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı LİFAD Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Reise, Reise 2004
    Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2009 Saat 18:16
ok'da bende gayet birinci saniyeden normal başlıo öyle bi olay yok
Liebe ist Für immer
Yukarı Dön
Syrano Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 619
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Syrano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2009 Saat 19:06
Bilemiyorum valla ben CD çalarda dinlemiştim ilk, ondan sonra epey bi kurcaladıktan sonra geçen sene bilgisayarda dinlediğimde keşfetmiştim o süre olayını.
Yada kafa güzeldi o gün bilemeyeceğim, aradan da çok zaman geçti zatenblush

Neyse hasılı hidden track dediğimiz şey, düşmekte olan bir uçağın karakutusu jp
Yukarı Dön
Lichtspielhaus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 249
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Lichtspielhaus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2009 Saat 17:37
Orjinalini yazan: Syrano

Bilemiyorum valla ben CD çalarda dinlemiştim ilk, ondan sonra epey bi kurcaladıktan sonra geçen sene bilgisayarda dinlediğimde keşfetmiştim o süre olayını.Yada kafa güzeldi o gün bilemeyeceğim, aradan da çok zaman geçti zatenblushNeyse hasılı hidden track dediğimiz şey, düşmekte olan bir uçağın karakutusu jp

Bende orijinal Reise, Reise albümü var ama ona rağmen o kara kutu kaydına rastlayamadım.

Edit : Artık dinledim.
Yukarı Dön
!manas*deniz! Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı !manas*deniz! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 02:01
bugün arkadaşla altınoluk çarşıda yürüyoruz. bi müzik market var(5-6 yıl öne 50 cent cdsi sormuştum o ne demişti) neyse tam onun önünden geçerken bi anda kafama esti arkadaşıma gel iddaya girelim burda lifad var mıdır yok mudur dedim. o da yoktur dedi. ben de vardır dedim(maksat idda olsun). girdik içeri yaşlı bi amca duruyodu sordum rammsteinın son albümü var mı diye amca yanındaki adama döndü "rammişitayının albümü var mı la bizde" dedi diğer adam gitti cdlerin arasından reise reiseyi çıkarttı çat diye aldım tabii. mutlu oldum ben de :D takdir ettim adamları.

yalnız mein teilde 'Suche gut gebauten 18-30 jährigen zum Schlachten''
Der Metzgermeister kısmı yok. onu anlamadım :S

Christoph Schneider: "Biz özgün, mükemmel ve diğerlerinden çok çok daha iyiyiz."
Yukarı Dön
lindemann Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 02:09
evet o mein teil'ın başındaki konuşma bi versiyonda yoktu ama, emin de değilim bendeki albumde var, video version'da da var. hımms. güzel bişey ama çarşıdaki müzik marketlere kadar girmesi.
Yukarı Dön
kalempil Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 193
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı kalempil Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 02:25
Reise Reise elde kalmış sanırım Türkiye genelinde.
Ben de Adana Media Markt'ta, millet çatır çutur İstanbul'da LIFAD alırken Reise, Reise bulmuştum, böyle bi sepet içinde. 3 liraydı indirimdeydi.
Yukarı Dön
!manas*deniz! Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı !manas*deniz! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 02:30
Orjinalini yazan: kalempil

Reise Reise elde kalmış sanırım Türkiye genelinde.
Ben de Adana Media Markt'ta, millet çatır çutur İstanbul'da LIFAD alırken Reise, Reise bulmuştum, böyle bi sepet içinde. 3 liraydı indirimdeydi.

ben 15e aldım adam indirimde dedi. 50 tl olsa da alırdım 100 tl olsa da o ayrı konu :)
Christoph Schneider: "Biz özgün, mükemmel ve diğerlerinden çok çok daha iyiyiz."
Yukarı Dön
Mein Rammstein Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Rammstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 04:49
Herhalde Türkiye'ye adet olarak en fazla getirilmiş R+ albümü..Hatta geçen gün gene rastladım birkaç mağaza da..

Albüm ile ilgili ise..Mutter albümünün etkisinden çıkamamışken çok şaşırmıştı beni R+.Keskin bir dönüş yapılmış ancak bunu sound'a çok güzel oturtmuşlardı..LIFAD'a kadar olan sürecin temel taşı olan Reise Reise bence en güzel gitar tonlarına sahip albümdür.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz