![]() |
Reise, Reise 2004 |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 234 |
| Yazar | |
LİFAD
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2009 Şehir: izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Reise, Reise 2004Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2009 Saat 18:16 |
|
ok'da bende gayet birinci saniyeden normal başlıo öyle bi olay yok
|
|
|
Liebe ist Für immer
|
|
![]() |
|
Syrano
Üye
Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2007 Şehir: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2009 Saat 19:06 |
|
Bilemiyorum valla ben CD çalarda dinlemiştim ilk, ondan sonra epey bi kurcaladıktan sonra geçen sene bilgisayarda dinlediğimde keşfetmiştim o süre olayını.
Yada kafa güzeldi o gün bilemeyeceğim, aradan da çok zaman geçti zaten ![]() Neyse hasılı hidden track dediğimiz şey, düşmekte olan bir uçağın karakutusu ![]() |
|
![]() |
|
Lichtspielhaus
Üye
Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 249 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Aralık 2009 Saat 17:37 |
Bende orijinal Reise, Reise albümü var ama ona rağmen o kara kutu kaydına rastlayamadım. Edit : Artık dinledim. |
|
|
|
![]() |
|
!manas*deniz!
Üye
Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2008 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 02:01 |
|
bugün arkadaşla altınoluk çarşıda yürüyoruz. bi müzik market var(5-6 yıl öne 50 cent cdsi sormuştum o ne demişti) neyse tam onun önünden geçerken bi anda kafama esti arkadaşıma gel iddaya girelim burda lifad var mıdır yok mudur dedim. o da yoktur dedi. ben de vardır dedim(maksat idda olsun). girdik içeri yaşlı bi amca duruyodu sordum rammsteinın son albümü var mı diye amca yanındaki adama döndü "rammişitayının albümü var mı la bizde" dedi diğer adam gitti cdlerin arasından reise reiseyi çıkarttı çat diye aldım tabii. mutlu oldum ben de :D takdir ettim adamları.
yalnız mein teilde 'Suche gut gebauten 18-30 jährigen zum Schlachten'' Der Metzgermeister kısmı yok. onu anlamadım :S |
|
|
Christoph Schneider: "Biz özgün, mükemmel ve diğerlerinden çok çok daha iyiyiz."
|
|
![]() |
|
lindemann
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1241 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 02:09 |
|
evet o mein teil'ın başındaki konuşma bi versiyonda yoktu ama, emin de değilim bendeki albumde var, video version'da da var. hımms. güzel bişey ama çarşıdaki müzik marketlere kadar girmesi.
|
|
![]() |
|
kalempil
Üye
Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2008 Şehir: adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 02:25 |
|
Reise Reise elde kalmış sanırım Türkiye genelinde.
Ben de Adana Media Markt'ta, millet çatır çutur İstanbul'da LIFAD alırken Reise, Reise bulmuştum, böyle bi sepet içinde. 3 liraydı indirimdeydi.
|
|
![]() |
|
!manas*deniz!
Üye
Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2008 Şehir: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 02:30 |
ben 15e aldım adam indirimde dedi. 50 tl olsa da alırdım 100 tl olsa da o ayrı konu :)
|
|
|
Christoph Schneider: "Biz özgün, mükemmel ve diğerlerinden çok çok daha iyiyiz."
|
|
![]() |
|
Mein Rammstein
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Eylül 2007 Şehir: France Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1177 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 04:49 |
|
Herhalde Türkiye'ye adet olarak en fazla getirilmiş R+ albümü..Hatta geçen gün gene rastladım birkaç mağaza da..
Albüm ile ilgili ise..Mutter albümünün etkisinden çıkamamışken çok şaşırmıştı beni R+.Keskin bir dönüş yapılmış ancak bunu sound'a çok güzel oturtmuşlardı..LIFAD'a kadar olan sürecin temel taşı olan Reise Reise bence en güzel gitar tonlarına sahip albümdür. |
|
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 234 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |