RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Grup Üyeleri > Grup Üyeleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Oliver Riedel

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
Yazar
Mesaj / Okunmamış Mesajları Gör
Sonne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 505
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Sonne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Oliver Riedel
    Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2006 Saat 19:15
Genel olarak pek seveni yoktur yazık valla. Konuda açılmamış açalım en azından başlangıcı ben yapmış olayım.

Sevilmemesinin tek sebebi olabilir soğuk olması.. Ayrıca o koca bas gitarla ne gibi bir çılgınlık yapılabilir ki. Yeterince çılgın adam var zaten. Ama genelde basçılar hep işini iyi yapar ve sakin olurlar.

Sitede şunu anlamadım biyografisinde şöyle birşey var " 16'sına kadar annesini tanımaz. Babası ve erkek kardeşiyle yaşar. Daha sonra annesinin lokantasında işe girer."

Annesinin iş yerinde çalışmaya başladığında onun annesi olduğunu biliyormuydu?
Yukarı Dön
OnEAgony Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı OnEAgony Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2006 Saat 21:51
benim de merak ettiğim bir konu var. Oliverin kullandığı ekipmanı bilen var mı? hangi pedalları kullanır. hangi bassları kullanır.
I am never gonna know you now, but I am gonna love you anyhow
Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge
Admin of the worst Rammstein fanpage

Gönderilenler: 2018
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2006 Saat 22:24
Oliver'ı sevmeyen ölsün be :) Şaka bi yana Rammstein'ın riffleri böyle zımba gibi iniyorsa bunda Oliver'ın payı büyüktür. Bir de özel hayatında da sahnedeki kadar sakin olduğunu söylüyor. Herhangi bir kuliste grubun eğlendiği bir görüntü gördüyseniz (mesela Family Values) Olli'nin etrafta olmadığını farketmişsinizdir. Biz Gökhan'la ona "hacı" der namaza gitti heralde deriz

Yukarı Dön
Metabolic Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 824
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Metabolic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2006 Saat 03:23
Olli o dediin family values partında meşgul olabilir. Embarrassed o ortam meşgul olmaya çok müsait LOL

Orjinalini yazan: OnEAgony

benim de merak ettiğim bir konu var. Oliverin kullandığı ekipmanı bilen var mı? hangi pedalları kullanır. hangi bassları kullanır.

mustafa bi ara msn e gel o konuyla ilgili yardımcı olıyım kardeş
Yukarı Dön
you_down Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı you_down Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2006 Saat 14:24
ses tonu boru gibidir till halt etsin.ciddiyim bak Big smile
Yukarı Dön
bestrafe_mich Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 103
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı bestrafe_mich Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2006 Saat 22:11
Vallaha dumur bir olay olurmuş adam okuz gibi ama ses incecik cikarmis tum karizma yerle birLOL
Yukarı Dön
cemmstein Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 33
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı cemmstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2006 Saat 11:14
benim bas çalmaya başlamam da en önemli etkenlerden biri seemann dır, seemann ın da yaratıcısı oli olduğu için, hayatımın vip lerinden biridir... çok seviyorum lan seni oli!
I wanna know what I've been hiding, in my shadow!
Yukarı Dön
gencfan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
BANLANDI

Gönderilenler: 20
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gencfan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2006 Saat 11:44
Bence Olli Till olmasa grubun solisti olabilir.Adamda öküz gibi ses var...Tongue
Yukarı Dön
till_lindeman Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 49
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı till_lindeman Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2006 Saat 15:13
oldum olası sevemdım arkadası yaw konserlerde cok pasif kalıo kendını hıc gostermıyor..
Yukarı Dön
rbalci Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı rbalci Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2006 Saat 01:10
en sevdigim uye, cok sempatik biri.

kendini gosteriyor gostermesmi bogu masallah 
Yukarı Dön
maniacxx Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı maniacxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2006 Saat 12:31
pek sevdiğim bir zat ı muhteremdir kendileri hatta richard till oli doom flake paul diye gider benim sıralamam, eğer şarkılardaki bas partisyonlarının tamamını kendisi yazıyorsa ( böyle bir bilgi gelmedi :) ) zaten önünde saygıyla eğilinecek bir abi, ayrıca canlı performansta genel olark arka planda üstlendiği şov  görevi aslında gayet fonksiyonel :), ne diyeyim sevilmez mi oli beyav :P
Gott weiβ ich will kein Engel sein...
Yukarı Dön
SeMi Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SeMi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2006 Saat 21:15
hayatımı deiştiren adam diyebilirim nasıl derseniz olli sayesinde bass gitara başladım ki bence gayette sahnede iyi duruyor özellikle mein herz brennt in canlı performansında şarkıya girişe dikkat derim sadece.....birde seemann olayı varki sırf bu yüzden taparım o adama
hayat çok kısa ama bende pek uzun sayılmama heheheh:D
Yukarı Dön
EcS Açılır Kutu Gör
Admin Grup
Admin Grup
Simge
Admin of the worst Rammstein fanpage

Gönderilenler: 2018
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı EcS Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2006 Saat 22:03
Orjinalini yazan: Sonne

Sitede şunu anlamadım biyografisinde şöyle birşey var " 16'sına kadar annesini tanımaz. Babası ve erkek kardeşiyle yaşar. Daha sonra annesinin lokantasında işe girer."

Annesinin iş yerinde çalışmaya başladığında onun annesi olduğunu biliyormuydu?

Evet annesini 16'sında buluyor ve onun yanında çalışmaya başlıyor annesi olduğunu bilerek elbette. Ama annesini bulduktan bir yıl sonra babası ve erkek kardeşini kaybediyor.

Bu derece türk filmi tadında bir geçmişe sahip, Red Hot Chili Peppers'ın da yer aldığı bir festival sonrası kendisiyle yapılan röportajda "Kuliste Flea var, neden benimle röportaj yapıyosunuz ki" diyecek kadar mütevazi, "Aslında ben her zaman tatilde olduğumu düşünüyorum. Sevdiğim, yapmak istediğim işi yapmak istediğim kişilerle ve istrediğim ortamda yapıyorum." diyecek kadar Rammstein'ı ve grubunu seven ve tahminimce içlerindeki en güzel insandır Oliver.

Ayrıca sahnede pasif görünse de grubun müziğine katkısı diğerlerinden az değildir hatta parçaların çıkış fikirlerinden pek çoğunun ona ait olduğunu duymuştum...

Yukarı Dön
vitruvius Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Gönderilenler: 9
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı vitruvius Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2006 Saat 00:12
......adamın şarkılardaki rolü bayaa büyük.......elektro gitardan çok bass 'ın sesi var BENCE...............oli ye bayaa iş düşüyo burda :D sahnede pasif olduğu doğru olabilir.....hangi bascı diil ki ????  kaderlerinde var....:)
Yukarı Dön
DooM//SchneideR Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 812
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı DooM//SchneideR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2006 Saat 14:34
Orjinalini yazan: vitruvius

sahnede pasif olduğu doğru olabilir.....hangi bascı diil ki ????  kaderlerinde var....:)

steve harris
Auf dem Lande, auf dem Meer lauert das Verderben
http://www.pavelslavov.com
Yukarı Dön
Sonne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 505
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Sonne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2006 Saat 23:36
Red Hot Chili Peppers - Flea
Metallica - Cliff Burton
Korn - Reginald "Fieldy" Arvizu
Yukarı Dön
t.A.T.u Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı t.A.T.u Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2006 Saat 10:32

metaL müziin direidir bas...onçinde olli bence o gruptaki en öneli isimlerden biri...zaten bascılar genelde aır insanlardır ben kendimden biliyorum

tatu
Yukarı Dön
(-ApocaLypse-) Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 598
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı (-ApocaLypse-) Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2006 Saat 21:12
hahaha     :D 

walla ben elektro gitarla daha önplanda olmayı tercih ederim.
gerçi bass gitaristlerede haklarını vermek gerek hiçte kolay değil bass gitar çalmak ama pasif bi enstrüman kanaatimce.Mesela klavye baya hoşuma gidiyor benim şahsen =))
Yukarı Dön
t.A.T.u Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 3
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı t.A.T.u Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2006 Saat 14:09
herkes deısık seylerden hoslanıyo...ama gercektende hıc kolay diil bas calmak...klavyede calıyorum ama bas gıbı olmuyo hıcbı zaman...
tatu
Yukarı Dön
RMSTN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 408
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı RMSTN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2006 Saat 21:06
Orjinalini yazan: t.A.T.u

herkes deısık seylerden hoslanıyo...ama gercektende hıc kolay diil bas calmak...klavyede calıyorum ama bas gıbı olmuyo hıcbı zaman...

davulda zor yaa
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz