![]() |
Oliver Riedel |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 7> |
| Yazar | |
Sonne
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: Oliver RiedelGönderim Zamanı: 18 Nisan 2006 Saat 19:15 |
|
Genel olarak pek seveni yoktur yazık valla. Konuda açılmamış açalım en azından başlangıcı ben yapmış olayım.
Sevilmemesinin tek sebebi olabilir soğuk olması.. Ayrıca o koca bas gitarla ne gibi bir çılgınlık yapılabilir ki. Yeterince çılgın adam var zaten. Ama genelde basçılar hep işini iyi yapar ve sakin olurlar.
Sitede şunu anlamadım biyografisinde şöyle birşey var " 16'sına kadar annesini tanımaz. Babası ve erkek kardeşiyle yaşar. Daha sonra annesinin lokantasında işe girer."
Annesinin iş yerinde çalışmaya başladığında onun annesi olduğunu biliyormuydu?
|
|
![]() |
|
OnEAgony
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2006 Saat 21:51 |
|
benim de merak ettiğim bir konu var. Oliverin kullandığı ekipmanı bilen var mı? hangi pedalları kullanır. hangi bassları kullanır.
|
|
|
I am never gonna know you now, but I am gonna love you anyhow
|
|
![]() |
|
EcS
Admin Grup
Admin of the worst Rammstein fanpage Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2054 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2006 Saat 22:24 |
|
Oliver'ı sevmeyen ölsün be :) Şaka bi yana Rammstein'ın riffleri böyle zımba gibi iniyorsa bunda Oliver'ın payı büyüktür. Bir de özel hayatında da sahnedeki kadar sakin olduğunu söylüyor. Herhangi bir kuliste grubun eğlendiği bir görüntü gördüyseniz (mesela Family Values) Olli'nin etrafta olmadığını farketmişsinizdir. Biz Gökhan'la ona "hacı" der namaza gitti heralde deriz
|
|
|
|
![]() |
|
Metabolic
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2006 Saat 03:23 |
|
Olli o dediin family values partında meşgul olabilir.
mustafa bi ara msn e gel o konuyla ilgili yardımcı olıyım kardeş
|
|
![]() |
|
you_down
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2006 Saat 14:24 |
|
ses tonu boru gibidir till halt etsin.ciddiyim bak
|
|
![]() |
|
bestrafe_mich
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 103 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2006 Saat 22:11 |
|
Vallaha dumur bir olay olurmuş adam okuz gibi ama ses incecik cikarmis tum karizma yerle bir
|
|
![]() |
|
cemmstein
Üye
Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 33 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2006 Saat 11:14 |
|
benim bas çalmaya başlamam da en önemli etkenlerden biri seemann dır, seemann ın da yaratıcısı oli olduğu için, hayatımın vip lerinden biridir... çok seviyorum lan seni oli!
|
|
|
I wanna know what I've been hiding, in my shadow!
|
|
![]() |
|
gencfan
Üye
BANLANDI Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2006 Saat 11:44 |
|
Bence Olli Till olmasa grubun solisti olabilir.Adamda öküz gibi ses var...
|
|
![]() |
|
till_lindeman
Üye
Kayıt Tarihi: 11 Mayıs 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2006 Saat 15:13 |
|
oldum olası sevemdım arkadası yaw konserlerde cok pasif kalıo kendını hıc gostermıyor..
|
|
![]() |
|
rbalci
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2006 Saat 01:10 |
|
en sevdigim uye, cok sempatik biri.
kendini gosteriyor gostermesmi bogu masallah |
|
![]() |
|
maniacxx
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2006 Saat 12:31 |
|
pek sevdiğim bir zat ı muhteremdir kendileri hatta richard till oli doom flake paul diye gider benim sıralamam, eğer şarkılardaki bas partisyonlarının tamamını kendisi yazıyorsa ( böyle bir bilgi gelmedi :) ) zaten önünde saygıyla eğilinecek bir abi, ayrıca canlı performansta genel olark arka planda üstlendiği şov görevi aslında gayet fonksiyonel :), ne diyeyim sevilmez mi oli beyav :P
|
|
|
Gott weiβ ich will kein Engel sein...
|
|
![]() |
|
SeMi
Üye
Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2006 Saat 21:15 |
|
hayatımı deiştiren adam diyebilirim nasıl derseniz olli sayesinde bass gitara başladım ki bence gayette sahnede iyi duruyor özellikle mein herz brennt in canlı performansında şarkıya girişe dikkat derim sadece.....birde seemann olayı varki sırf bu yüzden taparım o adama
|
|
|
hayat çok kısa ama bende pek uzun sayılmama heheheh:D
|
|
![]() |
|
EcS
Admin Grup
Admin of the worst Rammstein fanpage Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2054 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2006 Saat 22:03 |
Evet annesini 16'sında buluyor ve onun yanında çalışmaya başlıyor annesi olduğunu bilerek elbette. Ama annesini bulduktan bir yıl sonra babası ve erkek kardeşini kaybediyor.
Bu derece türk filmi tadında bir geçmişe sahip, Red Hot Chili Peppers'ın da yer aldığı bir festival sonrası kendisiyle yapılan röportajda "Kuliste Flea var, neden benimle röportaj yapıyosunuz ki" diyecek kadar mütevazi, "Aslında ben her zaman tatilde olduğumu düşünüyorum. Sevdiğim, yapmak istediğim işi yapmak istediğim kişilerle ve istrediğim ortamda yapıyorum." diyecek kadar Rammstein'ı ve grubunu seven ve tahminimce içlerindeki en güzel insandır Oliver.
Ayrıca sahnede pasif görünse de grubun müziğine katkısı diğerlerinden az değildir hatta parçaların çıkış fikirlerinden pek çoğunun ona ait olduğunu duymuştum...
|
|
|
|
![]() |
|
vitruvius
Üye
Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2006 Saat 00:12 |
|
......adamın şarkılardaki rolü bayaa büyük.......elektro gitardan çok bass 'ın sesi var BENCE...............oli ye bayaa iş düşüyo burda :D sahnede pasif olduğu doğru olabilir.....hangi bascı diil ki ???? kaderlerinde var....:)
|
|
![]() |
|
DooM//SchneideR
Üye
Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2006 Şehir: Bulgaria Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 812 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2006 Saat 14:34 |
steve harris
|
|
|
Auf dem Lande, auf dem Meer lauert das Verderben
http://www.pavelslavov.com |
|
![]() |
|
Sonne
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2006 Saat 23:36 |
|
Red Hot Chili Peppers - Flea
Metallica - Cliff Burton
Korn - Reginald "Fieldy" Arvizu
|
|
![]() |
|
t.A.T.u
Üye
Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2006 Saat 10:32 |
|
metaL müziin direidir bas...onçinde olli bence o gruptaki en öneli isimlerden biri...zaten bascılar genelde aır insanlardır ben kendimden biliyorum |
|
|
tatu
|
|
![]() |
|
(-ApocaLypse-)
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 598 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2006 Saat 21:12 |
|
hahaha :D
walla ben elektro gitarla daha önplanda olmayı tercih ederim.
gerçi bass gitaristlerede haklarını vermek gerek hiçte kolay değil bass gitar çalmak ama pasif bi enstrüman kanaatimce.Mesela klavye baya hoşuma gidiyor benim şahsen =))
|
|
![]() |
|
t.A.T.u
Üye
Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2006 Şehir: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2006 Saat 14:09 |
herkes deısık seylerden hoslanıyo...ama gercektende hıc kolay diil bas calmak...klavyede calıyorum ama bas gıbı olmuyo hıcbı zaman...
|
|
|
tatu
|
|
![]() |
|
RMSTN
Üye
Kullanıcı Silindi Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27 Ağustos 2006 Saat 21:06 |
davulda zor yaa ![]() |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 123 7> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |