RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Albüm ve Videolar > Mutter
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Mutter 2001

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
Mesaj / Okunmamış Mesajları Gör
Mojo Pin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 32
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mojo Pin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mutter 2001
    Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2007 Saat 14:59
mutter tour'a ait olduğu için burdan sorayım dedim. bu resimdeki atraksiyonu hangi şarkıda yapmışlardı bilen var mı.

Yukarı Dön
HeirKomDieSonne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 16
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı HeirKomDieSonne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2007 Saat 12:05
En sevdiğim sıkılmadan dinlediğim albumdur Mutter.Sonne bitiriyor zaten işi.
Love is a NAME , Sex is a GAME - Forget the NAME , Play the GAME !
. . .Rammstein Forever. . .
Yukarı Dön
Metabolic Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 824
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Metabolic Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2007 Saat 13:38
Orjinalini yazan: Mojo Pin

mutter tour'a ait olduğu için burdan sorayım dedim. bu resimdeki atraksiyonu hangi şarkıda yapmışlardı bilen var mı.

photoshop Dead
Yukarı Dön
lindemann Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2007 Saat 13:45
hakatten photoshop olduğu 650 metreden belli....
Yukarı Dön
RMSTN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 408
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı RMSTN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2007 Saat 20:36
harbi bariz photoshop
Yukarı Dön
ThersoN Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 447
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ThersoN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2007 Saat 16:07
%100 fotoşop :)
Yukarı Dön
metalstar_pinar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 39
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı metalstar_pinar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mayıs 2007 Saat 20:41
cidden chok belli...
__PBY__
Yukarı Dön
zerstören!!! Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 97
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı zerstören!!! Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2007 Saat 17:52
reise reise den sonra en sevdiğim albümdür,sonne var bi kere bu albümde ya (:

Yukarı Dön
__ENGELA__ Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı __ENGELA__ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2007 Saat 22:00
hoş bir şarkı

Yukarı Dön
ananas Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 524
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ananas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağustos 2007 Saat 23:36
an itibariyle dream tv de rock me de ich will i syretmiş bulunuyorum artık ölsemde gam yeymem llaaaan!!!canlı canlı şahit oldum oooolllllllllllleyyyyy!!!!!
O amor é como um animal selvagem, te cheira e te acha..
Yukarı Dön
Mein Rammstein Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Rammstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2007 Saat 01:46
Tartışmasız R+ ın en iyi albümü..her şarkısı ayrı bir tatThumbs%20Up
Yukarı Dön
Kaiser Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 37
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Kaiser Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 Saat 17:35
Kesinlikle en iyi R+ albümü, son üç şarkı hariç tümü harika dancing
In emergency, break the [gl]ass!
Yukarı Dön
extasyblow Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 162
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı extasyblow Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 Saat 18:57
bence de fawori albümümdür yani.. fuer frei sonne ich will links 234 hep bunda..:D
Ich warte hier,stirb nicht vor mir...
Yukarı Dön
rammsteinertybet Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 11
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı rammsteinertybet Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2008 Saat 21:22

mutter çok eskiden yapıldı ancak sağlam albüm olduğundan unutulmadı

dalai lama
Yukarı Dön
robert_kruspe13 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 139
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı robert_kruspe13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2008 Saat 21:44
gıcıklık gibi olmasın ama benim için en iyi 3. albüm.. rein raus, adios, sonne güzel şarkılar ama.. confused1
Yukarı Dön
schwarze sonne Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 379
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı schwarze sonne Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2008 Saat 00:57
bildiğim kadarıyla özellikle till lindemann odaklı bir albüm.yani till'in istedikleri olmuş.bi yerde öyle okumuştum.valla isterse komşu kızının istekleri odaklı bir albüm olsun önemli değil, gerçekten rammstein'ın yaptığı en güzel albümdür.zwitter dışında tüm şarkılar ayrı ayrı ne derler ona " hit " ( vay anam vay neler de dermişim ben ) albümdür.yani şimdi geneldeblush albümler 2-3 hit + diğerleri olarak yer alıyor albümlerde ( rammstein için demiyorum genel adına diyorum ).bu albümde öyle bir şey yok.
rammstein'in müzikal anlamda biz aştık bitirdik dediği, gaz anlamında çoşkuyu verdiği, içine duygusallığın bol bol,iyi ve yerinde olarak girdiği, biz efsane bir grubuz demeye getirdiği bir albüm.
mein herz brennt,mutter,nebel,sonne dinlendiğinde insanı uzun süre etkisinden çıkarmayan parçalar.ich will ve feuer frei, links 2 3 4, adios insanda her türlü koşma,coşma isteği uyandıran parçalar.zwitter ve rein raus mühim konulara parmak basan parçalarblush.
ben çoşuyorum ama öyle tam değil az çoşuyorum, ben etkilendim ama öyle tam etkilenmedim değil.bu albüm etkiliyor işte insanı.
hiçbir nota, hiçbir söz aleladeymiş izlenimi yaratmıyor.her notanın, her sözün ayrı ayrı önemi olan bir albüm.
rammstein'ın yaptığı en dolu iş bu yüzden mutter.genel intiba olarak rammstein şarkıları eskimiyor ancak mutter gerçekten her zaman ilk gün çıkmış gibi çok taze, çok heyecan verici, çok etkileyici.
ben ilk mutter albümüyle dinlemeye başladım rammstein'ı.sonne'nin klibini gördüğümde anam anam bu ne demiştim.o gün bugündür rammstein ve özellikle mutter albümü sonne klibini ilk gördüğüm gibi anam anam bu ne dedirtiyor bana.
ich will dinlediğimde her zaman deli komşumuza kafa göz dalmak istiyorum mesela.mein herz brennt çaldığında yine her zaman sadece mein herz brennti duyuyorum o dakikalarda.mutterda her zaman üzgün bir till lindemann'ın devasa cüssesiyle o acınacak hali geliyor aklıma,üzüyor beni.
her zaman iyi albüm, güzel albüm, büyük albüm...
bir çok kez bir yerlere giderken yanımda almayı ihmal etmediğim albüm.
rammstein için nirvana mutter.
benim yeni albüm ile ilgili beklentim de mutter gibi olsun...sadece mutter gibi olsun.

// kedinsan // http://distopiaspike.blogspot.com/
Yukarı Dön
robert_kruspe13 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 139
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı robert_kruspe13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2008 Saat 21:54
bence o kadar abartmayalım iyi bi albüm ama bu albümde eksik bişeyler var bence.. mesela oliver bu albümde yok gibi. hiç kalın bass sesi duyamadım hep ikinci planda kaldı. gitar solları daha ön plandaydı bir de şarkılar yerine konulmamş örnek adiostan sonra nebel??? blink feuer frei! dan sonra mutter. albüm sırasında giderken hep afallyorum.tam gaza gelicem dınk şarkı bitiyo.. bu benim görüşüm herkesin görüşüne de saygım var...

Yukarı Dön
Mein Herz Brennt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 307
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Herz Brennt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Temmuz 2008 Saat 23:18
Zaten Olli Mutter dan sonra gelişti kanımca sıralamaya gelince aslında iyi gibi tam çoşuyosun sakin bir şarkı giriyor farketmissin aslında şarkı seni kıvama getirmiş... Tabi bu da benim düşüncem
When somebody says 'pussy', God kills a kitten. When Till says 'pussy' God kills himself.
Yukarı Dön
BetelGeuse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 537
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı BetelGeuse Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2008 Saat 00:20
insanı alçaltıp yükselten albüm.
Ich warte auf dich - am Ende der Nacht...
Yukarı Dön
jedi1225 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge
Kullanıcı Silindi

Gönderilenler: 220
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı jedi1225 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2008 Saat 19:25
rammsteinın reise reise yle bırlıtke en sağlam albumudur. sapka cıkarılır. en guzelı de lınks234 un sonu sonnenın bası ve bu sarkılar ard arda!!!!!!!!!

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz