RammsteinTR.com [Rammstein Türkiye Fan]  Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Albüm ve Videolar > Mutter
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Mutter 2001

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
Mesaj / Okunmamış Mesajları Gör
<Der Metzgermeister> Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı <Der Metzgermeister> Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mutter 2001
    Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2008 Saat 14:07
Orjinalini yazan: schwarze sonne

bildiğim kadarıyla özellikle till lindemann odaklı bir albüm.yani till'in istedikleri olmuş.bi yerde öyle okumuştum.valla isterse komşu kızının istekleri odaklı bir albüm olsun önemli değil, gerçekten rammstein'ın yaptığı en güzel albümdür.zwitter dışında tüm şarkılar ayrı ayrı ne derler ona " hit " ( vay anam vay neler de dermişim ben ) albümdür.yani şimdi geneldeblush albümler 2-3 hit + diğerleri olarak yer alıyor albümlerde ( rammstein için demiyorum genel adına diyorum ).bu albümde öyle bir şey yok.
rammstein'in müzikal anlamda biz aştık bitirdik dediği, gaz anlamında çoşkuyu verdiği, içine duygusallığın bol bol,iyi ve yerinde olarak girdiği, biz efsane bir grubuz demeye getirdiği bir albüm.
mein herz brennt,mutter,nebel,sonne dinlendiğinde insanı uzun süre etkisinden çıkarmayan parçalar.ich will ve feuer frei, links 2 3 4, adios insanda her türlü koşma,coşma isteği uyandıran parçalar.zwitter ve rein raus mühim konulara parmak basan parçalarblush.
ben çoşuyorum ama öyle tam değil az çoşuyorum, ben etkilendim ama öyle tam etkilenmedim değil.bu albüm etkiliyor işte insanı.
hiçbir nota, hiçbir söz aleladeymiş izlenimi yaratmıyor.her notanın, her sözün ayrı ayrı önemi olan bir albüm.
rammstein'ın yaptığı en dolu iş bu yüzden mutter.genel intiba olarak rammstein şarkıları eskimiyor ancak mutter gerçekten her zaman ilk gün çıkmış gibi çok taze, çok heyecan verici, çok etkileyici.
ben ilk mutter albümüyle dinlemeye başladım rammstein'ı.sonne'nin klibini gördüğümde anam anam bu ne demiştim.o gün bugündür rammstein ve özellikle mutter albümü sonne klibini ilk gördüğüm gibi anam anam bu ne dedirtiyor bana.
ich will dinlediğimde her zaman deli komşumuza kafa göz dalmak istiyorum mesela.mein herz brennt çaldığında yine her zaman sadece mein herz brennti duyuyorum o dakikalarda.mutterda her zaman üzgün bir till lindemann'ın devasa cüssesiyle o acınacak hali geliyor aklıma,üzüyor beni.
her zaman iyi albüm, güzel albüm, büyük albüm...
bir çok kez bir yerlere giderken yanımda almayı ihmal etmediğim albüm.
rammstein için nirvana mutter.
benim yeni albüm ile ilgili beklentim de mutter gibi olsun...sadece mutter gibi olsun.

kesinlikle katılıyorum reise, reise ile birlikte en sağlam albüm sonne ich will mein herz brennt links 234 en sevdiğim şarkılar.Bunun yanı sıra bu albümde R+'nın kliplerini sahne performanslarından üstün tuttuğum bir çok şarkı var.Ayrıca mutter'in damar şarkılarını dinlerseniz ne kadar bas kullanıldığını görürsünüz (ich will sonne feuer frei)gayet bas tabanlı şarkılar.Ama bateri de ön plana çıkmış bu albümde.
Yukarı Dön
R+ umtt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 411
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı R+ umtt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2008 Saat 18:28
Orjinalini yazan: <Der Metzgermeister>

Orjinalini yazan: schwarze sonne

bildiğim kadarıyla özellikle till lindemann odaklı bir albüm.yani till'in istedikleri olmuş.bi yerde öyle okumuştum.valla isterse komşu kızının istekleri odaklı bir albüm olsun önemli değil, gerçekten rammstein'ın yaptığı en güzel albümdür.zwitter dışında tüm şarkılar ayrı ayrı ne derler ona " hit " ( vay anam vay neler de dermişim ben ) albümdür.yani şimdi geneldeblush albümler 2-3 hit + diğerleri olarak yer alıyor albümlerde ( rammstein için demiyorum genel adına diyorum ).bu albümde öyle bir şey yok.
rammstein'in müzikal anlamda biz aştık bitirdik dediği, gaz anlamında çoşkuyu verdiği, içine duygusallığın bol bol,iyi ve yerinde olarak girdiği, biz efsane bir grubuz demeye getirdiği bir albüm.
mein herz brennt,mutter,nebel,sonne dinlendiğinde insanı uzun süre etkisinden çıkarmayan parçalar.ich will ve feuer frei, links 2 3 4, adios insanda her türlü koşma,coşma isteği uyandıran parçalar.zwitter ve rein raus mühim konulara parmak basan parçalarblush.
ben çoşuyorum ama öyle tam değil az çoşuyorum, ben etkilendim ama öyle tam etkilenmedim değil.bu albüm etkiliyor işte insanı.
hiçbir nota, hiçbir söz aleladeymiş izlenimi yaratmıyor.her notanın, her sözün ayrı ayrı önemi olan bir albüm.
rammstein'ın yaptığı en dolu iş bu yüzden mutter.genel intiba olarak rammstein şarkıları eskimiyor ancak mutter gerçekten her zaman ilk gün çıkmış gibi çok taze, çok heyecan verici, çok etkileyici.
ben ilk mutter albümüyle dinlemeye başladım rammstein'ı.sonne'nin klibini gördüğümde anam anam bu ne demiştim.o gün bugündür rammstein ve özellikle mutter albümü sonne klibini ilk gördüğüm gibi anam anam bu ne dedirtiyor bana.
ich will dinlediğimde her zaman deli komşumuza kafa göz dalmak istiyorum mesela.mein herz brennt çaldığında yine her zaman sadece mein herz brennti duyuyorum o dakikalarda.mutterda her zaman üzgün bir till lindemann'ın devasa cüssesiyle o acınacak hali geliyor aklıma,üzüyor beni.
her zaman iyi albüm, güzel albüm, büyük albüm...
bir çok kez bir yerlere giderken yanımda almayı ihmal etmediğim albüm.
rammstein için nirvana mutter.
benim yeni albüm ile ilgili beklentim de mutter gibi olsun...sadece mutter gibi olsun.

kesinlikle katılıyorum reise, reise ile birlikte en sağlam albüm sonne ich will mein herz brennt links 234 en sevdiğim şarkılar.Bunun yanı sıra bu albümde R+'nın kliplerini sahne performanslarından üstün tuttuğum bir çok şarkı var.Ayrıca mutter'in damar şarkılarını dinlerseniz ne kadar bas kullanıldığını görürsünüz (ich will sonne feuer frei)gayet bas tabanlı şarkılar.Ama bateri de ön plana çıkmış bu albümde.

Mutter gercekten cok iyi saglam bir albüm müthis sarkılar var hem söz hem sahne olarak yeni albümde mutter gibi olursa gercekten hos olur.Ich Will ve Sonne en cok dinlediğim sarkılar zaten mutterda.Dediğin gibi bateri ön plana cıkmıs ve tek kelimeyle muhtesem bir albüm.
Yukarı Dön
<Der Metzgermeister> Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 24
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı <Der Metzgermeister> Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ocak 2009 Saat 23:15
bi kere bence Mutter albümünün en güzel şarkısı yine Mutter bu kadar güzel bi şarkı olamaz diye düşünüyorum. Gerçi yine yeni R+ şarkılarıyla tanışınca Mutter'i (her beğendiğim şarkıda olduğu gibi) 2. plana atacağım. Herneyse Mutter gerçekten çok iyi soloların olduğu ve şarkı sözlerinin şarkıyla doğrudan ilgisi olduğu, yine şarkı sözlerinin normalden farklı olarak gayet anlamlı olduğubiggrin ve klibiyle şarkını acayip dercede birbirini tamamladığı harika bi albüm. Mesela örnek olarak ;

In ihren Lungen wohnt ein Aal
auf meiner Stirn ein Muttermal
entferne es mit Messers Kuss
< ''auch wenn ich daran sterben muss '' >

<''ve daha sonra onu nehirde batıracağım'' > diyor ve klipte nehirde batmakta olan bir till görüyoruz biggrin
Tabi klipte sadece till'in oynaması da biraz tuhaf bi durum ama sonuçta sadece till de kendi başına çok iyi işler yapmış birlikte çekilen çoğu klipten daha iyi olmuş. Feuer Frei'nin klibinde xXx filminden alıntı var genelde bunu amatör grup ve şarkıcılar yapar bunu rammsteine yakıştıramadım ama onun haricinde şarkıya bi lafım yak gayet güzel ve metal kokan bi şarkı...

Yukarı Dön
ZoMbiE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 216
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ZoMbiE Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mayıs 2009 Saat 02:30
bence rammsteinin tartışmasız en gaz albümü!! feuer frei olsun,links olsun,rein raus olsun,adios olsun duramıyon yerinde =))
Willkommen...In der Dunkelheit..!!!
Yukarı Dön
edizzz_rocker Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 34
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı edizzz_rocker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2009 Saat 18:35
Güzel bir albüm. Melodilerinden tut sözlerine kadar tam bir şaheser.
Bu Dahil Bütün Genellemeler Yanlıştır. F. Nıetzsche
Yukarı Dön
Plötzlich Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 15
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Plötzlich Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2009 Saat 22:44
 Şarkı kombinasyonunun en mükemmel oldugu rammstein albümü hatta metal albümü.Mükemmeliğin karakökü alınabilse sonuc ''mutter'' albümü çıkardı.bazı şeyleri  çok abartıyorum ama mutter da abartılacak kadar var yani.

**düzenleme : mutter albümünün karakökü alınabilseydi sonuc mükemmellik çıkardı.
ELİNİZDE BİR ALMAN VARSA İYİ BİR DOSTA SAHİPSİNİZ , 2 ALMAN 1 OLUŞUM, 3 ALMAN 1 SAVAŞ
Yukarı Dön
plague Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 428
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı plague Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2009 Saat 13:18
Mutterrrr!! =) En gaz albümlerinden birisi..... adıyla olsun içindeki parçalarla.. insanı gaza getiriyor....
Yukarı Dön
dorian_gray Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 13
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı dorian_gray Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2009 Saat 16:09
ben bi reise reise ci olarak bnm için 2. sırada gelir ama sonne bnm için en iyi rammstein parçasıdır.
Yukarı Dön
Lichtspielhaus Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 249
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Lichtspielhaus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2009 Saat 20:06
12 şarkının (Halleluja dahil) 12'si de çok güzel. Sar sar dinle. Bence 6 albümün içinde en iyisi Mutter'di..
Yukarı Dön
Mein Rammstein Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1177
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Mein Rammstein Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 04:51
Kim ne derse desin bana göre şu ana kadar dinlediğim en iyi albümdür. 
Yukarı Dön
lindemann Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 1241
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lindemann Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Temmuz 2010 Saat 12:50
öyle demeyin olm banlar valla admin. en kötü rammstein albümü mutter diyor sapkın adam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.66 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2010 Web Wiz